16 vuotialta löytyi viinakätkö, mitä tekisit?

  • Viestiketjun aloittaja "nimetön"
  • Ensimmäinen viesti
"..."
en tiedä... asuin 16v jo omillani ja mun porukat ei haloota nostanu ikään... kerran huusi isosti et putkasta eivät hae jos en alkoholia osaa varovasti käyttää..hakivat kerran :) kotiin pitää voida hoippuu aina. en varmasti olis ollu niin avoin jos olisin joutunut salaamaan kokeiluni...
 
Professional Griefer
Kerää ne vaikka keittiön pöydälle ja odota, että teini tulee koulusta tai mistä lie.
Sitten voit kysyä, mistä hankittu ja miksi ja miksi haluat tuhota nuoren terveytesi?
Kerro pari oman nuoruuden kauhutarinaa ryyppyreissuista.. vähän väritettynä.

Eipä se varmastikaan sitä ryyppäilyä lopeta, mutta ainakin voit tehdä selväksi että olet tietoinen asiasta. Ja mahdollisesti, että jos teini joutuu reissuillaan ongelmiin niin uskaltaa sitten soittaa sulle jos tarvii apua tms.
 
  • Tykkää
Reactions: Vaimo-Rakas
Vois olla kyllä aika hauska veto ottaa viinat pois ja tilalle vettä... Tosin eihän sitä kyllä sitten itse olis näkemässä että mikä on reaktio siinä vaiheessa kun niitä pitäis alkaa juomaan... Vois kevyesti ottaa poikaa päähän kun meneekin suunnitelmat uusiks... :D
 
Tsipadui
No..mä juttelisin teinin kanssa, mutta en nostais meteliä-siitä ei seuraa,kuin lisää salailua...
Meillä ei ole onneksi ollut tollasia ongelmia, vaan teinit puhuvat avoimesti asioistaan..
Ja kyllähän noi alkoholikokeilut kuuluu tohon ikään....
 
Lex
Takavarikoisin viinat.

Tuskin siihen asiaan olisi mitään sellaista sanottavaa, mitä ei siihen mennessä olisi varmasti jo käyty läpi.
Muistuttaisin viinan (etenkin väkevän) vaaroista, ja toteaisin etten aio edesauttaa tai hyväksyä sen käyttöä alaikäisenä.
 
"nimetön"
Otin pullot pois. Teini on kokeillut (ja siltä reissulta poliisin kyydis kotia tullut) ja sen jälkeen ei käsittääkseni övereitä vetänyt. Kiltti poika, aina tyttöystävänsä kanssa ja ajoissa kotona ( oikeesta 20 viimeistään) jne. Hyvähän se,jos maltillisesti osaa juoda. Silti en voi hyväksyä moisia piiloja ja pulloja hänen hallussaan. Epäilys on myös siitä, mistä pullot kotoisin.

Katsotaan kyseleekö pullojensa perään.
 
"vieras"
[QUOTE="nimetön";27482242]Otin pullot pois. Teini on kokeillut (ja siltä reissulta poliisin kyydis kotia tullut) ja sen jälkeen ei käsittääkseni övereitä vetänyt. Kiltti poika, aina tyttöystävänsä kanssa ja ajoissa kotona ( oikeesta 20 viimeistään) jne. Hyvähän se,jos maltillisesti osaa juoda. Silti en voi hyväksyä moisia piiloja ja pulloja hänen hallussaan. Epäilys on myös siitä, mistä pullot kotoisin.

Katsotaan kyseleekö pullojensa perään.[/QUOTE]

älä oo noin hyväuskonen hölmö. :D

Katsot että kyseleekö pullon perään? :D

Eikö voi harrastaa ihan niitä kurinpitotoimenpiteitä?

Rauhallinen saarna tai puhuttelu kun kotiin tulee, rangaistus ja kerrot rankoista seuraamuksista jotka lankeavat jos jää kiinni toiste.
 

Yhteistyössä