3kk ikäinen vauva ollut jo lukuisia kertoja yöhoidossa, mitähän tästäkin tulee

  • Viestiketjun aloittaja kokemuksia
  • Ensimmäinen viesti
kokemuksia
2kk iässä oli yöhoidossa kun oli vielä täysimetyksellä. Eikun tuttelit matkaan jotta pääsee baariin. Nyt 3kk ikäinen ja äidiltä ei tule enää maitoa, no ei varmaan kun jatkuvasti syöttää korviketta.

miten edes raaskii jättää noin pienen yöhoitoon? Yhtenäkin viikkona oli kaksi yötä hoidossa. Nuori äiti ja kovasti nyt pohdin, että mitä tästä mahtaa tulla :(
 
äly2
Korvike on jees, mutta kurjaa kun lapsella olisi ollut mahdollisuus normaaliin ravintoon. Nyt sitten joutuu tyytymään kakkosvaihetoehtoon. Ehkä nuorelle äidille ja lapselle hyvä että järjestely on tällainen. Että laittaa hoitoon eikä jätä oman onnensa nojaan. Äitikin varmasti kasvaa äityteen ja aikuiseksi aikanaan, toivottavasti siihen asti muut ovat tukena prosessissa.
 
a..p
No minua surettaa, että jatkuvasti on vauvaa törkkäämässä yöhoitoon johonkin. Ja korviketta antoi, jotta itse pääsee baariin. Siihen saakka oli täysimetyksellä, mutta baariinhan oli päästävä kun vauva oli 2kk.

Jos 3kk iässä on jo näin monta yötä ollut pois äidin luota, niin mitähän se on esim vuoden päästä :( Varmaan jatkuvasti hoidossa.a.p
 
"jaaha"
Arvaapa mitä?























































































































































































































































Asia ei kuulu sinulle tippaakaan!

Mikä ihme siinä on että joillekin naisille se, että omistaa pillun on vähän sama kuin omistaisi sheriffin tähden joka oikeuttaa puuttumaan, kommentoimaan ja sekaantumaan muiden ihmisten asioihin?
 
äly2
Ap, se ei ole kypsää ja parasta äityttä, ei. Mutta tällä henkilöllä ei ole vielä elämän realiteetit ja arvomaailma kypsyneet sille tasolle. Raskaus on syystä tai toisesta voinut olla ei-toivottu siihen hetkeen ja hän on valinnut pienmmän pahan omasta näkökulmastaan.

Voi olla että hän on itse kasvanut sellaiseen hoivakulttuuriin ettei sana lapsivuodeaika merkitse mitään, välillä tuntuu että se on vieras käsite kypsään ikään ehtineillekin äideille.

Jos äiti on kovin nuori, häntä varmasti repii oman uuden elämänsä odotukset ja vaatimukset, sekä se taakse jäänyt elämä jota hän näkee ystäviensä viettävän.

Kurjaa se on sille vauvalle, etenkin meidän näkökulmasta jotka olemme hoivanneet itse lapsiamme ja asettaneet heidän hyvinvointinsa kaiken edelle, mutta paljon pahempiakin vaihtoehtoja olisi ja silti sellaiset vanhemmat saavat jatkaa lastensa "kasvatusta". = Näitä äitejä riittää, tulee riittämään eikä siihen voida puuttua ellei kaverin pokka riitä sanomaan ettei äiti käytöksellään tue varhaisen turvallisen vuorovaikutussuhteen kehittymistä.
 
"sdfsdf"
No mitäs jos ei muutenkaan imetä niin onko se sitten ok? Ei sotkeennu täysimetys sen takia.
Entä jos äiti menee nukkumaan yöllä ja sen takia lapsi on toisella yöhoidossa?
Entä jos hoitaja on isä?
Entä jos vauva on yöhoidossa sairaalassa?
Entä jos isä onkin ensisijainen hoitaja niin voiko äiti sitten mennä?
 
no joo
Kai sitä vois sen verran "uhrautua" lapsensa eteen, ettei jatkuvasti lykkää noin pienenä hoitoon, jos syykin on vaan bilettäminen. En jaksa sympatisoida äitiä, joka ei edes muutamaa vauvansa ensimmäistä kuukautta voi jättää biletystä vähemmälle. Oikeastiko se on liikaa vaadittu?
 

Yhteistyössä