10kk ruokailut yhtä leikkiä??

Eli sellaista mietiskelin, että mahtaako muilla olla samanlaista. ? :wave:
Siis poika on alkanut päristelemään ruuan ulos suustaan aina kun laittaa jotain suuhun ja ruokailusta on muutenkin tullut yhtä leikkiä, syöttötuolissa ei pysy millään, kokoajan on oltava kääntämässä oikeenpäin... :headwall:

Kuuluuko jotenkin tähän ikään vai mikä nyt?
Neuvoja kaipaillaan, että saadaan taas ruokailu sujumaan ongelmitta... :hug:
 
Meillä ei vielä kokemusta vastaavasta, 10kk poika myös. Olen kuullut, että tuo päristelyn oppiminen usein vaikuttaa ruokailuun, koska opittua taitoahan on treenattava jatkuvasti ja se varmaan lisää hauskuutta kun näkee ruoan lentävän. Meillä ei lapsi vielä päristele ja istuu syöttötuolissakin suht maltillisesti, kun on niin tuon ruuan perään =)

Tuohon syöttötuolissa kääntyilyyn voisit kokeilla ihan tavallisia valjaita jotka on kiinnitetty syöttötuoliin, niin, että siinä ei kovasti pääse kääntyilemään eikä ainakaan nousemaan ylös. Mun on ainakin helpompi hääräillä keittiössä kun ei tarvitse koko ajan olla katse poikaan ja seurata ettei vaan putoa.. :flower:
 
Meillä myös tytön 10 kk ruokailut mahdottomia!! Yrittää nousta tuolista ylös KOKO ajan. Ja saa raivarit, kun estän. Kirjoja sitten luetaan, äiti hassuttelee ja laulaa. Toinen, mikä kanssa auttaa on se, että mimmillä on "omat eväät" (porkkanan paloja, leipää yms) edessä, joita syö ja tutkii samalla, kun äiti lappaa ruokaa suuhun. Aikamoista!! Onneksi julkisilla paikoilla istuu rauhallisemmin, kun on paljon katseltavaa. Eihän tuota rumbaa oikein kehtaisi kahviloissa...
 

Yhteistyössä