25-vuotiaat tai vanhemmat vauvakuumeiset! vol.2

Mulla kiertopäivä 12/55-63 menossa. Viimeiset kuukautiset jäivät kyllä tulematta. Pieni vihlaisu vain ja vähän verta. Lääkäri sanoi, että näyttää siltä, että kuukautisten olisi pitänyt tulla, mutta jostain syystä eivät tulleet. Johtui kai stressistä. Lääkäri laski siitä Terolut kuurin alkamispäivän kuitenkin. Toivottavasti kuukautiskierto nyt normalisoituu. Mulla kun ei koskaan kuukautiset ole olleet säännölliset ilman lääkkeitä.

Voimia adimo
:hug:
 
No niin verikokees tuli oltua...
Arvo "vähä alle yksi" hoitajan sanojen mukaan eli he luokittelevat sen siis negatiiviseksi tulokseksi. Jos se menisi yli 5 niin sitten olisi selvästi raskaana. Silti ne oli vähän koholla... :eek: Vai onko ne aina vähä koholla?? :eek: Kun löysin jonku taulokon jossa oli et arvot on 0-5 jos on raskausviikot 0-3... :headwall: Ota nyt näistä sitten selvää??? Eiköhän ne tuola tiedä mitä puhuvat!
Mutta sanoi miulle että jos ei ala tätiä kuulumaan uuden vuoden tienoila niin uudestaan yhteyttä lääkärin/neuvolan suuntaan... Taidanpa siis ottaa lasin viiniä illalla kun joulusiivot on suoritettu kunnialla loppuun :xmas:
Joulun odotusta kaikille ja paljon plussia ++++++++++!!!!!!!!!!!
 
Adimo: :hug:

Me lähdetäänkin huomenna sinne metsän keskelle.. saa nähdä tuleeko täti tällä kertaa etuajassa vai malttaako se odottaa joulupyhien ohi.. suurin toiveeni on kuitenkin, et täti ei tulisi ollenkaan.. :whistle:

mutta Hyvää Joulua.. =)
 
Adimo: :hug: :hug: :hug: Voimia ja siitä huolimatta iloista joulua!

Pikumyy-82 Harmi noista uutisista, mutta nautihan, ja toivoa sinne vielä, tiedä vaikka mitä uden vuoden taikoja tulee :D

Peppi1981: Iloista joulua sinne metsä keskelle, Toivottavasti on joulun taikaa ilmassa :)

Tänne: reissussa käyty. Joulu valmistetlut viimeisillään, uunin pesua et sinne voipi kinkun tunkea paistumaan :D Eilen sitten taas tuli kunnon tuhru et olin ihan hädässä et ei nytkö ne alkaa, et ei oo mitään mukana apua... No samanlainen siis kun viimekierrossa, hiljeni samantein ja tais olla näillä samoilla tienoilla tuo viimekierron sekoilu. Huoh ei siis vieläkään (tai mistä sitä tietää jos uuden vuoden taikaa on ilmassa ja se auttaa)

Iloista Joulua kaikille!
 
Hyvää joulua tännekkin palstalle kaikille vanhoille kuumeiluystäville ja toivottavasti uusi vuosi toisi tullessaan pikaisesti plussat kaikille jo pidempäänkin kuumeilleille :xmas: :D

Ainakin Peppi, Unico ja Nanna ovat usein mielessä ja joskus olen käynyt kuulumisianne kurkkimassakin ;)

Terveisin Äitsy ja pieni 32+1 :heart:
 
Kiireiltäni en ole ehtinyt tulla kertomaan että tulihan se täti sieltä lopulta kun sai stressin ja jännityksen pois... eli toinen kierros on lähtenyt käyntiin kp 4/29-40, katotaan mikä on kierron pituus tällä kertaa... Oikein rauhaisaa Joulua kaikille!!
 
KESKIVIIKKO 26.12.2007

Unico: kp 1/24-30
Maotao: kp 3/30-35
PikkuMyy-82: kp 5/29-40
Adimo : kp 6/26
Emskuli: kp 11/24-28
Mammutti-mamma: kp 14/26-30
Tiiperö: 17/55-63
Annuli81: kp 22/28-35
Caffee81: kp 26/19-34
Peppi1981: kp 28/28-30
Minski26: kp 29/25-32
Vilinäiti: kp 29/?
Nanna81:kp 30/29


Unico: :hug:

Maotao: :hug:
 
Joulun aika on mukanvaa (ja lihottavaa) saa herkutella.

Tänne hiukan huonoja uutisia jälleen kerran, kait se pakko on uskoa et nynne mekat sitte alko ja lopetti uhkailun. elikkä mulle voi laittaa 1/24-30 Näköjään alkaa kierto heittää enemmänkin.
 
Täällä odotellaan jo testaus aikoja. Alavatsa on ollut kipeä jo useamman päivän ja eilen iski ällötysöllötys (jokinsortin mahatautia?). Nuhassa olen ollut sunnuntaista asti ja tänään lääkäri kertoi poskiontelon olevan täynnä nestettä, ei vielä tulehtunut. Pari päivää saan nyt sitten levätä kotosalla.

Mies on varma, että tärppi on käynyt...
 
