*** 3-kymppiset ensikertalaiset, vol.10 ***

13.8.



Nimimerkki.........Ikä.....Kiertopv/pituus......yk.......luomu/lääk.kierto

Miu84...............30v....kp 4/29...............yk 20..........luomu
BlackCat...........29v.....kp 12/24-28.........yk 13.........luomu
Lennis………….…..30v…...kp 13/28.............yk 6
Tilulilu..............34v.....kp 14/27..............yk 17.........lz+pr+l+ins
Karoliiniska........29v.....kp 19/?.................yk 10............terot
Keinuilija...........31v.....kp 30/30-32.........yk 8...........luomu
Hupikonna.........32v.....kp 18/?.................yk 1.......luomu

c=clomit, a=anazol, f=femar, g=gonal-F, m=metut, pr=pregnyl, o=ovitrelle, pri=primolut, pu=puregon, t=terot, mp=menopur, ins=inseminaatio, irr=irrotuspiikki, l=luget, de=depot laastari, s=supercur, lz=letrozol

Taustalla:
Iitukka81, Haave_ilija, Mariah33, Yritys10, Kaisaek, Piki79, Vadelmanlehti, MelodyPop, Kiia80, Milli Mimosa, NeitiPelargonia, Rockwell, Merope, Cheri85, Dorin, Mustikk4, MamaBoo, nenni26, Tiuhtinen, Vilijonkka, Danniella, Jännää, Vanessaaa, Fiidu, Lillans, Jenifer, Mirassa

Plussanneet 2014:

Ankkurinappi.........31v.........?.......2/2014
murmelii..............32v.......yk3......2/2014
Jonniss................29v.......yk3......14.3.
Marjee.................30v.......yk8......26.3.
Nonnna................31v.......yk3......2.4
Matahari..............31v.......yk1......13.4
Jofa....................30v.......yk1.......4/2014
Kerttuli82........................yk 10....30.4.
Pienestä kii..........31v.......yk 9......8.5.
Miri81.................33v.......yk 2......14.5.
Handis85.............29v.......yk 1......16.5.
Chiligail...............35v......ya 2012..9.6.
Ricardina.............30v...................24.7. km
tamariini.............32v.......yk1.......8.8. km
Viiu.....................33v..................26.8.
haavetta pienestä..28v..................21.10.
Ricardina.............30v...................26.10. 1.IVF/2.PAS
Kaisa888..............38v..................27.10.
samour_..............30v...................8.11.
Säihkiss...............35v......yk26......7.11. 2. mp+pr
Ruusutar..............30v..................23.12.

Plussanneet 2015:

vauvatoiveinen.....38v.........................4.1.
MelodyPop...........33v.......yk2.............21.2.
Lennis.................29v.......yk3.............16.3. km
Liljah..................31v.......yk4..............3.4.
Hironea...............36v.......ya 2010........7.4. 1. ICSI
Maybelle.............32v.......yk2..............11.4.
Metsäläinen.......................................16.4.
Tamariini..............32v.......yk4.............20.4.
Fiidu...................34v.......yk1.............23.4. km
NeitiPelargonia......32v.......yk1.............24.4.
OmaAurinkoinen....32v.......yk2.............14.5.
Pöllötär...............28v.......yk2..............14.5.
Norna.............................yk 4/5..........5/15
Rockwell............................................27.5.
Kippu..................35v.......yk7..............18.6.
Lili85...................30v......yk2...............13.7.
Fiidu...................34v.......yk3..............23.7.
Lillans.................37v.......yk2...............23.7.

***Muutospyynnöt listaan punaisella.
Kun kiertopäiviä yli 60 eikä mitään kuulu, lisätään "Taustalla" -listalle.
 
Danniella: Oivoivoi! Mut ymmärrän hyvin, ei sille herkuttelulle voi mitään ja onhan ne karkit niiiiin hyviä.. :p Joo totta tuokin, et totaalikieltäytymisestä seuraa sitte melkoinen herkutteluputki. Siis kun en todellakaan aio koskaan luvata, etten enää ikinä söis karkkia! :LOL: Vaikka sellainen ehdottomuus vois olla paras vaihtoehto (kuten esim. alkoholisteille), niin oishan se elämä kovin kurjaa.. :whistle: Et minä yritän tätä totaalikieltäytymistä ja sitte aina joskus vedän sellaisen parin viikon mättöputken :D Terveellistä, eikö?
Että Karoliiniska, älä ainakaan koskaan hankkiudu tällaiseen herkkukoukkuun! Uskon kyllä että tuo painon ylöspäin saaminenkin on oma haasteensa. Varsinkin jos on ns. huono syömäri. On varmasti ikävä syödä jos ei maistu tai oo nälkä. Maistuuhan kaikki nälkäisenä paremmallekin. Mut jospa saisit pidettyä tuon tavoitteesi, että 2h välein syöt jotain. Siitä se lähtee.. :)
Niin ja Karoliiniskalle tsemppiä oireiden tarkkailuun! Hyvältähän tuo kuulostaa! :) Oliko sulla normaalisti tissikipua oviksen jälkeen tai ennen menkkoja? Jos ei niin tuohan on ihan huippua!(y)(y) Toki aikaiset päivät oireille vielä, mutta ei pidä antaa sen lannistaa!

Raskausunista. Danniellallahan melkoista draamaa öisin, ihana uni! :ROFLMAO: En syyttäis palstailua, enemmänkin TV:n/Uusi Päivä -sarjan katsomista :LOL: Unet on kyllä kummallisia..
Oon joskus nähny raskausunia ja niitäkin missä teen sen positiivisen testin. Aika vähän kyllä, enkä niistä juuri muista mitään. Mut eniten muistan nähneeni unia, joissa mulla on vauva/lapsi. Siis pidän sylissäni OMAA lasta ja tuntuu niiiin hyvältä kun joku kutsuu äidiksi. :) Ja siis minähän en ole itse asiassa ollenkaan sellainen lapsirakas/lapsi-ihminen, jotenkin vaan se oman lapsen kaipuu on silti niin suuri, että unessa tunnen jo sen ilon mikä siitä omasta lapsesta syntyy! Ehkä vielä joskus.. :love:

Liljah: Voi, muistan vielä sun nimimerkin! Taustoja en sen tarkemmin, mut eipä sillä väliä. Kiva että kävit täällä tervehtimässä :) Hienoa kuulla, että kaikki on siellä hyvin! :love: Ja sulta tosiaan se panelointi tuli. Hyvin keksitty kiertoilmaus! (y):LOL:

