1,5 v poika pissaa tosi paljon yöllä

Hei kaikille!
Otsikossa jo ongelmani. Eli mitä avuksi kun 1,5 v poika on joka aamu läpimärkä ja pyjaman saa heti laittaa pesuun. Eri vaippoja on kokeiltu mutta mikään ei tunnu auttavan ja pitävän kuivana. Onko kellään kikka kakkosta?


KIITOS!!!! :flower:
 
juodaan ilmeisesti illalla liikaa, mutta minkäs teet jos lapsi omalla tavallaan osaa pyytää juomista. Olenko antamatta? Meillä vähensi lakanoiden ja yöpaitojen pesua hieman se, että käytän yöllä isompaa vaippaa eli kgmäärältään isompaa.
 
Ostin nyt noita Liberon XL teippivaippoja. Katsotaan mikä on tilanne huomenna aamulla... :/
Voi olla että meilläkin juodaan liikaa mutta vaikeaa on tosiaan olla antamatta kun toinen pyytää ja selvästi on jano. Muuten käytössä on Lidlin housuvaipat päivällä.
 
Meillä 1,9v:llä on öisin Liberon teippivaippa 15-30kg. Heh, kaikista isoin mikä löytyy. Ja se pitää kyllä hyvin. Suosittelen. En ole kyllä varma, onko se tuo jonka mainitsit vai vieläkin isompi. Meillä 4v esikko (joka käyttää yövaippaa vielä) käyttää samaa kokoa. :)
 
Meillä on parhaiten auttanut ongelmaan liberon housuvaipat. Poika nyt 2v5kk, 92cm ja noin 12kg. Käytössä koko XL plus eli isompaan ei sitten enää voi vaihtaa... Useimmiten on aamulla kuiva, ei tosin aina.
 

Yhteistyössä