13.12. Itäraja aukeaa. Rajan pinnassa tulokkaita runsasti. Mikä on viesti siirtolaisille

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Olisiko muutamien viikkojen siirto paikallaan? Missä viipyy ilmoitus rajan sulkemisen jatkoajasta? 918 mamua on jo saapunut, vielälö lisää kaivataan? Kamreerikin on sulkenut jo kerran, koko rajat, lisää vaan.
Laittakaa Orpo kuriin, hänen mamukiimansa on tiedossa.
 
vierailija
Hallitus/valtioneuvosto päättää eli kokoomuksen, persujen, rkp:n ja kd:n oikeistopuolueiden toiminta. Rajavartiolaitos ilmoitti eilen uutisissa että vähintään satoja siirtolaisia odottaa rajan takana mm. Murmanskissa ajankohtaa 13.12.2023, jolloin Orpon hallitus aukaisee itärajan. Frontexin henkilö kertoi että vyöry voi alkaa todella kun ilmat lämpenee, tuhansia tai kymmeniä tuhansia Lähi-idän ja Afrikan siirtolaisia mahdollisesti tulossa. Mitä tekee Orpo ja Purra, hakkaako veronmaksajien rahoilla pyörivä pakolaisbisnes ja Woltin, Närpiön puutarhatilojen ym. halpatyövoiman haaliminen oikeiston tolkun, pian se nähdään.
 
vierailija
Poliisit, Rajavartiat on valmiudessa kantamaan siirtolaismamujen kassit, linja autot valmiudessa. Palkonko saadaankin, jokainen on tärkeä Suomelle. Orpoa ei yllätetä, hän on valmiina.
 

Yhteistyössä