1v3kk

  • Viestiketjun aloittaja titinalle
  • Ensimmäinen viesti
titinalle
onko muilla tälläsiä ongelmia kuin meillä... päivä unet jää puoleen tuntiin päivisin ja illalla ollaan jo niin väsyneitä että menee ihan kiukutteluksi...? tää on aika rassaavaa hermojen kannalta koska meillä myös on todella paha uhma ikänen 2v6kk joka kiukuttelee joka välissä ja sitten vielä tämä...vielä kaksi viikkoa sitten meillä nukuttiin yli pari tuntiakin päivässä mutta nyt ei sitten millään unia... rytmesitä olen pitänyt kiinni kynsin ja hampain... :hug:
 
meillä ihana tilanne: poika käy illalla unille omaan sänkyyn 20.30-21.00, herää aamulla hoitoon 5.20, jatkaa hoitopaikassa unia 2tuntia, päiväunille 12.00, nukkuu 2-3tuntia. viikonloppuisin aamu alkaa vasta 9.00 heräämisellä :) eli ei apua ap:lle, mut tulipa kerrottua kuinka meillä...
 
Samanikäinen on meilläkin ja päiväunet olleet hakusessa jo onkin aikaa. Pari kertaa viikossa onnistuu nukkumaan kolmisen tuntia pihalla, mutta varmaan kovat pakkaset ja sisällä nukuttaminen (=yritys) sekoittivat poitsun.
Yöt menee sentään ihan ihan normaalisti. Eikä ole kauaa, kun vielä nukkui kahdet päikkärit.
 
duhunu pikana
meillä unet alkoi itsestään pitenemään, ja parhaillaan vetää yli kaksi tuntia. joskus sitten taas puoli tuntia.
pari kertaa tein sitä, että jos ukko ihan umpiväsyneenä heräsi ja olisi tahtonut ylös kitisemään, niin jätin vain sänkyyn itekseen kitisemään, ja hain kun rauhoittui. parhaimmillaan nukahti vielä uudestaan ja heräsi huomattavasti reippaampana.
 
Meillä oli vastaavia nukkumisvähyyksiä tuossa iässä, nukkui n. ½-1 tunnin päikkäreitä. Oli sitten illalla kiukkuinen ja väsynyt. Tämä vaikutti myös sen verran, että jostain kumman syystä yöunille menokin sitten venyi, joten illat oli pitkiä ja kiukkuisia.

Nykyään taas nukutaan päikkäreitä n. 2 tuntia päivässä ja yöunillekin mennään vanhan kaavan mukaan n. klo 19.30-20.00. Ikää neidillä on nyt n. 1v5kk. Meillä tuo kiukkuvaihe kesti siis n. 2 kk.

Jaksamisia toivotellen ja toivotaan, että teilläkin tuo pian taas rauhoittuu. :hug:
 
kiitos... hyvä huomata että muillakin on tätä samaa ongelmaa... nyt eilen meni jo paremmin... onneksi! laitoimme isommankin hoitoon mummulle kun rupes oleen vähän liian kovaa menoa täällä päivisin... :ashamed: mutta voimia kaikille! :flower:
 

Yhteistyössä