<3<3 The Esikoisesta Haaveilevat VOL9 <3<3

Marpa tervetuloa joukkoon! :) Ja plussatuulia näin heti kärkeen! +++~~~~:whistle: Toivottavasti pillerit ei oo sekottaneet siun kroppaa kauheen paljoo. :) Mie söin pillereitä 6 vuotta, ja kun lopetin ne, kierrot tasaantu heti 27-32 päivän väliin, eli melko säännöllisiks. :)

lullaby onnee oviksesta! Nyt vaan pupuilua kehiin, ihanaa jos teillä tärppäis! :heart:

miranenn voi kuule muru, eiköhän myö ihan piakkoin plussata! :D :heart:

Hey ihanaa että ovis ilmoittelee tulostaan! Mie en oo noita digitestejä koskaan käyttäny, joten en oo perehtyny niitten sielunelämään kauheesti... Mitä lie se yks testi siulle horisee. ;) Nyt vaan tosiaan siimahäntiä liikenteeseen, sieltähän voi sit hyvinkin tulla plussa parin viikon päästä!! Ihanaa! :) :heart:

ON: Ovista ei edelleenkään näy/kuulu. Jotain epämääräistä nippailuu sillon tällön, mutta sekin niin vähäistä ettei sitä juurikaan huomaa. Kun normisti oviksen aikaan on kyllä ollu semmoset kipuilut että ei jää epäselväks. Ja ne testien viivat on kuitenkin ollu melkosen selkeitä aikasemmissa kierroissa. Tais tää kroppa tehä temput meikäläiselle. :/

Oonhan mie sitäkin toiveikkaana miettiny et oisko mahollista et menkoista yms huolimatta oisin kuitenkin raskaana, ja viime viikolla tein jopa testinkin. Negaahan se tietysti näytti, kuten arvelinkin... :ashamed:

Enpä taida enää jatkaa oviksen testaamista tässä kierrossa, sen kyllä tuntee jos se tulee. Ja nyt mennään jo semmosia päiviä, etten usko ovulaation enää tulevankaan.. Perjantaina ois tohtori, joten käännetään nyt katseet sitten sinne. :)
 
Viimeksi muokattu:
Marpalle tervetuloa!!! :wave: Täällä saa kyllä avautua ihan kaikesta, niin hyvästä kun huonostakin :)

Nellielli Olen kyllä todella onnellinen sun puolesta!! Varmasti tuntuu pitkältä tuo odottaminen, onhan se aivan ihanaa päästä ensimmäiselle neuvolakäynnille. Ja varmaan viimistään sitten kun sen ultrassa näkee tajuaa että kyllä siellä vaan joku on kovasti kasvamassa :heart:

Hey ja yöperhonen Kunpa näin olis!! Menkkojen kanssa toimi tuo lääkärillä pelottelut niin johan alkoi, vaikka ei tietysti ihan kovin järkevillä kierroilla mutta kuitenkin. Toivottavasti nyt sitten toimis sama ja tärppäis. Odottavan aika on jälleen erittäin pitkä :D. Mut onhan se oikeasti helpottava ajatus että jos ei nyt sitten taaskaan niin on jo huomioitu tää ja alettais tutkii että mikä mättää.
HeySiellä kans nyt peittojen heilutteluun niin saadaan kohta taas samanlainen plussa-aalto kun juuri oli ja päästään porukalla odottajiin!!

Tuisku Kiitos! Siis sitä osaa olla nyt niin onnellinen kun on näin selkeät merkit ja tietää että luultavasti se ovis olis tapahtunut (tosin eihän siitäkään satavarma voi olla). Viime kierrossa kun jäi ilmeisesti koko ovis tulematta ja harmitti hirveästi. Toivottavasti sinullekin se ovis tulis kuitenkin pian niin pääsee jännäilemään :). Toivottavasti sulle olis sieltä lääkärikäynniltä jotain apua :)
 
Marpalle tervetuloa, minäkin tässä pinossa aika tuoreena olen, toivottavasti pian aukeaisi meille kaikille odotuspuolen ovet! :) Meinaatko koska testata vai oletko jo testannut?

Yöperhoselle :hug: Tsemppiä!! Toivottavasti apea mieli nousisi pian, josko tuo aurinko piristäisi mieltä?

On: Täällä nega testattu tänään kp 29. ihan digimittari kertoi "ei raskaana". Tuli niin höveli olo, että ku on rinnat kipeet ja menkkoi ei kuulu, niin onhan se oltava. Joopajoo.. Ei ollu :headwall: että saas nähdä kuin kauan tässä saa odotella ihanaa tätiä, et pääsis uuteen kiertoon. Viimesestä terosta on se neljä päivää kulunut.
 
Heipsis taas tuossa testailin pari päivää sitten..muistaakseni lauantaina.. illasta tosin. Mutta selkee negatiivinen tulos oli. Tänään on ollu aika menkkamaiset kivut, mutta ajattelin huomenna aamulla kokeilla testata uudestaan, jos menkat ei nyt ala. Kävin ostamassa pari halvempaa testipakettia :p

Ukko pitää ihan hupsuna, mutta kovasti taitaa itsekkin odotella plussausta :)

Ainiin ja saa minut listaan laittaa elikkäs olen 23 ja kp31/? ja 1yk siis menossa
 
Hey
miranenn joo älä muuta sano, pitäis lukita multa kaikki vauva-aiheiset nettisivut! :D Ja hei, ei haittaa vaikka päivitykset tuleekin silloin kun tulee, Ihanaa että joku edes joskus päivittää, joten kiitos sulle siitä!:heart:

tuisku85 Ehkä tää kierto nyt on se todellinen yllätys!!!:heart: ja älä vielä luovuta. Kyllä se ovis voi vielä pamahtaa paikalle kun vähiten odotat!:hug: toivottavasti saisit nyt viimeistään lääkärissä jotain selvyyttä asioihin sitten. Epätietosuus on kyllä raastavinta.

Lullaby89 Nyt peukut pystyyn!!:heart: Onneks on nyt muitakin piinailijoita mutta tää kaks viikkoo tulee olemaan taas järkyttävän pitkät!! Koitetaan jaksaa ja tsempata toisiamme, odottajiin mars eikös?!:heart:

yöperhonen-:hug: samoja fiiliksiä täälläkin! Mutta onneksi tosiaan tulee kevät ja kesä. Piristää edes vähän. Kyllä me kaikki plussat saadaan, ihan varmasti! Tää odottaminen on vaan aika rankkaa.:'(

Laola onko sulla tietoa oviksen ajankohdasta? Josko oiskin ollu vähän myöhemmin. Toivotaan nyt että sieltä plussa kuitenkin tulis!:heart:
 
Hey
miranenn murunen, unohdin sanoa, että voitko kiltti päivittää mulle iäksi 23 vaikka ei sen niin väliä. :D Joskus jo aikaa sitten siitä sanoin mutta se taisi mennä silloin päivittäjältä ohi ja ite en uskalla tohon listaan koskea, ties mitä käy!! :D

VALTAVASTI PLUSSATUULIA KAIKILLE TYTTÖSILLE!!!:heart:
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Tuisku85
Hey
miranenn mä mietin ihan samaa tossa yks päivä että eiköhän kevään kunniaks korkattais uusi pino? :p Eli mulle käy! ja joo, tää on semmonen henkireikä että tätä ei voi kieltää, mutta kaikki muut sivustot...:D
 
Marpa Mulla kans mies pitää välillä varmasti ihan pimahtaneena mua näiden testien ja netissä roikkumisen ym. takia :D

HeyEhdottomasti!! Nyt pistetään sellaiset täysvaihteet päälle että ja siirrytään rytinällä sinne odottajiin :D. Onneks täällä saadaan yhdessä tsempata ja tukea toisiamme, yksin tämä odotus ja toivominen olisi todella raskasta :heart:
 
  • Tykkää
Reactions: Hey
Hey
Lullaby89 Sotasuunnitelma check!!!:heart: voi vitsit ootte kaikki kyllä niin mahtavia! Että jos nyt jotain positiivista tässä ettei onnistu niin ainakin saa höpötellä teijän kanssa, mutta toivotaan nyt että päästäis kaikki yhdessä rytinällä odottajiin ja voitais sitte siellä jatkaa!!:D
 
  • Tykkää
Reactions: lullaby89
Hey Yritin kovasti tikuttaa, mutta pco:sta johtuen tikkujen värit lainehti päivästä toiseen oli vahvaa, haamua ja negaa mutta ei vissiin sitä plussaa kuitenkaan näkynyt koko aikana? En ota selvää tästä kropastani! Tänään tsekkasin myös ovistestin ja se näytti yllättäen aika tummaa viivaa, lähes plussaa.

Ai niin ja olihan tuossa auringossa sekin hyvä puoli, että kesäaikaan kuulemma naiset raskautuvat paremmin! Luin joskus niinkin luotettavasta lähteestä kuin iltapäivälehtien nettisivuilta :D Taisi olla D-vitamiinista johtuva juttu. Että aurinkoa tänne ja äkkii :)
 

Yhteistyössä