7kk taidot?

meillä tuo jo nyt iso poika oppi 7kk loppupuolella ryömiin.
vauva on kohta kanssa 7kk ja kovasti ois yritystä,mutta teeksepäin menee.
kovasti kierii ja juttelee.
leluista tykkää hirveesti,syö jo kohtuullisen hyvin eikä tykkää olla yksin hetkeekään. onneks sisko kelpaa seuraksi et pääsee vaikka vessaan.. =)
 
meilläkään ei vielä ryömi, mutta pyörii ja kääntyilee kaikkiin mahdollisiin suuntiin :LOL:
itekseen ei pysy istumassa, mutta paljoa ei tarvi tukea, kaiken minkä löytää osaa laittaa suuhun ja jokeltaa ja hihkuu ja ihmettelee mistä kaikki ne ihanat äänet kuuluu :heart: ja yksin ei tosiaan saa jättää, ainakaan lattialle!
 
Meillä neiti oppi pari päivää ennen kuin täytti 7kk konttaamaan ja nousemaan itse istumaan ja seisomaan tuen varassa. 7,5kk iässä nousemaan tukea vasten pystyyn itse ja tasan 8kk:n iässä alkoi kävelemään tuen eli taaperokärryjen kanssa. 8,5kk:n iässä alkoi seisomaan ilman tukea pieniä aikoja ja nyt neiti 9kk ja kovasti odotellaan ensi askeleita ilman tukea. Myös sanoja alkoi tulla pari viikkoa sitten =)
 
Jos osaa seisoa tuen kanssa niin tarkottaako se sitä, että jalat jaksaa kannatella ja vauva ns. nojaa esim. sohvaan ja olette ihan siinä vieressä ettei vaan kaadu? Vai että annatte seisoa esim sitä sohvaa vasten eikä tarvitse vahtia että kaatusi..

Meinaan ystävä kun sanoi että hänen vauvansa osaa seisoa tuen kanssa niin hän tarkoitti, että sohvaa vasten ja koko ajan pitää olla lähellä kun saattaa kaatua..
 
Meidän tyttönen viikkoa vajaa 7kk ei ole ryöminyt mutta nyt kovasti koittaa päästä konttausasentoon ja tykkää kävellä pieniä lenkkejä esim. sohvapöydän ympäri (sillein että kätösistä vähän kannatellaan).. meillä ei ole ryömitty, varmaan sit suoraan konttaamaan ku yrityskin on jo niin kova :)
 

Yhteistyössä