Kiitos tsempeistä kaikille tasapuolisesti. Inssin onnistumisprosentit on säälittävän pienet, mutta yritän ajatella, et tän lähempänä onnistumista ei olla ennen varmasti oltukaan! Et ehkä todennäköisyys onnistumiselle, kun kaikki on meidän osalta todennäköisesti kunnossa, onkin nyt suurempi.
Siihen lapsettomuuden tunteeseen vielä. En siis osaa ajatella itseäni lapsettomaksi, mut en kuitenkaan myöskään jaksa uskoa, että raskautuisin tässä esim. vuoden sisällä. Joo tiedän, ei mitään järkeä tässä ajatuskuviossa, mut tältä minusta vaan tuntuu. Tietenkin toivon parasta, mut jotenkin en vaan usko. Voihan se olla, että se lapsettomuustunne iskee mulle vasta joskus jos/kun kaikki hoitomuodot on kokeiltu ja todettu että ei todellakaan tulla saamaan lapsia! ..tai sitten se iskee jo ensi kuussa, ennustamattomia ovat naisen ajatukset.. :D

Mulla on nyt tuolla vasemmalla puolella sellasta paineentunnetta ollut jo viime viikosta asti, varmasti se follikkeli. Yhdynnässä (tai lähinnä siinä loppukliimaksissa :whistle:) viiltää kipeästi ja samoin nyt ponnistellessa. En toki ihmettele jos se vähän tuntuu jos on niinkin iso kuin miltä eilen näytti, mut toisaalta sen ois pitäny jo nyt irrota. :eek: Ehkä se olikin kysta ja se vaan kasvaa siellä lisää! Murehtiminen jatkuu.. o_O (Joo älkää ottako liian vakavasti, tälläsiä vaihtoehtoja vaan aina välillä pohdiskelen. Niinku varmasti moni muukin! :rolleyes:)

Ja sen vielä sanon, että tein eilen ovistestin ihan mielenkiinnosta, kun sen Pregnylin piti saada se plussalle. Ja voi kyllä! En oo niin vahvaa plussaa ennen saanut! Siis se testiviiva tummeni ennenkuin neste oli edes ehtinyt sinne kontrollille asti ja oli varmasti tuplasti kontrollia tummempi! Että joo, ainakin siltä osin piikki toimi hyvin :whistle:
 
Ensimmäinen luomukierto päivässä 17/? ja monenmoista on tapahtunut. Panelia on nakuteltu, mutta kliimaksiin asti nakuteltiin viimeksi kp 13. Senkin jälkeen harrasteltiin päivittäin, mutta eropaineet kasvoivat päivä päivältä ja nyyhkimiseksi se sitten aina meni. Viimeisenä yhdessäolopäivänä päätettiin paneloida oikein kunnolla ennen paluulentoa ja kas, kesken lähestyvän huipentuman puhelin soi ja miehelle tarjotaan työpaikkaa Suomesta (hakuprosessi ollut siis tässä kesäkuukausina päällä). Onnesta soikeana panelin nakuttelu jatkuu, kunnes puhelin soi uudestaan ja kutsu käy uuteen haastatteluun. Nakuttelu jäi siihen, hyppy autoon ja nyt on nimet paperissa ja kulta viimeistä kertaa saatettu koneeseen. Talletukset jäi nyt parhaimpaan (?) ajankohtaan saamatta, mutta parasta kaikessa on kuitenkin se, että meistä tulee vihdoinkin avopari ja tätä vauvahaaveilua voi alkaa harrastamaan samassa maassa, samasta osoitteesta käsin jo seuraavasta kierrosta lähtien! :LOL:

Muuten ensimmäisen luomukierto on ollut erilaisten tuntemusten aistimista. En ole etsimällä etsinyt, mutta 4-5 viimeistä päivää on ollut hurjat seksihalut eikä lämmittelyjä ole tarvittu. Tänään on ensimmäinen "kuivempi" päivä ja oma paras arvaukseni ovulaation ajankohdasta on eilinen ja näin ollen kp13:n nakuttelut liian kaukana.

Löysin muuten vuonna 2011 otetun vaginaalisen ultraäänitutkimuksen tuloksen, jossa kohtu oli kuvattuna ja kaikki todettu olevan OK. En muista missä yhteydessä ultra on otettu, mutta lienee ajoilta, jolloin työnantaja kustansi näitäkin gynekäyntien yhteydessä. Silloin on siis ovulaatio todistetusti edellisen kerran tapahtunut.

Iso pahoitteluni nyt omajargonista - jään nyt seurailemaan teidän muiden tapahtumia ja odottamaan omalla kohdallani seuraavaa hedelmällistä hetkeä :cool:
 
Tilulilu,hienoa et piikki toimi! Jos se nyt vaan ois se folli joka siellä tuntuu :LOL: Ihanaa oman kropan analysointia :X3:

Hupikonnalle ja miehelle onnittelut työpaikasta!Tosi kova että pääsette muuttamaan samaan maahan ja ennen kaikkea saa olla toisen lähellä aina kun haluaa ja tarvitsee :love:

Tänää oltiin lenkillä ja alko nippailee vasemmalta munaskuista,ovis koputtelee :LOL: Tästä sit miehen kans oli puhetta että illalla sit talletellaan vähän :p Sit sohvalla ollessa aloin ehottelee et mennääs nyt makkarin puolelle.Mies nousi seisomaan ja huokas syvään. Repesin vaan nauramaan,seksiä luvassa ja toine vaa huokailee :LOL:
Onneks tallettelut onnistu ja miestäkin nauratti :ROFLMAO:
 
Täällä on matkalta kotiuduttu ja tulin lueskelemaan teidän kuulumisia. :)
Tilulilu, toivotaan että teillä onnistuisi nyt, vaikken kauhean paljoa ymmärrä noista hoidoista niin kuulostaa hyvältä tuo mitä kerroit. Milloin muuten te hakeuduitte noihin hoitoihin? Odotitteko sen vuoden ennen kuin menitte lääkäriin, vai kävitkö aiemmin jo gynellä tmv.?

Tänään on pyörinyt taas tämä yritysasia päässä vähän liikaakin. :( Mieskin on kysynyt jo pari kertaa, että vaivaako mua joku, kun olen ollut niin kummallinen tänään. Mietityttää ja surettaa, että miksi tämä yritys on kestänyt näin pitkään. Vaikka 7 kuukautta ei joidenkin mielestä ilmeisesti ole pitkä aika, niin kyllä se musta vaan pitkältä ajalta tuntuu. Jos seuraavat menkat alkaa loppukuusta niin oon päättänyt, että varaan yksityiselle gynelle aikaa seuraavan oviksen tietämille. Jos se vaikka auttaisi, kun pääsisi ammatti-ihmisen kanssa juttelemaan tästä.
 
Hupikonna: Ei hitsi mikä panelointitarina! :LOL::LOL: Oikein odotin seuraavaa juonenkäännettä :ROFLMAO: Nakuttelusta muotoutuu ehkä uus lemppari tuohon paneloinnin rinnalle :ROFLMAO: Saipahan nauraa taas..
Muthei, huippua tuo kaikki mitä kerroit!! Näin ne vaan tilanteet muuttuu! Onnea teille molemmille :) Kohta voitte remontoida viikonpäivästä riippumatta.. ;) Ihanaa! :love:

Eikä omajargonit haittaa minua ainakaan! Kiva lukea toisten juttuja :)

Lennis: Joo miehet ne vaan huokailee kun naiset raahaa niitä makkariin.. :LOL: Tuttua, tuttua.. Mut onneks meilläkin aiheelle jaksetaan vielä nauraa. Mut muistakaa nyt vielä varmistella, huomenna ja ylihuomenna jajajaja.. ;)

Mustikk4: Voi että.. Niin ne fiilikset vaan vaihtelee. :( Ja kyllähän se yk7 paljolta siinä tilanteessa tuntuu, muistan kyllä hyvin! Varsinkin kun tota plussanneiden listaa katsoo, niin tuntuu et tosi moni on plussannu ekoilla yrityskerroilla. Siinä on varmasti kyllä joku tilastollinen harhakin, ehkä siinä vaan käy niin et pidempään yrittävät ei jaksa roikkua täällä palstoilla plussaansa asti. (Minä yritän jaksaa!!)
Mut oman mielenrauhan vuoksi suosittelen sitä gynelle menoa. Ainakin mun hermoiluita se on aina (vähän) helpottanut. Minä kun menin ekan kerran, kun menkat ei pillerien lopetuksen jälkeen alkanut, tehtiin mulle ultra. Sitäkään ei kuitenkaan oltu koskaan tehty, joten helpotti jo tieto et kyllä se kohtu ja sivuelimet siellä on :) (toki sulle on voitu jo tehdäkin, mut tässä vaan esimerkki miten se käynti minua helpotti) Mut toivottavasti menkat jää tulematta eikä sun tartte enää pohdiskella näitä :love:

Me mentiin lääkäriin kun yritystä (pillereiden lopettamisesta) oli himpun vajaa vuosi takana. Toki sitä ennen olin käynyt omalla gynelläni pari kertaa saamassa Terolutteja ja ultrattavana. Kun sitten jossain 10 kuukauden yrityksen kohdalla soittelin tälle lääkärille huolestuneena, kun ovis tuli niin myöhään jne. ja hän vaan käski odotella, varasin seuraavista menkoista ajan yksityiselle lapsettomuusklinikalle. Sen asiakkaina ollaan nyt oltu siis tammikuusta asti.

Mielelläni olisi jatkanut sillä mun omalla gynellä, oli tosi mukava jne. Mut mun hermo ei vaan enää kestäny sitä, että kierto oli vinksallaan ja tuntui et mahikset oli nollissa. Varsinkin kun olin lukenut näiltä (luotettavilta?) palstoilta, että Terolutit pitää aloittaa oviksen JÄLKEEN ja mulle niitä syötettiin kp15 alkaen vaikka ovis oli vasta kp19-20. Kun kerroin tästä, gyne käski vain unohtaa oviksen testailun. No mitä hittoo?! Hukkaanhan nuo kaikki kierrot meni siinä mielessä, et se Terolut saattoi pilata kiinnittymiset tms. Siinä mielessä en oikein tiedä mistä asti nää yrityskerrat pitäis laskea.. Oon nyt laskenut siitä viime kesästä, jolloin sain ekat jokseenkin 'säännölliset' menkat. Eli sitä ennen yritystä oli jo 5kk takana, ilman kuukautiskiertoa. Ja jos vielä vähän jaarittelen, niin tavallaanhan siis hoitojen alkaessa varsinaista yritystä (jossa siis jotain mahiksia ois voinu olla) oli takana vasta 7-8kk.

Huh, en osaa kirjoittaa lyhyesti :censored:
 
Hei pitkästä aikaa!

Ennätän loppuloman tiimellyksessä hieman päivittään kuulumisia. Kivan vilkas keskustelu täälä näyttää olevan.

Täällähän alkuraskaus on mennyt isojen ja välillä raskaidenkin tunteiden saattelemana, mutta ehkä aika ja etäisyys mieheen on tehnyt tuloksia parempaan suuntaan.

Miehen käytöksen tai ainakin osaksi siihen on vaikuttanut hänen kilpirauhasen vajaatoiminnan lääkitys ja sen riittämättömyys. Hän oli itse lähtenyt jo keväästä asti säätämään sen kanssa ja pienentänyt annosta ja nyt arvot on ihan sekaisin. Eilen kävi lääkärissä.

Tässä säätämisen lomassa alkuraskauden ultra jäi tekemättä, mutta muutaman viikon päästä pääsee ultraan ja sainkin tietää, että sairauden vuoksi käyn myös xtraultrissa äitiyspolilla. Eli kaveria käydään katsomassa ihan muutaman viikon välein.

Olo on ollut ihan hyvä kolmen viikon takaisten krapulaolojen jälkeen. Nyt vain maanantaina nokka kohti töitä;siellä odottaa jo kymmenen päivän työputket. Tästä selitinkin neuvolatädille(joka vastoin luuloja olikin tälläinen todella mukava kolmekymppinen ja todella rento tapaus) ja hän oli sitä mieltä, että heti jos alkaa tuntumaan pahalta niin hän kirjoittaa saikkua. Ainoa asia on, että saikut lisää sitä todennäköisyyttä, että en tule saamaan tätä työtehtävää takaisin!
 
15.8.



Nimimerkki.........Ikä.....Kiertopv/pituus......yk.......luomu/lääk.kierto

Miu84...............30v....kp 6/29...............yk 20..........luomu
BlackCat...........29v.....kp 14/24-28.........yk 13.........luomu
Lennis………….…..30v…...kp 15/28.............yk 6
Tilulilu..............34v.....kp 16/27..............yk 17.........lz+pr+l+ins
Karoliiniska........29v.....kp 21/?.................yk 10............terot
Keinuilija...........31v.....kp 32/30-32.........yk 8...........luomu
Hupikonna.........32v.....kp 20/?.................yk 1.......luomu

c=clomit, a=anazol, f=femar, g=gonal-F, m=metut, pr=pregnyl, o=ovitrelle, pri=primolut, pu=puregon, t=terot, mp=menopur, ins=inseminaatio, irr=irrotuspiikki, l=luget, de=depot laastari, s=supercur, lz=letrozol

Taustalla:
Iitukka81, Haave_ilija, Mariah33, Yritys10, Kaisaek, Piki79, Vadelmanlehti, MelodyPop, Kiia80, Milli Mimosa, NeitiPelargonia, Rockwell, Merope, Cheri85, Dorin, Mustikk4, MamaBoo, nenni26, Tiuhtinen, Vilijonkka, Danniella, Jännää, Vanessaaa, Fiidu, Lillans, Jenifer, Mirassa

Plussanneet 2014:

Ankkurinappi.........31v.........?.......2/2014
murmelii..............32v.......yk3......2/2014
Jonniss................29v.......yk3......14.3.
Marjee.................30v.......yk8......26.3.
Nonnna................31v.......yk3......2.4
Matahari..............31v.......yk1......13.4
Jofa....................30v.......yk1.......4/2014
Kerttuli82........................yk 10....30.4.
Pienestä kii..........31v.......yk 9......8.5.
Miri81.................33v.......yk 2......14.5.
Handis85.............29v.......yk 1......16.5.
Chiligail...............35v......ya 2012..9.6.
Ricardina.............30v...................24.7. km
tamariini.............32v.......yk1.......8.8. km
Viiu.....................33v..................26.8.
haavetta pienestä..28v..................21.10.
Ricardina.............30v...................26.10. 1.IVF/2.PAS
Kaisa888..............38v..................27.10.
samour_..............30v...................8.11.
Säihkiss...............35v......yk26......7.11. 2. mp+pr
Ruusutar..............30v..................23.12.

Plussanneet 2015:

vauvatoiveinen.....38v.........................4.1.
MelodyPop...........33v.......yk2.............21.2.
Lennis.................29v.......yk3.............16.3. km
Liljah..................31v.......yk4..............3.4.
Hironea...............36v.......ya 2010........7.4. 1. ICSI
Maybelle.............32v.......yk2..............11.4.
Metsäläinen.......................................16.4.
Tamariini..............32v.......yk4.............20.4.
Fiidu...................34v.......yk1.............23.4. km
NeitiPelargonia......32v.......yk1.............24.4.
OmaAurinkoinen....32v.......yk2.............14.5.
Pöllötär...............28v.......yk2..............14.5.
Norna.............................yk 4/5..........5/15
Rockwell............................................27.5.
Kippu..................35v.......yk7..............18.6.
Lili85...................30v......yk2...............13.7.
Fiidu...................34v.......yk3..............23.7.
Lillans.................37v.......yk2...............23.7.

***Muutospyynnöt listaan punaisella.
Kun kiertopäiviä yli 60 eikä mitään kuulu, lisätään "Taustalla" -listalle.
 
Lili85,kiva kuulla et menee paremmin :) Ja hyvä että seuraavat pientä tarkasti ultrilla.Oot ilmeisesti päättänyt jatkaa raskautta? Kun aborttikin vilahti teksteissä. Hieno juttu et fiilikset kaikin puolin paremmat :love:
Äläkä siitä duunista murehdi,asioilla on tapana järjestyä. Tulevaisuus saattaa tuoda mitä vain parempaa :giggle:

Täällä mennäänkin sit listan mukaan BlackCatin ja Tilulilun kanssa suht samoilla jännäpäivillä (y) Toivotaan kolmea plussaa ;)

Täällä luulin oviksen olleen,tuttuja nippailuja oli,mutta sen jälkeen ei mitään! Täysin oireetonta.Todella outoa.Mihin kaikki alavatsan polttelut hävis,mitä viime kierrossa oli (n)

Mies sai uuden tietokoneen.Voitte arvata mitä se tekee? :notworthy: Ei ainakaan viihdy makuuhuoneen puolella :LOL:
 
Tilulilu, ymmärrän hyvin ettei hermot kestäny odotella, kun ei kierrot olleet säännölliset. Kyllä tää on ihan tarpeeks hermoja kysyvää hommaa jo muutenkin. Oli varmaan helpottavaa päästä sinne yksityiselle klinikalle, kun tiesi että saa apua ihan siihen erikoistuneilta lääkäreiltä. Olisi se kyllä ihanaa, kun teillä nyt viimein tärppäisi. :love::)

Mulla on ultrattu muutama kertaan, viimeksi pari vuotta sitten ja sillon gyne sano kaiken olevan ok.
Mihinköhän aikaan kierrosta olis parhain aika mennä sinne gynelle? Oviksen aikaan varmaankin, mutta ennen vai jälkeen sen? Mitä ootte mieltä?

Voi että olisi niin ihanaa jos tärppäisi vielä tänä vuonna, niin voisi tuleville isovanhemmille paketoida joululahjaan ultrakuvat ja niin kertoa vauvasta. :love:
 
Lennis; keskeytys oli siinä pahimmassa kriisissä tapetilla, kun mies oli pahimmassa kunnossa ja töissä myös tilanne kriittisimmillään. Pahimmassa tapauksessa olisin ollut työtön yh-äiti ja se olisi ollut ehkä liikaa minulle.

Mutta nyt tosiaan alan oikeasti ajattelemaan raskautta ihan oikeana asiana, en vain mahassani asuvana loisena.
 
16.8.



