1,5 kk pillereiden lopettamisesta

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Lopetin slinda minipillerit 1,5kk sitten. Tyhjennysvuotoa ei tullut ollenkaan. Noin 1,5 viikkoa viimesestä pilleristä tuli tiputteluvuotoa (vain pyyhittäessä) 3 päivää. Nyt taas ollut samanlaista tiputtelua muutaman päivän. Rinnat on vaihdellen kipeät, yhtenä päivänä ei kärsi olla ilman liivejä ja toisena ei mitään. Sama mahan vihlonnan ja jomotuksen kanssa. Hormoonit vaan sekasin? En ymmärrä miksei sitä tyhjennysvuotoakaan tullut, pillereitä syödessä vuoto tuli aina jos pidin tauon. Kertaalleen luulin tehneeni 1-2 viikkoa sitten haamutestin mut taisi olla vaan netistä tilattujen testien viivanpaikka. Vaikka väriäkin viivassa oli... Sen jälkeen apteekin testi puhdas nega. Olis kiva kuulla jos löytyisi kokemuksia muilta
 
Mä ehdin syödä viime syksynä kuukauden ajan Slindoja ennen kun jätettiin ehkäisy pois. Menkat tuli aiempiin kiertoihin (jotka toki olleet yhdistelmäpillereiden vuoksi lähes kellontarkat jo usean vuoden ajan) nähden normaaliin aikaan ja seuraava kierto olikin sitten jo viikolla pidempi, mihin on sitten alkanut vakiintua.

Toki jokainen kroppa reagoi eri tavoin ja luonnollisen kierron tasaantuminen ottaa oman aikansa. Ovistestit on varmasti hyvä vaihtoehto, jos haluaa heti saada tärpin mahdollisuuden kohdilleen :) Tsemppiä!
 

Yhteistyössä