4v. poikien vanhemmat!!

Kiinnostaako teidän poikia piirtäminen, askartelu, muovailu, palapelit jne.?
Omaani ei nimittäin juurikaan kiinnosta. Mietin vaan, että miten ihmeessä saisin hänet edes vähän kiinnostumaan, että nekin taidot pääsisivät karttumaan.
Onneksi poika menee nyt päiväkotiin ja siellähän noita asioita varmasti tehdään. Toivottavasti innostuu siellä :)
 
Vastaanpa minä vaikka meidän poika vasta 3-v. Elikkä meidän pikku-riiviö on todella innostunut palapeleistä. Ostin just 45 palasta koostuvan palapelin ja nyt tekee senkin jo ilman isosiskon apua. Muuovailuvahat on myös koko ajan esillä. Piirtävät paljon...johtuneen isosiskon esimerkistä...Tyttö käynyt kuvataidekoulua..
Mutta meillä tämä innostus palapeleihin alkoi noin kuukausi sitten.

Jokainen lapsi kehittyy omaan tahtiinsa enkä usko että sun kannattaa huolestua...Pojilla yleensäkin liikunta on tarkeämpää kuin muut jutut.

Päiväkodissa tullaan tekemään näitä kaikkia juttuja joten uskon että joku niistä saavuttaa suosion teidänkin pojan mielessä.

Hauskaa päiväkotielämän aloitusta! =)
 
Kahden äiti
Meidän 4v. ei kotosalla piirtele kovin paljoa, hieman joskus. Palapelejä teki vuosi sitten, mutta nekin on jääneet kun pikkuveli tulee ja rikkoo sitä mukaa kun toinen tekee. Dubloista kyllä rakentaa ja kirjoja katselee. Hoidossa ja kerhossa askartelevat jonkin verran.

En ota stressiä asiasta. Jokainen kehittyy omaan tahtiinsa.
 
Meillä 4-vuotias poika, joka on ollut kiinnostunut piirtämisestä ja askartelusta siitä lähtien kun sai kynän ensimmäisen kerran käteensä. ELi poika tykkää piirtää tosi paljon, joka päivä tulee kymmenittäin piirrustuksia ja joskus saattaa piirtää tunninkin verran yhteenmenoon. Palapelit eivät taasen ole kiinnostaneet vähän aikaan.

Päiväkodissa tulee piirtämistä ja askartelua. Kannustetaan pitämään kynää oikealla tavalla ja leikkaamaan saksilla. Lapset kun ovat niin yksilöllisiä, niin kaikki eivät aina välttämättä ole kiinostuneet piirtämisestä ja askartelusta.

 
Meillä on poika nyt kohta 4 ja ei kyllä ole kauheen innostunut piirtämisestä yms. Älä siis ole yhtään huolissaan. Meillä poika leikkaa saksilla vähän paperia ja piirtää muutaman huitaisun ja se onkin sitten siinä. Liikkuminen on nyt niin tärkeetä, ettei tuollaiselle ns. näpräämiselle ole aikaa. Ulkona kyllä jaksaisi touhuta vaikka 24 h putkeen... Päiväkerhossa kyllä saavat sen tekemään kaikenlaista, mutta ei se kotona innostu. Tuo kyllä kotiin kaikenlaisia taideteoksia... Ihan rennosti vaan otat ja seurailet, että mikä kiinnostaa. Leikki kehittää lasta, muista se. Moicca.
 

Yhteistyössä