Nimimerkki.........Ikä.....Kiertopv/pituus......yk.......luomu/lääk.kierto

Miu84...............30v....kp 7/29...............yk 20..........luomu
BlackCat...........29v.....kp 15/24-28.........yk 13.........luomu
Lennis………….…..30v…...kp 16/28.............yk 6
Tilulilu..............34v.....kp 17/27..............yk 17.........lz+pr+l+ins
Karoliiniska........29v.....kp 22/?.................yk 10............terot
Keinuilija...........31v.....kp 33/30-32.........yk 8...........luomu
Hupikonna.........32v.....kp 21/?.................yk 1.......luomu

c=clomit, a=anazol, f=femar, g=gonal-F, m=metut, pr=pregnyl, o=ovitrelle, pri=primolut, pu=puregon, t=terot, mp=menopur, ins=inseminaatio, irr=irrotuspiikki, l=luget, de=depot laastari, s=supercur, lz=letrozol

Taustalla:
Iitukka81, Haave_ilija, Mariah33, Yritys10, Kaisaek, Piki79, Vadelmanlehti, MelodyPop, Kiia80, Milli Mimosa, NeitiPelargonia, Rockwell, Merope, Cheri85, Dorin, Mustikk4, MamaBoo, nenni26, Tiuhtinen, Vilijonkka, Danniella, Jännää, Vanessaaa, Fiidu, Lillans, Jenifer, Mirassa

Plussanneet 2014:

Ankkurinappi.........31v.........?.......2/2014
murmelii..............32v.......yk3......2/2014
Jonniss................29v.......yk3......14.3.
Marjee.................30v.......yk8......26.3.
Nonnna................31v.......yk3......2.4
Matahari..............31v.......yk1......13.4
Jofa....................30v.......yk1.......4/2014
Kerttuli82........................yk 10....30.4.
Pienestä kii..........31v.......yk 9......8.5.
Miri81.................33v.......yk 2......14.5.
Handis85.............29v.......yk 1......16.5.
Chiligail...............35v......ya 2012..9.6.
Ricardina.............30v...................24.7. km
tamariini.............32v.......yk1.......8.8. km
Viiu.....................33v..................26.8.
haavetta pienestä..28v..................21.10.
Ricardina.............30v...................26.10. 1.IVF/2.PAS
Kaisa888..............38v..................27.10.
samour_..............30v...................8.11.
Säihkiss...............35v......yk26......7.11. 2. mp+pr
Ruusutar..............30v..................23.12.

Plussanneet 2015:

vauvatoiveinen.....38v.........................4.1.
MelodyPop...........33v.......yk2.............21.2.
Lennis.................29v.......yk3.............16.3. km
Liljah..................31v.......yk4..............3.4.
Hironea...............36v.......ya 2010........7.4. 1. ICSI
Maybelle.............32v.......yk2..............11.4.
Metsäläinen.......................................16.4.
Tamariini..............32v.......yk4.............20.4.
Fiidu...................34v.......yk1.............23.4. km
NeitiPelargonia......32v.......yk1.............24.4.
OmaAurinkoinen....32v.......yk2.............14.5.
Pöllötär...............28v.......yk2..............14.5.
Norna.............................yk 4/5..........5/15
Rockwell............................................27.5.
Kippu..................35v.......yk7..............18.6.
Lili85...................30v......yk2...............13.7.
Fiidu...................34v.......yk3..............23.7.
Lillans.................37v.......yk2...............23.7.

***Muutospyynnöt listaan punaisella.
Kun kiertopäiviä yli 60 eikä mitään kuulu, lisätään "Taustalla" -listalle.
 
17.8.



Nimimerkki.........Ikä.....Kiertopv/pituus......yk.......luomu/lääk.kierto

Miu84...............30v....kp 8/29...............yk 20..........luomu
BlackCat...........29v.....kp 16/24-28.........yk 13.........luomu
Lennis………….…..30v…...kp 17/28.............yk 6
Tilulilu..............34v.....kp 18/27..............yk 17.........lz+pr+l+ins
Hupikonna.........32v.....kp 22/?.................yk 1.......luomu
Karoliiniska........29v.....kp 23/?.................yk 10............terot
Keinuilija...........31v.....kp 34/30-32.........yk 8...........luomu

c=clomit, a=anazol, f=femar, g=gonal-F, m=metut, pr=pregnyl, o=ovitrelle, pri=primolut, pu=puregon, t=terot, mp=menopur, ins=inseminaatio, irr=irrotuspiikki, l=luget, de=depot laastari, s=supercur, lz=letrozol

Taustalla:
Iitukka81, Haave_ilija, Mariah33, Yritys10, Kaisaek, Piki79, Vadelmanlehti, MelodyPop, Kiia80, Milli Mimosa, NeitiPelargonia, Rockwell, Merope, Cheri85, Dorin, Mustikk4, MamaBoo, nenni26, Tiuhtinen, Vilijonkka, Danniella, Jännää, Vanessaaa, Fiidu, Lillans, Jenifer, Mirassa

Plussanneet 2014:

Ankkurinappi.........31v.........?.......2/2014
murmelii..............32v.......yk3......2/2014
Jonniss................29v.......yk3......14.3.
Marjee.................30v.......yk8......26.3.
Nonnna................31v.......yk3......2.4
Matahari..............31v.......yk1......13.4
Jofa....................30v.......yk1.......4/2014
Kerttuli82........................yk 10....30.4.
Pienestä kii..........31v.......yk 9......8.5.
Miri81.................33v.......yk 2......14.5.
Handis85.............29v.......yk 1......16.5.
Chiligail...............35v......ya 2012..9.6.
Ricardina.............30v...................24.7. km
tamariini.............32v.......yk1.......8.8. km
Viiu.....................33v..................26.8.
haavetta pienestä..28v..................21.10.
Ricardina.............30v...................26.10. 1.IVF/2.PAS
Kaisa888..............38v..................27.10.
samour_..............30v...................8.11.
Säihkiss...............35v......yk26......7.11. 2. mp+pr
Ruusutar..............30v..................23.12.

Plussanneet 2015:

vauvatoiveinen.....38v.........................4.1.
MelodyPop...........33v.......yk2.............21.2.
Lennis.................29v.......yk3.............16.3. km
Liljah..................31v.......yk4..............3.4.
Hironea...............36v.......ya 2010........7.4. 1. ICSI
Maybelle.............32v.......yk2..............11.4.
Metsäläinen.......................................16.4.
Tamariini..............32v.......yk4.............20.4.
Fiidu...................34v.......yk1.............23.4. km
NeitiPelargonia......32v.......yk1.............24.4.
OmaAurinkoinen....32v.......yk2.............14.5.
Pöllötär...............28v.......yk2..............14.5.
Norna.............................yk 4/5..........5/15
Rockwell............................................27.5.
Kippu..................35v.......yk7..............18.6.
Lili85...................30v......yk2...............13.7.
Fiidu...................34v.......yk3..............23.7.
Lillans.................37v.......yk2...............23.7.

