2-vuotiaan lyöminen ja potkiminen

  • Viestiketjun aloittaja Äitee 71
  • Ensimmäinen viesti
Äitee 71
Tyttärelläni 2v1kk on paha tapa potkia ja lyödä, sekä meitä vanhempia että päiväkodissa muita lapsia, ilman mitään syytä. Meillä kotona ei lyödä, rangaistuksena korkeintaan joskus pieni luunappi. Kertokaas keinoja kuinka saan nujerrettuu tavan. Kokeiltu on keskustelu, ettei ketään saa lyödä, se sattuu. Käsistä ja jaloista kiinni pitäminen, et rauhottuu. Ja joskun laitan omaan huoneeseen raivoamaan niin kauaksi aikaa, et rauhoittuu. Mut läpi sormien en oo kattonu kertaakaan. :headwall:
 
auvi
Toisella lapsella toimii eri systeemit mutta meillä olen säännönmukaisesti toimittanut toiseen huoneeseen. Voihan toki olla että tenava saa näin kaipaamansa huomion ikävällä tavalla, mutta vanhempien lasten kohdalla on toiminut tämä.
 
Meillä oli vähän samantapainen tytär parivuotiaana. Saattoi tönästä keskein leikkien tms. Luja kielto, ohajaaminen oikeaan käytökseen, rangaistukseksi omaa huonetta ja valitettavan paljon äidin huutoa, lämmintä syliä ja johdonmukaisuutta, niin kyllä se siitä. Pahin aika kesti puolisenvuotta. Nyt on jo asiat paljon paremmin, aika herttanen ja kiltti tyttö, jälleen.

Eli aikakin tekee tehtävänsä, tai on aikankin apuna, kun jaksatte olla johdonmukaisia. Ja muista myös hellitellä ja kehua paljon, kuno n siihen aihetta! :)
 

Yhteistyössä