5 tärkeintä raaka-ainetta keittiössäsi?

  • Viestiketjun aloittaja jaano
  • Ensimmäinen viesti
..
no jos ajattelee semmoisia aineita mitä tulee käytännössä kaikkeen ruokaan niin
sipuli, suola, rouhittu mustapippuri, rypsiöljy mutta se viides onki paha.. oisko porkkana tai peruna
 
"vieras"
Mauste ei minusta ole raaka-aine. Käsitän raaka-aineen sellaiseksi, jota siinä ruuassa on pääasiassa...

Meillä syödään paljon
kaalia
pastaa
porkkanoita
sipulia
parsakaalia

Näihin miksataan sitten satunnaista proteiinipitoista raaka-ainetta (liha, kana, tofu, kala, linssit tai pavut)

mausteina pääasiassa suola (jotain ruususuolaa taitaa olla), mustapippuri ja kuivatut yrtit sekä chili.
 
Pastaa
[QUOTE="sammakko";23298852]Oliiviöljy
Parmesaani
Pasta
Tuoreet yrtit (pistän nämä samaan nippuun :D )
valkosipuli

Mustapippurin ja sormisuolan lasken mausteiksi, mutta niitä on myös aina.[/QUOTE]

Voisin yhtyä tähän.
 

Yhteistyössä