***Muutospyynnöt listaan punaisella.
Kun kiertopäiviä yli 60 eikä mitään kuulu, lisätään "Taustalla" -listalle.
 
Lili85: Hei kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa! Ja kiva kuulla että asiat ovat järjestymään päin. Toivottavasti miehesi käytös johtui vain (tai edes suurimmilta osin) siitä kilpparista. Se on helpompi hoitaa kuntoon. Ei kun nyt vaan raskaudesta nauttimaan!
Äläkä niistä työjutuista murehdi. Jos tarvitset sairaslomaa niin silloin sitä todella kannattaa ottaa. Sulla on vielä aikaa tehdä myöhemminkin (lapsen jälkeen) töitä, varmasti jopa ihan samoissa tehtävissäkin! Vaikken mitään sun työstä tiedä :LOL: Mut mullakin on työ, jossa raskauden myötä joutuu vaihtamaan vähän tehtävänkuvaa. Työniloa sinne kuitenkin! :) Terveiset kesälomalta! :whistle:

Lennis ja BlackCat, joo todella aika rinta rinnan mennään tuossa listassa! Katotaan kuka alkaa ensimmäisenä oireilemaan ;) Eilen havahduin siihen, että enpä oo aikoihin ajatellut mitään oireita tms., että tosi nopeesti on aika menny ilman mitään pohtimisia. Ja sitte katoin kalenteriin että jaa, se on vasta DPO3 :ROFLMAO::ROFLMAO: Oli jotenkin sellanen olo, että oon päässy johonki DPO8:aan asti ilman oireiden kyttäämistä. Mut ei ihan.. ;)
Vähän on välillä sellaista kuukautiskipumaista ja sitten tuolla vasemmalla joskus jomottelee. Ihan samat kuviot kuin ennenkin. Että ei vielä tänäänkään DPO4 mitään uutisoitavaa! Ihme! ;)
Mites teillä muilla on lähtenyt piinapäivät käyntiin?

Mustikk4: No hyvä jos oot jo ultrassa aiemminkin käynyt! Ei sieltä sitte mitään isompia ylläreitä voi varmasti löytyä (y) Käsittääkseni kai olis hyvä mennä ultraan ennen ovista, eli jos se on vaikka kp14 paikkeilla niin joskus kp10 vois olla hyvä ultralle. Ainakin mulla haluttiin ajoittaa se niin, niin nähtiin heti onko johtofollikkelia tai ylipäätään follikkeleita kypsymässä. Ja limakalvon tilanne tulee siinä tarkistettua jne.
Ja kyllä! Todellakin raskaudutaan nyt kaikki ennen joulua!! Mieluusti vielä reippaasti ennen, niin vois sitte antaa tuollaisen joululahjan! :love:

Niin ja tosiaan Keinuilija, miten siellä menee? :)
 
Tilulilu,ei täälläkään suurempaa uutta.Menkkajomotuksia tuli tänään,se oli kyllä outoa,kun ei sellasta yleensä tunnu tässä vaiheessa (nyt kun oikein analysoi) :D
Mutta vähän jäi nyt auki,oliko ovista vai ei.Kun normioireet siitä puuttui,samoin kausi ollut kuiva.o_O Jos oli niin ainut vaihtoehto on perjantai,se ois ollu vasta kp13. Tiiä häntä.
Lämmöt kyllä koholla,iha vahingossa mittasin aamulla 37,2 :LOL:
 
Lennis: Hupshups, sekin on siis mahdollista, että ihan vaan herää kuumemittari kainalossa/suussa :ROFLMAO::ROFLMAO: Itse en oo vielä päässyt tuohon mittailuun kiinni, että älä vaan yllytä! :D Mies antaa porttikiellon makkariin jos otan sinne mittarin mukaan..

Mullakaan ei oo ollu oikee kunnon limoja moneen kuukauteen, ei edes nyt näissä kahdessa kierrossa joissa oon todistetusti ovuloinut. Että ei siitä kannata välittää :) Jospa sulla se ovis sitte oli silloin kp13? Toivotaan näin! (y)

Ainiin, kysyin muuten inssin yhteydessä siltä lääkäriltä siitä mun progearvosta joka oli silloin Clomi-kierrossa liian matala, ts. ovista ei tapahtunut. Kun se otettiin mun mielestä liian myöhään koska menkat alkoi seuraavana päivänä. No tää lääkäri oli heti ihan tohkeissaan, että "Tottakai se siihen vaikuttaa! Väärään aikaan on koe otettu! Tulos on virheellinen!" (Se on oikeesti sellanen hyväntahtoinen touhottaja, huutomerkit ei oo liioittelua :ROFLMAO:) Että enpä nyt sitte tiedä vieläkään ovuloinko tuon Clomi-kauteni (5kk) aikana. No sama se, nyt on eri lääkkeet jo pelissä.

Miten teidän muiden miehet muuten suhtautuu tikutteluun? Sekä ovis- että raskaustikutteluihin?
Mun mies on ihan suht ok tuon ovistikuttelun kanssa, tosin on sitä mieltä, että saan siitä vaan liikaa stressiä. Sit kun selitän, että jos en tikuttelis niin mulla ei ois mitään käryä oviksen ajankohdasta, niin kyllä se sen ymmärtää. ;) Tuntuu, et testaaminen on aika välttämätöntä ajoituksen kannalta. Me kun ei olla niiiiiiiin aktiivisia tuossa paneloinnissa :D Mutjoo, vähän se niille mun viivoille aina naureskelee.
Mut raskaustesteistä puhuttiin tässä yhtenä päivänä, kun se näki kuvan jonkun testirivistöstä näitä palstoja lukiessani. Se oli ihan ihmeissään, et pitääkö niitä testejä tehdä enempää kuin se yksi - se on joko plussa tai sitten ei! :ROFLMAO: Ja etenkään sitä ei käsitä, että kun se plussa tulee, niin testaamista silti jatketaan. Yritin taas selittää, että kyllä minäkin varmaan samaan sortuisin, että näen mitä sille viivalle tapahtuu jne. Mut ei se ymmärrä. :LOL: Hävittää kuulemma kaikki testit kunhan ekan plussan saan ;)
Nojoo, en ois ennen varmasti itsekään edes ajatellut tuollaista viivan vahvistumisen seurailua, mut kaikkea täältä palstoilta oppii.. ;)(y)

Tulis nyt edes se eka plussa!:confused:
 
Kiitos hei kaikille sympatiasta. Oon käyny kyl lueskeleen, mut ollu vähän sellanen tyhjä fiilis niin ei oo tultu kommentoitua.

