3-kymppiset ensikertalaiset vol.11 <3

@Frangipani82 Pahoittelut uuteen kiertoon joutumisesta. Toisaalta eihän noikaan vielä liian lyhyitä kiertoja oo. Jos sulla oli ovis kp11, niin luteaalivaihe oli just optimi 14 päivää.
Tsemppiä!

Täällä menkkoja odotellessa. Pientä vuotoa on ollut punktiosta saakka päivittäin.
 
Onpas täällä ollut hiljainen viikko! Mitäs kaikille kuuluu?
@Frangipani82 pahoittelut uudesta kierrosta. Tuo rintojen turvottelu on semmoinen oire joka ei tosiaan välttämättä tarkoita yhtään mitään... kantapään kautta opittu. Luin jostain, että se on estrogeenin vaikutusta.

Meillä on aloitettu jo pääsiäispupuilut. Mies onkin sopivasti koko viikon lomalla :D.
Viime viikonloppuna oli pieni aallonpohja kun osui tosiaan menkkojen alku tm-raskauden keskeytyksen vuosipäivälle ja olin vielä aiemmin viikolla nähnyt yhden kaverin raskausuutiset. Nyt taas paremmalla mielellä.
 
27.3.2018



***Jos haluat lisätä tietosi listaan tai muuttaa niitä, merkkaa tiedot omaan viestiin punaisella, kiitos!***

Nimimerkki.........Ikä.....Kiertopv/pituus......yk.......luomu/lääk.kierto

Helmi30.............30v........kp 40/?35?..............yk2..........luomu
-Lillis-..................30v.......kp 23/31.................yk4...........luomu
Minji....................32v.......kp 21/27.................yk8...........luomu
franny.................35v.......kp 20/29.................yk4...........luomu
Lallastiina...........36v.......kp 11/28............yk3 km jlk......lu
Frangipani82......35v.......kp 9/27..................yk7............luomu
Atvk87................30v.......kp 1/26.................yk10...........1.icsi/pas
Abby87...........................kp 1/26....................yk11........luomu


Lääkkeet/hoidot:
c=clomit, a=anazol, f=femar, g=gonal-F, m=metut, pr=pregnyl, o=ovitrelle, pri=primolut, pu=puregon, t=terot, mp=menopur, irr=irrotuspiikki, lu=luget/lutinus/progesteroni, de=depot laastari, s=supercur, lz=letrozol, b=bemfola, or=orgalutran, inssi, icsi, pas, etc.

Taustalla:
Kicumisu, Iitukka81, Pikkumyy0285, janna83, Sonara, Keinuilija, Muruhaave, Shih, Mimm1, Vauvakuume85, Ingaliini, Shuubiduu, _kiki_, Ihanapa, histamiinihepo, Tilliina, kissaliikeri


Plussanneet 2017 ja plussauspäivät:
Sinikukkanen......34v..........yk18..........7.2. 1. PAS
Lallastiina...........35v..........yk17..........7.2. luomu (tm)
Avokado83.........34v.....ya01/16…......19.2. luomu
Taaartsan............35v........yk2..............6.4. luomu
Miinula................32v.........yk13...........10.5. luomu
MamaBlue..........38v.........yk12...........14.5. lz
Maaria1980........37v.........yk3/8.........29.5. luomu
SannuB...............33v.........yk5.............1.6. luomu
IinesAnkka82.....34v..........yk7............20.6 luomu
Risukko..............29v.........yk3............28.6. luomu
Mamushka.........32v..........yk6...........11.7. luomu
Jesy....................34v.........yk2...........18.7. luomu
Sano Pirkka........34v........yk10...........1.8. luomu
Suziella...............35v........yk1.............26.8. luomu
ToukkaHaave87..30v........yk9.............1.9. lz+b+pr+t
Vesinokkaeläin....31v........yk2............10.9. luomu
nenni26...............30v........yk3............5.12. luomu

Plussanneet 2018 ja plussauspäivät:
Lallastiina............36v......yk8 (tm jlk)....9.1. luget (km)
Genmaicha...........................................15.1.
amaia....................................................15.2.

Kun kiertopäiviä yli 60 eikä mitään kuulu, lisätään "Taustalla" -listalle.
 
Viimeksi muokattu:
Kiva kuulla susta @Abby87 ja toivotaan vahvistumista viivalle! Tsemppiä myös muuhun tilanteeseen. <3

Mulla tänään kp1. Ja tohon listaan vois päivittää 1.icsi/pas ja noi lääkkeet ei oo enää käytössä, katotaan mitä tulee sit siirtokiertoon. Jos vaan jaksat kikkailla @Lallastiina :) Hyvää pääsiäisen aikaa teille!
 
