8 ja 9 vuotiaat pojat ja joululahjat.

Toiveena olisi uutta kännykkää ja tablettia.....

Kuulemma luokkakamuillakin on. Lapset siis 2 ja 3 luokilla. Mitä ihmettä siis ostatte, meinaatteko hankkia noita edellä mainittuja? Minusta niitä olisi aikaa ostaa muutaman vuoden päästä...?
 
har
Meillä 8v toivoo tablettia mutta ei tule saamaan, mulla on sellainen ja poika saa käyttää toistaiseksi sitä samaa kun käyttötarkoitus on kuitenkin pääasiassa pelaaminen. Kännykän sai viime jouluna (Samsung Galaxy Y) ja kelpaa edelleen. Ei kyllä saisi uutta puhelinta vaikka toivoisikin.
 
  • Tykkää
Reactions: Lilianna26
"vieras"
On nuo meilläkin toivoneet kaikenlaisia. Suurin tavarantuska taisi olla juuri tuossa noin 8v, kun koulukavereilta ja mainoksista kuulivat. Me ollaan aina korostettu, että tarpeelliset asiat ostetaan, mutta ihan järjettömiä määriä kallista hömppää ei ikinä. Hauska huomata, miten isompi lapsista osaa jo itsekkin arvottaa asioita ostettaviin/säästettäviin ja 'ei varmaan kannattaisi' juttuihin.
 
  • Tykkää
Reactions: Lilianna26
Minäkin yritin että eikös ne lelut (legot, lautapelit ym) ole kuitenkin kivoja, ja joitain pelejä pleikalle ollaan ostettu/elokuvia. Mutta turhauttavaa kun tosiaan haluttais synttärilahjaksi/joululahjaksi uutta kännykkää yms joka vuosi. Tai puhuvat niistä.. ymmärtävät kyllä ettei meillä ostella aina kun tulee jokin uusi juttu myyntiin, ja tyytyvät siihen mitä on ja saa. Entäs mitä mieltä käsikonsolista, Nintendo?
 
Meilläkin poika 10v toivoo uutta kosketusnäytöllistä puhelinta- hän sen saanee, koska on ekaluokan alusta näihin päiviin asti pitänyt valittamatta samaa muutaman kympin simpukkamallin samsungia
 

Yhteistyössä