4veellä alapäässä hiiva?

  • Viestiketjun aloittaja Äittäke
  • Ensimmäinen viesti
Äittäke
3 antibiootti kuuria korvien takia puolen vuoden sisään. Hyvä hygienia. Ei matoja, tutkittu on öisin.
Pimppi ja pylly kutisee viikosta toiseen. Terkkari sanoo ettei ton ikäisellä voi olla hiivaa. On maitohappobakteerit ja bebanthenit kokeiltu. Kutina on kamala ja just päivisin. Pikkuhousuissa pimpan kohalla on joka päivä kellertävää ja joskus vihertävää kuivunutta mähmää. Yksityiselle ei ole varaa ja tk ei auta.
Miten autan pienokaistani?
 
"Lisko"
Joo no, voin sanoa, että läheskään aina niitä matoja ei näe vaikka kuinka yöllä tutkisi. Eikä löydy kakasta eikä millään muulla keinolla. Mutta kun kutina loppuu siihen Pyrvin kuuriin, niin kyllä se aika selkeää on. Anna vain se Pyrvin kuuri. Taitaa olla ylivoimaisesti todennäköisin vaihtoehto.
 
"Sirkkeli"
Voi olla hiivaa. Meillä tuli muksulle kans antibiooteista. Osta sitä hiivavoidetta apteekista, se auttaa. Hiivalääkettä ei saa antaa tuon ikäiselle. Myös maustamaton jogurtti ja piimä ovat tosi päteviä asiaan, siis hiivasienivoiteen tilalla alapäähän.
 
"Sirkkeli"
[QUOTE="Sirkkeli";26140728]Voi olla hiivaa. Meillä tuli muksulle kans antibiooteista. Osta sitä hiivavoidetta apteekista, se auttaa. Hiivalääkettä ei saa antaa tuon ikäiselle. Myös maustamaton jogurtti ja piimä ovat tosi päteviä asiaan, siis hiivasienivoiteen tilalla alapäähän.[/QUOTE]

Siis se sisäinen lääkitys ei käy lapsille. Tuo voide kyllä käy.
 
"Aapee"
Kiitos. Huomenna vaadin ajan tk:sta. Ja jos ei, niin tienaan rahat yksityiselle ruokiksella vaikka myymällä mahdollista matotoosaani. Nehän on sit mullakin vaikkei oireita ole. Ostajia? Viitsi viitsi. Kiitos ja kutnat.
 

Yhteistyössä