Kp 1/26 ja yk11 :unsure:
Noi r-testit on ihan susia ja lensi roskiin. Sain haamun myös kraanavedestä.... pitää pysyä tutuissa liuskoissa.
Illalla alkoi tiputettu ja tänään hanat auki. Paska fiilis taas, kun ei tuo yritys ole miehen puolelta samalla tasolla itseni kanssa.
Kierto pysyi itselleen uskollisena ja menkat alkoi 12 päivää positiivisestä ovulaatiotestistä. Saa heittää hyvästit toiveesta tämän vuoden vauvasta hän yrittää keskustella lähteekö mies ollenkaan tarkempiin tutkimuksiin ja ajamaan asiaa eteenpäin.
 
Moi kaikki! Pahoittelut @Abby87 menkoista. Tosi lupaavalta näytti tuo testi kyllä. Ikävän hämääviä, ei tarttis tähän touhuun tuollaista ekstra-kierrettä enää... (n)

En ole hetkeen täällä kirjoitellut, kun ei oikeastaan ole mitään uutta päivitettävää... Mut voi oikeastaan siirtää taustalle, kun ei tässä nyt oikein olosuhteiden pakosta pääse yritystä syntymään. Toukokuussa sitten uudella höngällä.

Oon tässä kierrossa yleisestä mielenkiinnosta kuitenkin mittaillut aamulämpöjä, ja niiden perusteella näyttäis ovulaatiokin ehkä tapahtuneen. Flow päivitti jopa oletetun ovulaatiopäivän tuon käyrän perusteella. Eihän tuo mikään varma menetelmä tietenkään ole, mutta omia epäilyksiä vähän lievitti. Mukavaa loppuviikkoa kaikille!
 

Attachments

Pahoittelut @Abby87 menkoista!

Täällä on puolestaan tänään iloittu menkkojen alkamisesta, vaikkei se ihan vauvakuumeiluun yleensä kuulu. Joka tapauksessa, tänään kp1 ja kun en taustalle tainnut ehtiä siirtyä edellisen viestini jälkeen, onkin meillä nyt yk3. Edellinen kierto venyi 41 päivään ja ehdin tosiaan jo varmistua että uusi kierto ei ilman lääkkeitä käynnisty. Pientä hätäilyä... :D

Ovistikkuja tilasin pari viikkoa sitten, mutta en tiedä missä vaiheessa niitä alan käyttää, kun en edelleenkään usko, että mun kierto olisi tuonne 40 pvän mittoihin tasoittumassa - toivottavasti ainakaan.
 
Mulla on ollut rinnat jotenkin poikkeuksellisen kipeät viime viikonlopusta alkaen. Aina ne kipeytyy ennen kuukautisia, mutta nyt ne on jotenkin tavallista kipeämmät. Vähän ehkä myös oli vatsassa jotain nippailuja. Mutta ei mitään selkeästi tavallisuudesta poikkeavaa. Odottelen siis kuukautisia alkavaksi ensi maanantaina. Eipä sitä kannata toiveiden antaa nousta, parempi ettei odota mitään, niin ei pety niin pahasti. Vaikka ainahan sitä silti toivoo, että mitä jos kuitenkin...
 
Tein tänään aamulla varmuudeksi raskaustestin, jotta tiedän voinko ottaa illallisella ruoan kanssa viiniä. Liuskatestiin tuli haalea viiva! :eek: Tänään on dpo 11. En ole ennen saanut mitään haaleita viivoja raskaustestiin, joten nyt kyllä toiveet nousi korkealle! Miehenkin mielestä siinä on haalea viiva. Viimeistään maanantaina teen uuden testin, jos kuukautiset ei ala. Jos nyt maltan odottaa sinne asti!
 
Jes, @Minji, vahvistumista (y)! Saataispa nyt näin pakanallisen hedelmällisyysjuhlan kunniaksi alkamaan keväinen plussa-aalto!

@Helmi30 Hyvä että alkoi uusi kierto, jospa se nyt normalisoituisi!

@franny Onpa sun lämpötilakäyrä ihan kuin oppikirjasta :)! Eihän lämmönmittailulla oikein voi ovista ennakoida, mutta se on kutakuinkin ainoa tapa kotikonstein varmistaa, onko ovis tapahtunut. Ja sitten kun käyriä alkaa olla useita, voihan niistä suunnilleen nähdä mille päiville ovis osuu, jos on suht säännöllinen kierto.

Täällä taisi olla merkeistä päätellen eilen kp13 ovis, eli kierron pitäisi parilla päivällä lyhentyä edellisistä. Kolmet tallettelut ehdittiin, kp 9, 11 ja 13. Nyt sitten vaan piinailemaan.
 
@Minji :) toivotaan viivan vahvistumista!

