4D ultra Helsingissä tai Espoossa?

FPI
Käytiin Helsingissä Felicitaksessa Tapio Kurjella, voin todella lämpimästi suositella! Viikolla 26, suositeltiin, että käynti olisi viikoilla 25-26, sen jälkeen vauva alkaa olla liian suuri :heart:
 
Femedassa olen käynyt tässä ja edellisessä raskaudessa. Ihan tyytyväinen olen ollut. Eihän se kovin kauan kestänyt, ehkä 25min, mutta Cacciatore on ammattilainen ja tekee homman suht rutiinilla. Maksoi n. 155 euroa.

Tässä kuva rv 17



ja sama vauva rv 34+4





Ps. Mulla on riskiraskaus eräiden syiden vuoksi ja siksi olen käynyt jo kahdesti tässä raskaudessa. Pystytään paremmin seuraamaan 4d:n avulla. Ja kyllä, kela on korvannut ihan normaalisti käynnit.
 
voi miten suloinen vauva, aivan ihana :heart: :heart:

Mä olin mehiläisessä varhaisultrassa nii sielläki tehää noit 4D mut en siis sillon ottanu sitä, ku on vähä kallis noin niinku viikol 9 tehtäväx ultrax. Tehtii iha normivehkeel siis.
 
Mä kävin Bulevardin gynekologeilla. Oli kiva naislekuri, ja ultraus kesti just sen puol tuntia. Maksoi 170e, about.
Oli se kyllä sykähdyttävä kokemus, itku tuli. Ja oli ihana myös saada varmennus terveestä lapsesta.
 
Anteeksi cora85 nyt mun kyyninen vastaus, mutta ei millään ultrilla saa varmuutta terveestä lapsesta. Joitain ongelmia sillä voidaan karsia pois, mutta mitään takuita ei lapsen terveydestä saa millään.
 
Toi mullakin eka tuli mieleen mitä taukku sano, että ei se oo mikään tae. Oon ite kehitysvammaisten hoitaja ja ne ei todellakaan näy ultrassa... kun downkaan ei aina näy ja siinä on selvimmät piirteet.

Mutta onnea silti ihanasta ultrakokemuksesta :flower:
 
Olen yli 200% tyytyväinen käyntiin felicitas-klinikan Tapio Kurjella. Ajettiin täältä kotkasta sinne ja maksettiin tolkuttomasti, ja hyvä mieli jäi ;) Mulla tosin oli muutenkin asiaa specialistille kuin van 4d ihastelu, siksikin oli hyvä käynti. Mutta suosittelen erittäin lämpimästi ja kukkien kera :D
 

Yhteistyössä