Nyt alkaa taas olla vähän parempi mieli.

Karoliinaska täällä toinen kukkakeppi! On ihan hirmu vaikee koittaa saada painoa nostettua. Ei tartu ja mun annoskoko on onnettoman pieni. Aamupalaakaan ei osaa syödä. Normaalipainon alarajan tuntumassa seikkaillaan....

Hupikonna ihanaa että yhteinen sijainti alkaa olemaan teillä lähellä. Inhottavahan se on aina aikaa erossa viettää.

Mustikk4 kyllähän se mielen välillä apeaksi vetää kun liikaa murehtii miksi ei onnistu.

Lennis määkin ihan vaan vahingossa mittailin kuumetta koko viime kierron lopun. Ukko vaan kyseli huolestuneena et oonko kipee? Juu ei mää vaan, hmh, tarkistin lämmön, iha vaa juu... öh.. *mutinaa*. :D
Si mittailin vähän vaivihkaa vahingossa siitä etiäpäin :)

Tosta tikuttelusta... tikuttelen ihan itekseni niin en näytä ihan niin epätoivoiselta ja pakkomielteiseltä mitä olen :D

Hei mistä sitä greippehua löytää? Ei oo mikkään ihmeelliset limat mulla. Vois koittaa niitä vähän tsempata :)
 
Heippa hei tupaan! (y)

Raskausunista joo... Näin kaksi kertaa kesän aikana unen, että kaverille oli tulossa vauva. Ekan unen jälkeen en kehdannut kysyä, jos vaikka olisivatkin olleet yrityspuuhissa. Toisen unen jälkeen oli jo pakko kysyä suoraan ja kyllä, helmikuussa on laskettu aika taaperolle :). Itselleni en ole unissani vauvaa vielä ennustanut :unsure:

Minuakin kiinnostaisi Keinuilijan testisuunnitelmat :geek:

Omaa napanöyhtää: odottelen jo kuumeisesti seuraavaa kiertoa, kun tämän kierron touhuilut sattuivat mielestäni liian alkuvaiheelle kiertoa (kp10 ja kp13) nyt sitten kuitenkin on ruvennut vaikka mitä muka-oireita ilmenemään, vaikka vakuutan itselleni ettei tärpistä voi olla kysymys. Huoh. kovaa piinailua siis månsin tuloon asti o_O
Huomenna perustsekki gynellä tätä projektia silmälläpitäen.

Tilililu: meillä en ole vielä tikuttelurumbaan päässyt (vaikka myönnän, ekat ovistikut tilattu), mutta mies tikut otti jo puheeksi. Sitten kuulemma vaan pissailen tikkuun ja odottelen, että plussa ilmestyy ja olio kiinnittyy masuun (y). No näin ainakin teoriassa.

Lennis: Mitäs jos vaihdat vaivihkaa miehen uudelle koneelle nää kaksplussa kuumeilusivut aloitussivuksi? ;)
 
Hupikonnan panelointitarina sai täälläkin hyvät naurut aikaan :D
Kiva enneuni sulla oli! Pian sitten omaakin raskautta näkemään uniin. Hienoa, että pääsette muuttamaan yhteen! Varoitus, ovistestailuun saattaa jäädä koukkuun ;)

Lennis Juu, samoilla piinapäivillä mennään kaikki kolme, kaikille tärppi vielä ni hyvä on :) Komppaan Tilulilua, koska multakin puuttui nyt limailut, silti nippailu oli todella kovaa lauantaina eli oletan oviksen kuitenkin tapahtuneen, eiköhän se sullakin siis ole voinut olla! Mäkin jätin nyt greippimehun juomatta, vähän niinkuin unohtui koko homma, saattaa siksikin limaa olla vähemmän..

Mustikk4 Mäkin oon miettinyt että ultrakuva ois niiiiiiin ihana lahja antaa isovanhemmille <3 jos esim. joulu/isänpäivä osuus hyvin <3
Ymmärrän kyllä et yk 7 harmittaa, oli se epätoivon tuntu ja murhe itselläkin noilla yk:illa... Varsinkin kun tosiaan tuntuu että täällä palstoilla raskaudutaan aika nopeastikin..

Tilulilu Hahaaa, hienosti meni kolme päivää ilman piinailuja ja kropan kuulostelua ;) kuulostaa tutulle! Mäkään en ole (toistaiseksi) noihin lämmön mittauksiin hurahtanut...
Mä en oo miehelle puhunut ovistestailuista, mutta yks päivä olin unohtanut testin lavuaarin päälle ja mies vaan hieman naureskellen kysyi että testailet sitten ovulaatiotesteillä :) Sanoin että juu, siitä on tullut mulle tärkeä uusi harrastus! Hänkin ymmärsi asian ja otti ihan ok. Kun nimittäin ei meilläkään olla koko kiertoa niin aktiivisia että vois vaan siihen luottaa ja olenkin koko yrityksen ajan aina kertonut mikä viikko sais paneloida enemmän :)
Enpä oo ajatellutkaan et noi himo-raskaustestailut ei välttist ole kaikkien mielestä ymmärrettävää :D varsinkaan miesten... Mä varmaan teen vielä viikolla 30 testejä jos sinne asti joskus pääsee...

Miu84 Hauska toi sun lämpöjen testailu, voi olla et miehet ei sitäkään ehkä täysin käsittäis :D Itsekin tosiaan tähän kiertoon asti sain pidettyä salassa testailut, ja juurikin "salailu" oli samasta syystä kuin sullakin :) Greippimehua on kaupan kylmämehuhyllyssä.

