3 viikkoinen jo nuhassa, onko ollut muita?

  • Viestiketjun aloittaja Pikku-Ukko
  • Ensimmäinen viesti
Pikku-Ukko
Elikkä meidän pikku-mies (vajaan 3 viikon ikäinen) sai siskoltaan flunssan ja on nuhassa. Lääkärissäkin ollaan jo käyty, kun millään en meinannut uskoa, että näin pieni voi jo nuhassa olla. Tällä hetkellä nyt seuraillaan tilannetta, vauva onneksi pystyy syömään ja syö hyvin sekä on muuten ihan hyvä vointinen. Onko meillä kohtatovereita ja miten teillä on näin pienen nuhasta selvitty? Onko parantunut itsestään, mennyt pahemmaksi tms.?
 
Moi!Meidän poika sai nuhan pariviikkosena.Nenä oli tukossa viikon verran,mut ruoka maistui silti hyvin.Lääkäri kehotti käymään tarkistuttamassa korvat ja keuhkot parin viikon välein jos jatkuu pitempään.
Liikkeellä on tosi sitkee nuhavirus,joka tarttuu ihan pieniin vauvoihin.Oltiin mekin ihmeissään,kun kaikkialla sanotaan et alle kuukauden ikäset ei saa mitään pöpöjä,koska äidin vasta-aineet vielä vaikuttaa...
:eek:
 
pienten vauvojen nuha on todella yleistä, meillä oli ekat kuukaudet nuhassa ihan melkeen tauotta. Lääkärissäkin käytiin ja todettiin vaan et kesäflunssa.
Nuhaa helpotti vuode koholla pääpuolesta, höyryhengitys sillai et laitoin suihkun valuun kuumaa vettä ja sitten vaan oleiltiin kylppärissä n. 15 min., keittosuolatipat tiuhaan nenuun ja nenun puhditus apteekista saatavlla letkulla imemällä. Se oli tehokkain noista niistäjistä. Ainun niistäjästä ei ole mihinkään. Jos nuo ei auta voi vielä kokeillä vaikka sukan sisään pilkottua sipulia ja se sängyn päädyn lähelle, me ei sitä ehditty kokeileen kun noi muut autto ja nyt vaiva on jo pois jäänyt. Poika on nyt 3,5kk.
 
Pikkutytön äiti
Moi!

Meidän pikkutyttö sai myös 3-viikkoisena nuhan. Mies tuli pahaan flunssaan ja tarttui tähän pieneen. 5 viikkoa kesti. Kaksi lääkekuuria joutui syömään korvatulehdukseen. Mäkin olin ihan ihmeissäni, että miten näin pieni voi olla kipeä. Musta tuli tämän episodin myötä hysteerinen, vieraita ei saa tulla ja muutenkaan en uskalla kuljettaa missään.
 

Yhteistyössä