2-vuotias räpeltää vielä tissiä nukahtaessaan :/

  • Viestiketjun aloittaja äitipojan
  • Ensimmäinen viesti
äitipojan
Alkaa jo ahdistaa ja hävettää tämä. Poika on jo kaks vee ja näyttää ettei pääse tissistä eroon ikinä :/ Imetyksen lopetin puoli vuotta sitten ja se onnistui yllättävän hyvin, kun nukuin itse viikon eri huoneessa. Nyt kuitenkin aina ennen nukahtamista työntää käden tissille ja puristelee sitä niin kauan että nukahtaa. Onko kellään muulla tämmöstä???? Tuntuu jotenkin oudolta. Miehelle sanonut asiasta ja häntä se ei haittaa tai häiritse! :O Nukutaan perhepedissä.
Minusta poika alkaa olla vaan turhan iso tuommoseen tissittelyyn. Jos kiellän ja otan käden pois niin kamala itku raivari ja sitten ei ainakaan nukuta moneen tuntiin :,( Apuva....
 
alkuperäinen
On yritetty unileluja jne... Ei hyväksy mitään :( Vauvanakaan ei syöny tuttia tai pulloa, tissi vaan kelpas. Onko tässä nyt muuta keinoa kun mennä taas eri huoneeseen nukkumaan?
Välttämättä tämä ei minuakaan häiritsisi, mutta tulee vain ajatuksia etttä tämä on outoa jne... Monesti päivälläkin jos haen esim tarhasta ja tulee syliin, niin työntää heti käden puseron sisään. Kai ne hoitajat jo huomanneet. Vois kai niiltä kysyä jotain vai kannattaako? En tiedä miks hävettää. Ulkopuoliset tuomitsee ja täälläkin monesti juttua miten sairasta on ja olen suunnilleen lapseni hyväksikäyttäjä :(
 
no ei ole sairasta!
2-vuotias on vielä tosi pieni ihmiesverso, joka kaipaa vaan noin äidistään turvaa kun nukahtaa. Anna räplätä. voit sitten vähitellen yrittää saada räpeltämään paidan läpi ja siitä sitten uniriepuun tms. Julkisilla paikoilla voi toki nätisti sanoa, ettei se sovi, mutta kyllä ne hoitajat varmasti ymmärtävät :)
 
"Klara"
Meillä teki tuo tyttö samaa. Nyt 2,5 ja asia jo unohtunut.
Siitä ei tehty numeroa. En edes ajatellut että siinä olisi mitään kummaa?

Jos kerran ällöttää niin kai sitä muutaman illan voi asian takia kukkua?
Ei noin pieni nyt kuukausi tolkulla jaksa asiasta kanssasi kuikutella.
 
"vieras"
Et sä ole lapsesi hyväksikäyttäjä jos sä et tuosta mitään nautintoa saa, etkä tosiaan vaikuta saavankaan. Itse en imettänyt niin en juurikaan asiasta tiedä muuta kuin ystävien lapsia seuranneena ja aika monella ne kädet menee äidin kaula-aukosta yhä sisään vaikka lopetuksesta on puoli vuotta tai jo ylikin. Ei kai siihen auta kuin aika. Ehkä se muualla nukkuminenkin, tai sitten se jopa pahentaa. Ehkä isän kannattaa hoitaa nukutukset jatkossa? Iän puolesta voisit sanoa pojalle, että ei ole sopivaa käytöstä (esim julisesti) ja lapsen pitäisi se vähitellen ymmärtääkin.
 
hm
Meillä poika 1 v 9 kk. Ottaa vielä maitohörpyt illalla, mutta tarkoitus olisi lopettaa tissittely kokonaan ihan pian. Meillä ei kylläkään hermostu, kun sanon vaan, että nyt nukutaan ja maito on loppu, jos yrittää yöllä päästä syömään. Otan häntä kädestä kiinni, niin saa räpeltää sormiani unenpöpperöissään. Vie usein kättäni poskelleen ja huulilleen. Hiukan häiritsee joskus uniani, mutta uskon, että tästä vielä siirrytään vähitellen uusiin tapoihin.

Sinä, jolla on samanlaista 32-vuotiaan kanssa. Odota, kun täyttää 40, niin uskoisin, että menee vähitellen ohi. Saattaa haluta siinä vaiheessa oman sängyn tai jopa oman huoneen. :D
 

Yhteistyössä