Omista kuulumisista sen vertaa, että mäkin pääsin tähän päivään asti ilman tuntemusten seurailua (mikä olikin mielestäni hienoa), kunnes tänään alamahaa on nippaillut/poltellut ja tajusin, että sitä oli myös eilen :D Loistavaa, sain siis oltua kokonaisen päivän oviksen jälkeen ilman olotutkiskeluja, wuhuuuu!!! Nyt tietty jo mietityttää mistä kipu johtuu...
Huoh, on tää niin uskomattoman hölmöä välillä :p
 
Viimeksi muokattu:
Tilulilu,ihana lääkäri :LOL:

Tikkupissoista;mies aina naureskelee,kyllä kuitenkin lopputuloksesta kiinnostunut.Mut joskus menee överiksi ja tunnustan-oon tehnyt raskaustestin vielä menkkojenkin jälkeen :D Jos ois kuitenkin...
Ei se sentää viel oo tuominnut,että ois salaa pitäny tehdä :LOL:


Miu84,kiva kuulla että on jo parempi fiilis :) Sieltä noustaan!
Greippimehua ostin ihan tavan marketista,kylmähyllystä löytyi.
Hylkäsin sen greipin kyllä tässä kierrossa kun oli niin pahaa :censored:

Hupikonna,ei sitä tiedä jos noista päivistä ois tullut tärppi! Kyllähän ne siittiöt voi elää 5 päivääkin :p
Tulehan sit kertomaan,mitä se gyne sanoi tilanteesta :)
 
Miu84: Kiva että oot jo pirteämpänä siellä :)
Hyvin sanottu tuo, että tikuttelet yksin ettet näytä niin pakkomielteiseltä mitä oikeasti olet :ROFLMAO::ROFLMAO: Samaa harrastetaan täällä.. En toki kerro kaikista testailuistani miehelle ;) Etenkään niistä menkkojen jo alettua tehdyistä raskaustesteistä, joista Lenniskin mainitsi! :D

..tein muuten raskaustestin toissapäivänä(?), kun halusin kerrankin nähdä siinä ne kaksi viivaa! Ja nätit viivat olikin! :love: Se Pregnyl jonka pistin, on nimittäin sitä HCG:tä ja näkyy testissä mahdollisesti 2 viikkoa. Eli nyt on turha himotestailla kun tulos voi olla väärä plussa. Tai no, mietin jo et huomenaamulla vois taas pissiä tikkuun niin näkis taas ne viivat.. :LOL::LOL: Tää on niin sairasta.. :eek:

Voi Hupikonna! Enneunia! Kun tässä kierrossa mulla nyt on useita raskautumiskeinoja käytössä, listanpäivittäjän titteliä myöten, niin koitappa nähdä ens yönä unta erään Tilulilun raskautumisesta :p Toki siinä unessa vois olla koko tän palstan porukka, vaikka jossain 3-kymppisten ensikertaa raskaanaolevien meetingissä ;)
Ja tsemppiä sullekin piinailuihin! :)

BlackCat :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Niin siis käsittämätöntä itsensä huijaamistahan tää on koko homma! Sama mulla, kun huomasin etten oo kyttäilly oireita ja nyt kun niitä kuukautisjomotuksia sitten on, niin tajusin heti et onhan niitä kyllä ollut jo pari päivää.. :LOL: Että se siitä "pari päivää meni ihan kivasti oireita ihmettelemättä". Tehdään sitä jotenki alitajuntaisesti :D
 
  • Tykkää
Reactions: Lennis
heh olipa hauska tuo unijuttu :D

Tulin kertomaan loppukierron kuulumisia kun pitkällä jo mennään. Oi oireita, niitähän on vaikka mitä :p nämä normit lämmöt korkeella, kuumotusta, nännit kipeänä, nenä vuotaa...mutta pistäisin kyllä todellakin ennemmin tuon terolutin piikkiin :rolleyes: mut eilen oli tosi outo, mulle tuli sellainen todella lämmin, lähes kuumottava tunne alavatsalle! Ei se sattunut, tuntui vaan kun joku olisi pitänyt kuumavesipulloa siinä päällä, ja tuota kestin yli tunnin. Ihmettelin vaan että jo nyt on kumma, tuo oli kyllä uutta...sen jälkeen on vähän pistellyt, aikalailla menkkamaisesti. Mutta ei tää nyt ole mitään kun ne mun normikivut on jossain hukassa! Missä mun kivut, ei sillä että olisi ikävä :LOL: parempi näin! Menkat kurvaa varmaan kylään parin päivän sisään mutta onpa ollut ihana kierto noin kipujen osalta.

Ja kyllä, mä aina vähän sekoan noiden testien kanssa :D testasin jo eilen ja tänään kans (dpo11 ehkä) ja ihan kuin jotain olis mutta viivanpaikkoja olen kyllä saanut aiemmissakin kierroissa että luultavasti vain sitä. Ovistestinkin uitin ja se on tosi tumma, ei ihan plussa mutta melkein mikä kyllä ottaen huomioon kierron ajankohdan on outoa. Tai ei, ei oikeastaan. Olis kiva uskoa että se kertoisi jostain ihanasta, mutta on mulla ennenkin tullut kummallisen vahvoja viivoja ties missä vaiheessa kiertoo. Se johtuu ilmeisesti tästä PCO:sta

Elän siis jännittävässä toivomusmaailmassa vielä pari päivää kunnes todellisuus iskee vasten kasvoja :rolleyes: terot loppuu tänään, eli jos vuoto tulee se alkaa ihan parin päivän sisällä.
 
Kiitos Tilulilu ja Lennis, tyyny oli hyvin ja ohjeillanne sain kuin sainkin aiheen uniini. Tulkinnanvaraa tosin vielä vähän jää: unessa selailin tätä palstaa, mutta hommaa häiritsi ruskeasiipinen perhonen, jolla oli imukuppijalat! Lenteli kirkasta screeniä kohti ja tarraili imukupeillaan ruutuun. Noh, ainakaan ei ollut tätin värinen, siitä pointsit! :D

Tänään (kp23) kävin ultrassa perustarkastuksessa + ultra ja papat tätä projektia silmälläpitäen. Kaikki on kuulemma kunnossa tuolla värkkelöissä (y). Itseäni jäi mietityttämään kohdun limakalvon paksuus (4,9mm). Tietysti hätäpäissäni selailin netistä sieltä täältä ja tuo kuulosti tosi ohuelta. Gyne tosin sanoi, että kaikki on kunnossa, joten en mitään hysteriaa tästä ajatellut generoida, ainakaan vielä :sneaky:. Onko teillä, arvon kanssasisaret, kokemusta kohdun limakalvon käyttäytymisestä heti hormonaalisen ehkäisyn lopettamisen jälkeen? Kiitos etukäteen! :love:

Ai niin vielä, ovulaatiosta ei merkkejä ultrassa. Siihenkin gyne totesi, että on ihan hyvin saattanut tapahtua aiemmin kierron aikana, ei vaan enää näy todisteita.

Karoliiniskalle peukut pystyyn jännäpäiviin!
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä