2v8kk ja hullu ti ti nalle faneja,muita? :)

meidän pikku emäntä on ollu ti ti fani viime kesästä,viime toukokuussa täytti 2v :heart: fanittaa sitä tietty nyt paljo enempi mitä esim.kesällä.se kyllä vois kahtoo ti ti nalle levyä koookooo päivän,en tietty anna koko pvä:ä kahtoa välissä puuhaillaan jtn muuta esim.luetaan ja pelataan jtn peliä.ei kyllä kovin hevillä tahtos laittaa pauselle leffaa. :LOL:

nyt joulu jälkeen on alkanut laulamaan(ei nyt täysin oikein välistä toistoja ja vähä muutenki) ja matkimaan viittoleikkejä mitä niissä on, osaa puhua hyvin kuiteski :) ti ti prinsessa tää neiti :heart: mut joululahjaks ku ostin sille tau-nalle pehmon,ni siitäpä ei tykännykään vaan antoi sen isoveljelle unikaveriks :LOL:
 
:wave: Täällä yks Ti-Ti Nalle fanin äiti :D
Meidän poika on nähnyt mun siskolla titejä ja tykkäs niin paljon, et pukki sit toi 2 dvd:tä ja niitä on kyllä kulutettu ja äitikin jo osaa kaikki laulut ja leikit :LOL:
Poika siis 1v8kk =)
 
=) onhan noi levyt meilläki kulunu paljon..yhen levyn joutuin salaa heittämään roskiinki tos alku talvesta ku ei se suostunu enää lähtemään päälle etes ku oli ni naarmunenki,nyt oon tiukasti kieltäny ettei enää ite koske levyihin ei etes isoveikka (5v) luin ton juttuni,mä sekoilen ku se oli toissakesä ku alko fanittaan,muistan ku ei asuttu viel rivarissa sillo,nyt tammikuussa tuli vuosi rivaris. :D tänään onnekseni löysin kaupasta just saman levyn mikä oli loppuun kulunu/kärsiny se on todella hyvä ku siin on 3dvd:tä samalla levyllä! ei tarvi aina olla laittamassa takas päälle.yhen ostin viime vko:lla,mut järki lähti ku saa 15min välein käydä vaihtamassa jakson.. :kieh:
 
Täällä kolmas kierros Titi-nallea. 1-2 vuotiaana siihen yleensä ihastuttu. Tytöllä jatkunu kauan fanitus. Ikää nyt 3,5 v. Pojalla meni nopeammin ohi ja nyt 1 v 2 kk tykkää ison siskon kanssa katsoa ja taputtaa Titin tahdissa. Konsertissa myös oltu ja kovin tykättyjä. 3 v osaa pian suurimman osan lauluista ulkoa, meillä aika paljon levyjä ja kasetteja.
 
Meillä myös kummatkin tytöt ollu / on Ti-ti nalle faneja. 3v tyttö kattoo päivittäin melkein ja laulaa jo täysillä mukana kaikki laulut. =) On katsonut Titiä jo 1½ vuotta. Esikoinen aloitti katsomisen samoihin aikoihin ja innostus loppui joskus 3 vuotiaana. Satunnaisesti katsoo edelleen siskon kanssa.
 
Meillä 2,9v tyttö ja kanssa titi nalle on nyt se IN juttu!
Aina jos meinaa tyttö rueta jossain huutamaan/riehumaan ja haluan äkkiä hiljaiseksi totean että jos ei huuto lopu niin jää titi nallet siltä viikolta katsomatta. Meillä kanssa lapsella titi nalle pehmo,eikä sitä lainata kenellekkään! Ilman sitä ei lähdetä mihinkään eikä sitä ilman voi missään nimessä nukkua ;).
 

Yhteistyössä