@franny sun lämpökäyräsi on minunlaiselle taulukkofriikille mielenkiintoinen :geek: ja taas aloin miettimään pitäiskö itsekin mittailla :D

@Lallastiina Meillä on melkein sama kierto. Mulla nyt kp12. Clearbluen digiovitesti on eilen ja tänään näyttänyt vilkkuvaa naamaa. Tähän asti olen aina saanut joko negan ja tai hymiön. Kp9 ja kp 12 on heiluteltu peittoja :love:Ovis on varmaan huomenna tai su. Olisikohan kierto tasaantumassa, kun ovis ollut viimeiset 2 kuukautta jo kp 10 ja kp11.
Tänään alkoi iltapäivällä virtsatessa kirvely. Toivottavasti ei ole mikään tulehdus tulossa. Jostain luinkin, että virtsatientulehdus on vauvaa yrittävien vaiva :cautious: Hain jo karpalomehua kaupasta. Jospa se auttaisi.

Olen ollut yllätävän rauhallinen vaikka lähipiirissä on ollut vauvauutisia ja työkaveri kävi töissä 5 viikkoisen vauvansa kanssa. Aiemmin tuntui jotenkin pahemmalta. Kai tämäkin vaihtelee aina tilanteen ja mielialan mukaan.
 
Nyt näyttää clearblue ovistesti jo neljättä päivää vilkkuvaa hymiötä. Onko muilla ollut tällaista? Ovis oireita ja vähän kananmunanvalkuisen tapaista limaa on ollut, mutta jostain syystä ei näytä hormonit riittävän huippuunsa asti? Mietin että onkohan tässä kierrossa jo toivo oviksesta menetetty. Nyt Kp 14. Yleensä ovis on ollut aina jo aiemmin.
 
2.4.2018



***Jos haluat lisätä tietosi listaan tai muuttaa niitä, merkkaa tiedot omaan viestiin punaisella, kiitos!***

Nimimerkki.........Ikä.....Kiertopv/pituus......yk.......luomu/lääk.kierto

-Lillis-..................30v.......kp 29/31.................yk4...........luomu
Minji....................32v.......kp 28/27.................yk8...........luomu
Lallastiina...........36v.......kp 17/28............yk3 km jlk......lu
Frangipani82......35v.......kp 15/27..................yk7..........luomu
Atvk87................30v.......kp 7/26...................yk10........1.icsi/pas
Abby87...............30v......kp 7/26....................yk11........luomu
Helmi30.............30v........kp 5/?35?................yk3..........luomu


Lääkkeet/hoidot:
c=clomit, a=anazol, f=femar, g=gonal-F, m=metut, pr=pregnyl, o=ovitrelle, pri=primolut, pu=puregon, t=terot, mp=menopur, irr=irrotuspiikki, lu=luget/lutinus/progesteroni, de=depot laastari, s=supercur, lz=letrozol, b=bemfola, or=orgalutran, inssi, icsi, pas, etc.

Taustalla:
Kicumisu, Iitukka81, Pikkumyy0285, janna83, Sonara, Keinuilija, Muruhaave, Shih, Mimm1, Vauvakuume85, Ingaliini, Shuubiduu, _kiki_, Ihanapa, histamiinihepo, Tilliina, kissaliikeri, franny


Plussanneet 2017 ja plussauspäivät:
Sinikukkanen......34v..........yk18..........7.2. 1. PAS
Lallastiina...........35v..........yk17..........7.2. luomu (tm)
Avokado83.........34v.....ya01/16…......19.2. luomu
Taaartsan............35v........yk2..............6.4. luomu
Miinula................32v.........yk13...........10.5. luomu
MamaBlue..........38v.........yk12...........14.5. lz
Maaria1980........37v.........yk3/8.........29.5. luomu
SannuB...............33v.........yk5.............1.6. luomu
IinesAnkka82.....34v..........yk7............20.6 luomu
Risukko..............29v.........yk3............28.6. luomu
Mamushka.........32v..........yk6...........11.7. luomu
Jesy....................34v.........yk2...........18.7. luomu
Sano Pirkka........34v........yk10...........1.8. luomu
Suziella...............35v........yk1.............26.8. luomu
ToukkaHaave87..30v........yk9.............1.9. lz+b+pr+t
Vesinokkaeläin....31v........yk2............10.9. luomu
nenni26...............30v........yk3............5.12. luomu

Plussanneet 2018 ja plussauspäivät:
Lallastiina............36v......yk8 (tm jlk)....9.1. luget (km)
Genmaicha...........................................15.1.
amaia....................................................15.2.
Minji....................32v.......yk 8...............31.3. luomu

Kun kiertopäiviä yli 60 eikä mitään kuulu, lisätään "Taustalla" -listalle.
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä