8kk ikäisen punaiset ja kuivat posket ja nenänpää - allergiaa vai normaalia talvella?!

Posket siis punoittaa aika reilusti ja välillä iho on tosi kuiva, myös nenänpäässä ja leussa vaihtelevasti. Vauva kuolaa paljon. Välillä tuntuu olevan myös ilmavaivaa (ei tosin mitään mahdotonta, lähinnä väsyneenä tai kesken unien saattaa niitä kitistä tai itkeä ja ilmaa tosiaan usein tulee ulos), ja sen takia lähinnä allergiaepäilyt onkin hiipineet mieleen. Isällään oli nimittäin vauvana ja pikkulapsena myös tosi rusottavat posket eikä allergioita, ja olenkin pitänyt oiretta kylmästä ja kuivasta talvisäästä johtuvaksi.

Imetän vielä, omasta ruokavaliosta en ole jättänyt mitään pois mutta lapsen ruuista jätin gluteiinipitoiset taas pois muutama päivä sitten sekä kasvissoseet kokeeksi jos ilmavaivoihin tulisi helpotusta ja niinpä näyttäisikin tulleen. Tarkkailu tietysti jatkuu.. Poskien punoitus ei sen sijaan ole helpottanut.

Jos joku osaisi antaa vinkkiä vaikka omien kokemusten perusteella..
 
Meillä poika ollut rusottava pienestä vauvasta saakka ja sairastanu n.2 lenssua kuukaudessa.Jalat,kädet ja naama tosi kuivat,välillä helahtaa nokkosrokolle...Eilen käytiin sairaalassa kuulemassa allergiatestin tulokset ja selvis et poika(nyt 1v7kk)on koiralle allerginen :ashamed: ,eli rakas 4vuotias rekkumme joutuu lähtemään talosta.Sen verran voimakas oli se tulos jotta lääkäri sanoi suoraan jotta koirasta on luovuttava...
 
Voi kun kurjaa joutua luopumaan lemmikistä! Mutta tietysti lapsen terveys ensin.
Meilläkin on kissa, mutta en osaa sitä epäillä allergiaa aiheuttavaksi kun ei ole mitään hengitystie- tai silmäoireita ollut.

Kiitos rasvavinkeistä, täytyy kokeilla sitä Bepanhenia nyt päivittäin jospa saisi helpotusta kuivaan ihoon.
 

Yhteistyössä