11-vuotias kuoli aura-auton alle

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
Status
Viestiketju on suljettu.
Yone
Eikä muuten ollu kirkkonummen sanomissakaan.. :O Hmm.... Mutta joo, jospa nyt lopetettaisiin tälläisestä kuolinilmoituksista keskustelu, jookos? :> Siis meinaan näistä lehtijutuista.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Yone:
Eikä muuten ollu kirkkonummen sanomissakaan.. :O Hmm.... Mutta joo, jospa nyt lopetettaisiin tälläisestä kuolinilmoituksista keskustelu, jookos? :> Siis meinaan näistä lehtijutuista.
Kai sitä kysyä voi jos joku sen haluaa katsoa??

 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Panppe:
Alkuperäinen kirjoittaja Yone:
Todennäköisesti kirkkonummen sanomissa tai hesarissa.
Niin joo, Kirkkonummella on oma lehti. Hesarissa en nähnyt ainakaan ja siksi kyselin.
Joku kirjoitti että tänään oli kuolinilmoitus jossain lehdessä.Wikipedian mukaan kirkkonummen sanomat ilmestyy ke ja la

Kirkkonummen Sanomat
Wikipedia

Kirkkonummen Sanomat on ilmaisjakelulehti, jota jaetaan Kirkkonummen, Siuntion ja Inkoon alueelle. Lehti ilmestyy kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja lauantaisin. Painos on 28 000 kpl. Lehti on perustettu 1967

 
Yone
Kai sitä saa kysyä, mutta sitten pidempi keskustelu näistä jos jätettäisiin pois. Ei se kyl oo ihan kivaa kyl lukee sellasii viestei kokoajan et: ''missä se kuolinilmoitus on, missämissämissä?''..... Ah, suokaa anteeksi, mutta mä vaan ärsyynnyn tollasista kysymyksistä, anteeksi. Ja muutenkin se tuntuu jollainlailla..... epäkohteliaalta... emmä oikeen osaa selittää.
 
v
Alkuperäinen kirjoittaja Yone:
(nyt tuli tuplapostaus prkl)

Tuo on kylla aika törkeetä sanoa suunnilteen, että ''mitäs tässä nyt, kun yksi ihminen kuoli voivoi, ei oo meijän omainen tai läheinen, joten mitäpä tuosta'' koska ette todellakaan voi ajatella, että miltä tuntuisi menettää joku todella läheinen omainen! Ajattelisitte edes hieman myötatuntoisesti, ja miettisitte, että mitä halvatun huuhaa ''voi voi, nyt yksi ihminen kuoli, ei voi mittää'' paskaa tänne kirjotatte. Tajusiko teidän pienet kaalinne edes vähän ajatella, että näitä voi lukea myös kyseisen pojan läheinen/omainen/todella hyvä ystävä, joka saa pahan mielen vaan tuollaisten kirjoitusten takia? Luulenpa vähän että EI! Enköhän nyt ole jo saarnannut tarpeeksi.. ><''
Näitä on tosi monessa muussakin ketjussa ollut :(

 
Yone
Uskon, että morjenstivat. He ovat (ja Kaurin tapauksessa, oli) hyvin mukavia poikia. Nyt siitä onnettomuudesta on tullut kuluneeksi olisikohan kolme viikkoa...? Ellen ole seonnut laskuissa. Äh, taas minä alan ajattelemaan tälläisiä.. Jospa pitäisin suuni kiinni? :> Kun tuntuu vaan, että pahennan omaani, ja omaisten mielialaa, kun kirjoitan tälläisiä juttuja..
 
käytiin pian onnettomuuden jälkeen mökillä, (katsomassa että kaikki olivat ok, siis mökillä) oltiin kyllä luettu tosta onnettomuudesta, mut en osannut aavistaa ett tapahtuma paikka ois ollut niin lähellä mökkiä.. kyllä tippa tuli linssiin kun näin sen muistopaikan.. mietin, miten perhe pystyy asumaan talossansa, kun onnettomuuspaikka ihan vastapäätä.. :hug: perheelle..
 