Eli minä 26v, mies ens kuussa 30v. Mulla ennestään 8v poika ja 6v tyttö, nyt yhteistä yritetään ja toivotaan :heart: Ovis aika ehkä meneillään, mut menkat on ihan sekasi pillereiden lopetuksen jäljiltä et sen puolest vaikee sanoo mitää tarkkaa... Mut me ollaa tota vaakamanboo menty joka päivä tai joka toinen päivä, et antaa oviksen olla koska on ja toivotaa et tää usein touhuilu tuottaa tulosta ;)
 
`TORSTAI 27.12.2007

Unico: kp 2/24-30
Maotao: kp 4/30-35
PikkuMyy-82: kp 6/29-40
Adimo : kp 7/26
Emskuli: kp 12/24-28
Mammutti-mamma: kp 15/26-30
Tiiperö: 18/55-63
Annuli81: kp 23/28-35
Caffee81: kp 27/19-34
Peppi1981: kp 29/28-30
Minski26: kp 30/25-32
Vilinäiti: kp 30/?
Nanna81:kp 31/29
 
Maotao: :hug: :hug: :hug:

Mammutti-Mamma: Toivottavasti sinne tulee hyviä uutisia, millos testailet? Tuleekos ensimmäisiä plussia uuteen vuoteen :D

Liina81: Tervetuloa

Jotenkin kummat nää menkat, mut kyllä mää nää jo menkoiksi tunnistan enkä enää tuhruiksi, häälyvät siinä rajoilla... Mietin vaan et nytkö vasta alkaa olla kaikki ylimääräiset hormoonit poissa, kun kierto alkaa elää ja menkkojen määrä elää ja alkaa hiukan tuhrua isommalla, odotan mielenkiinnolla millon räjähtää kunnolla... Mut eikös ne tutkimuksetkin kestä aika kauan? Et sinne vois varata aikaa vaikka periaatteessa ne ei varmaan ala mitään hoitoa ennen kun siitä malaria lääkkeestä on kulunut tarpeeksi aikaa, mut olis ainaki tutkittu. :D Ja pääsisi sit heti hommiin...

Mitäs teidän uuteen vuoteen kuuluu? Mitä perinteitä ja viettotapoja?
 
Huomen aamulla testaan kun menemme illalla hurvittelemaan kaveriporukalla. Tuskin siinä näkyy mitään, mutta tuo miespuolinen joka meillä asuu niin on sitä mieltä, että testattava on tai pysyttävä limulinjalla koko ilta.
Seuraavan testaan sitten loppiaisen tienoilla. Muuten oireet on hävinnyt, mutta istuessa nipistelee tuonne oikealle puolelle. Illalla sektio arpien kohdalla tuntui kihelmöintiä.

Niin se on vaan kuulkaa meikäläisenkin ukko lämmennyt tuolle vauva-ajatuksella ihan tosissaan. En ois uskonut moista muutama kuukausi sitten. :LOL:

Meillä ei vuoden vaihtuessa ole mitään perinteitä.. joskus valoimme tinaa, mutta sekin on jäänyt. Raketteja ammutaan ja juodaan aikuisten juomaa. Syödään ja napostellaan kavereiden kanssa. Silloin kun lapset ovat kotona niin yritämme viettää sitä jotenkin erilaisemmin. Vuosi sitten söimme "erilaista ruokaa" kun norm arkena. Kuten lapset sanoi; sormiruokaa eli ruokaa jota ei tarvinnut syödä haarukalla =)
 
PERJANTAI 28.12.2007

Nanna81:kp 2/29
Unico: kp 3/24-30
Maotao: kp 5/30-35
PikkuMyy-82: kp 7/29-40
Adimo : kp 8/26
Emskuli: kp 13/24-28
Mammutti-mamma: kp 16/26-30
Nauruprinsessa: kp19/?
Tiiperö: 19/55-63
Annuli81: kp 24/28-35
Caffee81: kp 28/19-34
Peppi1981: kp 30/28-30
Minski26: kp 31/25-32
Vilinäiti: kp 31/?


 
mammuttimamma mullakin on nyt parinä päivänä nipistellyt sektioarpea, mutta tuskinpa tuo ainakaan mun kohdalla mitään tarkoittaa. Iski nimittäin tänään taas siivousvimma, joka on aika varma tädin merkki :/
 
mammauttimamma: Toivotaan parasta et tulee se plussa :D

Caffee81: Toivotaan et se olisikin jotain muuta tuosiivous vimma. ;)

nanna81: :hug:

Peppi1981: Miltäs siellä näyttää?

Soittelin tänään muissa asioissa terkkaan niinkuuli et meille on vihdoinkin tullut omalääkäri, jos sittenreissun jälkeen soittelis sitä aikaa... Mut se vaan et kunsiitä nimestä ei ottanut slevää onko se nainen vai mies, joku ulkomaalainen siis :) toivottavasti puhuu suomea niinettä ymmärtää... Tai sit siihen mennessä kun meen sinne niinse on jo vaihtunut, muiten niin iso vaihtuvuus... Mut pääasia et tekee jotain asialle :D
 
Liina: tervetuloa.. =)

ON: mieki sit vanhenin taas vuodella.. iski jonkinlainen masis sit illalla, ku alkoi miettimään mitä kaikkea sitä ois pitänyt saada aikaan.. tyhmää eikö vaan, ku vertaa muita itseensä.. :ashamed: onneksi sit miehen kans jutellessa olokin parani, joten eiköhän tää tästä.. muuten tätikin tuntuu olevan tulossa, ku valkovuoto on parina päivä lisääntynyt.. rinnatkin ovat arkana.. :/

Uutena vuotena mie ainakin ajattelin olla koiran kans, ku sille iski loppukesästä paukkuarkuus, joten yksin sitä ei viitsi jättää.. jos mies ei lähde mihinkään kavereiden kans, käymme varmaan katsomassa jossain vähän ilotulituksia.. viime vuonna ajelimme autolla pitkin kaupunkia koira takapenkillä.. silloin meni ihan hyvin, ku koira ei ollut vielä paukkuarka, mutta saa nähdä miten tänä vuonna käy.. toivottavasti hyvin..
 

Yhteistyössä