3 viikon ikäisen kakkaamisesta

Esikoinen tulee kolme vuotta, enkä enää muka muista miten hän vauvana kakkaili.. Eli kuopus tulee torstaina 3 viikkoa ja ei ole nyt kahteen päivään kakannut, ellei nyt vielä päätä illan aikana kakata.

Isoveljellä on aina ollut vatsa vähän kovalla, mutta en tosiaan muista miten useasti kakkasi vauvana.

Miten teidän muiden "sinappikoneet" toimivat?? :)
 
Pienelle on kuulemma normaalia kakata vaikka kymmenen kertaa päivässä tai kerran kymmenessä päivässä. Se on sitten eri asia jos jotain vaivaa rupee tulemaan, ihan ekana en rupeaisi sitä kuumemittaria tunkemaan, suoli tottuu siihen ja ei tyhjene itse normaalisti jos tulee tavaksi.
 
Pitääpä testailla huomenissa!

Mietityttää vaan ku oli alkuun maidon tulon kanssa ongelmia, mutta nyt musta tuntuu, että ukkeli sais tarpeeksi rinnasta ja uskalsin eilen olla antamatta korviketta. Samanlaisen pätkän nukkui alkuyöstä kuin korvikkeenkin kanssa ja muutenkin tyytyväinen vauveli. =)
 
Kuopus on koko kolmekuisen ikänsä kakannut vähintään kerran vuorokaudessa, mutta kakkonen kakkasi kerran viikossa. Hänelle kokeiltiin kaikki mahdolliset temput koska kakkaa edeltävät päivät olivat jo tosi itkuisia. Jos tuntuu että kakkaamattomuus vaivaa, niin kannattaa ensin kokeilla jalkajumppaa ja pitää muutenkin vauvaa niin että jalat on vähän koukussa.
 
Meidän poju on nyt 6 vko, ja syö sekä rintaa että korviketta. Hän on aina kakannut "vain" kerran päivässä; ja muutaman kerran on käynyt niin että on kakkaa tullut vain kerran kahdessa päivässä. Neuvolassa sanottiin, että jos ei ole 48 tuntiin tullut tatinata niin pitää lähteä näytille, ja neuvoivat tuon kuumemittarikonstin, joka todella tepsii - vielä neuvoivat että kumemittaria voi käyttää kerran joka toinen päivä siihen asti kun vauvan suolisto toimii taas ok! En ole kotona joutunut käyttämään kuin kerran! :attn:
Näyttäisi siltä että korvike "stoppaa" aika rankasti suolen toimintaa..
Meillä kanssa ähintää ja puhintaa kuuluu ennen aktia! =)
 

Yhteistyössä