Yone
''Ei ainakaan vittuilua!Aina noita tuollaisia ketjuihin eksyy!''
Ok, kiitos, nyt voin olla rauhallisin mielin. ^^

Ja lanetti, uskon, että se on todella surullista käydä tuolla paikalla. Itse en ole siellä käynyt, koska en halunnut itkeä enempää.. Sen verran paljon tuli siellä koulussa itkettyä. ;(
 
Vieras
Alkuperäinen kirjoittaja itkevä:
lanetille: ne jotka ajeli mopoilla ohi nii oli kake ja minä..aina morjentettiin ohimeneville :*)
Mikset ole koulussa tähän aikaan? Jos olet se, kuka sanot olevasi, niin miten ihmeessä olet osunut kaksplussalle just tähän keskusteluun ja tosiaan koulupäivä varmaan olis...
 
Onko pakko vatvoa tätä täällä
vieras:

itkevälle voimia! tänään oli kuolinilmoitus lehessä :(



Mikä lehti?

Eikö tätä ketjua voi sulkea. Musta tuntuu että nää kuolinilmoitusten ym. perään kyselevät ovat juuri niitä samoja henkilöitä jotka aina jäävät tuijottamaan onnettuuspaikoille ym. kun ihmisiä kärrätään ambulansseihin. Tämä utelu menee jo sosiaalipornon puolelle. Miksi ei voi vain mielessään surra. Tarvitseeko yulla keskustelupalstoille aiheella mässäilemään. ollaan muka niin osaanottavia ja empaattisia, mutta perimmäisenä syynä taitaa olla ihan se uteliaisuus. VOISIKO JOKU MODE OIKEASTI SULKEA TÄMÄN KETJUN??
 
onko pakko vatvoa tätä täällä
ai mässäiltiinkö ystäväsi kuolemalla täällä palstalla. Kyseltiin kuolinsyiden ja -ilmoitusten perään. Minua ei ainakaan tässä surussa auta tuntemattomien ihmisten päivittely. Perhepiirissä ja ystävien kesken surraan. Ei ole mukava lukea näitä juttuja täältä.
 
Yone
Noniin, mahtavaa, taas joku on alkanut valittaa asioista... Eikö ihmiset oikeesti sais keskustella? Ja me mässäillään? Joo, ihan ekana. Ja ollaan muka niin empaattisia ja osanottavia... Minä ainakin tein kaksi (eri ihmisten kanssa) osanotto korttia koulussa, ja tämä asia todellakin on yksi kauheimmista jutuista joista olen kuullu tämän kunnan suunnalla. Ja se tosiaan, että tämän pojan tosiaan tunsi moni, hänestä pitivät monet ja niinedelleen. Miksi ei ulkopuoliset ihmisetkin voisivat tavallaan ottaa osaa täältä netin kautta? Jumalauta kuule, jos itte olisit ollut täällä, kun oli ne kaikki muistotilaisuudet ja kaikki.... Jos olisit nähnyt Veikkolan surun, varmasti ymmärtäisit, että miksi tästä keskustellaan. Ja tosiaan, jotkut todella tajuavat, että kuinka kauheata tälläinen, että joku kuolee aura-auton alle, auton alle, junan alle yms... Tääll ei kovin montaa uteliasta ollut, mitä minä olen lukenut, täällä on vain keskusteltu. Jotkut näistä ihmisistä todella välittävät. Minusta vähän tuntuu, että itse et välitä tuon taivaallista koko aiheesta, haluat vain sulkea nämä ''turhat'' keskustelut. Paljon tärkeämpiä aiheita nämä ovat, kuin jotkut ''käytätkö tuplaehkäisyä, käytätkö kondomia'' jutut... Puhuin taas ehkä hieman sivusuuni, mutta...
 
Niin, ketä se auttaa alkaa nahistelemaan perheelle kohdistuneesta menetyksestä...Valitettavan surullinen yhteensattumien ketju. Lapset leikkineet tien lähellä ja aurailija vaistomaisesti jarruttanut säikähtäen että hei nyt nuo lapset tulee tielle ja auto kaatunut toisen päällee.....Todella surullinen yhteensattuma. Eroikävä on kova :heart: :heart: perheelle ja läheisille :hug:
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä