5,5v kuriton poikani

  • Viestiketjun aloittaja avuton äiti
  • Ensimmäinen viesti
avuton äiti
en kohta keksi mikä häneen tehoaisi:(riehuu,hyppii,kipeilee,rikkoo,lyö yms..arestipenkki käytössä ja kasvatusneuvolassa käyty..mikään ei tuota tulosta:(antakaa hyviä vinkkejä!
 
www
Meillä kanssa ihana herra 5 v. Meillä toimii lempilelun poisvienti, pelikielto yms. Aresti ei myöskään meillä oikein tuottanut tulosta. Otat vaan aina yhden lempijutuista pois jos ei usko. Ja muistat pitää linjan vaikka kuinka huutas. Jos sanot, että on 2 päivää karenssissa niin se sitten on.

Tsemppiä ja pitkää pinnaa!
 
Ei auta muu kuin selkeät ja johdonmukaiset säännöt ja paljon kärsivällisyyttä vanhemmilta. Voi kestää jopa 6kk-1v kun tulokset rupee näkymään.
Perhekoulu on tosi hyvä . Siellä vanhemmat ja lapset käy yhdessä oppimassa uusia tapoja toimia yhdessä.
Kannattaa siis pienestä pitäen opettaa ne säännöt ja niiden noudattaminen .
 
Moi,

Voisiko esim. lisäulkoilu rauhoittaa tilannetta? Jos kävisitte vaikka pidemmällä kävelylenkillä tai hiihtämässä, pulkkailemassa vielä iltaisin.. Vie "ylimääräiset mehut" :).

Omasta samanikäisestäni olen huomannut että riehumista voi lisätä se ettei hänen kanssaan olla vähään aikaan tehty mitään, siis keskitytty hänen kanssaan olemiseen. Pieni lukuhetki, lautapeli tms. ja sitten taas oma leikki maistuu.

Ja viimeinen ehdotus, iltariehuminen on ainakin meillä usein ihan väsymystä. Silloin otetaan reippaat iltatoimet ja laitetaan väsynyt mies unten maille :).
 
ap
me ollaan yleensä aamulla 2 tuntia pihalla ja illal tunnin verran...muut lapset tottelee sääntöjä hyvinkin,eikä heidän kanssaan ole ollut ongelmia..ainoastaan tämän esikoisen kanssa...
 
:(
meillä pojalla on kuume :(. Muuten on vilkas niinkuin ap:n poika. Harmittaa, kun en osaa nauttia rauhallisuudesta, nyt kun poika riehumisen sijaan nukkuu ja notkuu sohvalla. Nyt on huoli, että parantuisi, kun huonosti juokin. Niin, se kuume valitettavasti rauhoittaisi. :(
 
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
me ollaan yleensä aamulla 2 tuntia pihalla ja illal tunnin verran...muut lapset tottelee sääntöjä hyvinkin,eikä heidän kanssaan ole ollut ongelmia..ainoastaan tämän esikoisen kanssa...
esikoinen siis kyseessä, en sitten ihmettele... käytöksellään hakee sinun huomiotasi ja on oppinut, että tuollain käyttäytyessä saa huomiota!
 

Yhteistyössä