04/07 syntyneiden lasten äitejä?

Juu,kattelin kanssa et ei oo.odotusaikana palstailin vähän aikaa huhtimasuissa,mutta siellä oli liikaa ihmisiä ja ei oikein kukaan kommentoinu takasin..nyt palasin tänne taas ja aattelin huhuilla juttukavereita :)
 
Täällä myös yksi.. aika heikosti on huhtikuisten ketjuja sekä täällä että vauva-lehden sivuilla, minneköhän kaikki kadonneet?
Miten teillä muilla huhtikuisilla menee nukkuminen nykyään? Tuo iänikuinen kysymys.. meillä nimittäin huomaan että tyttö jaksaa valvoa paljon pidempään päivällä ja illalla kuin ennen, ja tuntuu että kohta pitää jo siirtyä vain yksiin päikkäreihin tai jotenkin lyhentää päiväunia että iltaisin jotenkin edes suostuisi menemään nukkumaan. Tähän asti tosi nätisti mennyt ja itsekseen nukahtanut n. 4 tunnin valveillaolon jälkeen ja nyt tuntuu että jaksaa porskuttaa hereillä paljon pidempään ja kiljahtelee ja leikkii vaan sängyssä. Ja vaatii että olen vieressä käsi pinnojen välistä, isä ei kelpaa. Konttaamaan opettelu käynnissä joten johtuisiko siitäkin. Ei siis itke vaan suoraan sanottuna riehuu, joten ei mistään hammaskivusta ole kyse.

Terveisin väsynyt Anni ja tytsy ihan justiinsa 9 kk
 
Juu,se on se ku liikkeelle pääsee,ni yöpuulle ei millään malttais ruveta!meillä alko tää n.6kk iässä ku alko konttaamaan ja nousee jo tukee vasten.meillä autto se kun tehtiin iltatoimet ja vietiin sänkyyn maitopullon kera ja valot pois ja ovi kiinni.vaikka ei oiskaan nukahtanu pullon jälkeen ni ei olla käyty tarkastamassa kun vasta sit ku ei hiiskaustakaan kuulu.yleensä on simahtanu tuttipullo suussa.
 
Meillä 22.4 syntynyt tytteli. Konttaillut on kuukauden päivät jona aikana yöt muuttuneet tooosii risaisiksi. Sitä ennen nukkuikin 8-10 h heräämättä (niitä aikoja kaipaillessa...). Iltaisin meillä kyllä ihan hyvin nukahdetaan, simahtaa melkein väkisin viimeistään klo.20. Mut sit herätään ekan kerran siinä 00-01.00 ja siitä eteenpäin pahimpina öinä tunnin välein. On aina pystyssä tuolla pinniksessä. Opettelee nousemaan seisomaan, mut ei ihan vielä suju. Toisinaan hyviäkin öitä, kuten viime yönä vain yksi herätys klo.03.00!! Lisää tätä sanoi tämä äiskä =) Hyväntuulinen, suloinen tyttö. Juttelee kauheesti, sanoo "äätii" ja "tyttö" mut en tiä osaako tosiaan vielä tarkoittaa niillä mitään. Tuskin vielä. Isin perään on kovasti paitsi silloin kun tissiä haluaa ;) Imetän vielä aamulla ja illalla sekä satunnaisesti yöllä (joskus on vaan pakko :/ ) Mites teillä muilla on imetys ja yösyötöt? Mukava kuulla kuulumisia muilta samassa vaiheessa olevilta!
 
No löytyyhän teitä :) Meillä lopetettiin imetys kun tyttö oli 3kk,kun maito loppu.kun tyttö oli 6kk,lopetettiin yösyötöt ja nyt nukkuu ihan kokonaisia öitä!mutta se nukkumaanmeno on joskus ihan työn ja tuskan takana..
 
Täällä myös yksi huhtikuinen. En olekaan aiemmin kirjoitellut tänne, lähinnä vain lukenu, mitä muille kuuluu :)

Meillä tyttö viipottaa täysillä menemään. Konttailtu on jo parisen kuuta ja lähes ythä kauan kiikuttu pystyyn. Nyt kävellään jo sujuvasti puuta vasten. Kauheasti tulee puhetta koko ajan, välissä tunnista äiti ja isi sanan, tai ainakin niin kuvittelen. :D Yöt on ollu meillä ihan kauheita siitä asti, kun opittiin konttamaan ja kiikkumaan pystyyn. Pahimmillaan on herätty neljä kertaa tunnissa läpi yön. Nyt alkaa pikkuhiljaa rauhoittumaan ja mennään jo useimpina öinä yhdellä heräyksellä. Tosin toisisnaan menee puolesta tunnista tuntiin, ennen kuin suostuu nukahtamaan uudestaan. Öisin meillä ei ole syöty kolmen kuukauden iästä lähtien ja silloin nukkuikin heräämättä läpi yön aina 6 kk ikään asti. (Voi niitä ihania aikoja.) Mutta tyttö on onneksi aina ollut oikein iloinen ja hyväntuulinen mussukka, joten jaksaa, vaikkei aina niin saa nukutuksikaan. :heart:
 
Täällä myös yksi huhtikuinen, tosin en ole tänne aiemmin kirjoitellut, mutta lueskellut sitäkin enemmän =)

Meillä tyttö tänään tasan 9 kk. Konttaillut ja noussut pystyyn kuukauden päivät. Nyt yrittää kovasti päästä liikkeelle puita pitkin ja muutaman askeleen jo pöydän ympärillä ottaakin.

Nukkumiseen ei meillä ihme kyllä ole vaikuttanut ollenkaan uudet opitut asiat. Nukkuu yön kertaakaan heräämättä, yhteensä n. 10-13 tuntia. Näin nukkunut jo 3 kk ikäisestä lähtien :heart: . Nyt on alkanut olla ongelmaa syömisten kanssa. Puuro ei kelpaa iltaisin enää ollenkaan ja päivisinkin meinaa olla takkuista ruokien kanssa. Liekö hampaista johtuvaa? Miten muilla syömisten kanssa?

Kovasti on nyt alkanut neiti kiljahtelemaan ja hakemaan erilaisia tavuja. Mitään varsinaisia edes kuviteltuja sanoja ei olla vielä kuultu, mutta muuten kyllä pulinaa riittää =)
 
Täälläkin yks äiti, jolla 2.4. syntynyt poika, eli ensi viikolla jo 10kk. Meillä tällä hetkellä kovasti työnnellään taaperokärryä ja välillä konttaillaan kilpaa isosiskon kanssa ympäri taloa. Yöt täälläkin risaisia, toivon helpotusta unipussista jonka tilasin tällä viikolla :/
Nyt en ehdi kirjoitella enempää, mutta kiva kun on täällä avoimella puolellakin teitä, jotka olette samassa vaiheessa vauvojenne kanssa =) Kuuluin aiemmin huhtimasujen kerhoon, mutta nyt mieluummin näin..
 
:wave: Hei vain kaikille! täälläkin huhtikuinen, tyttö 16.4 syntynyt. tuossa jo laitoin alotuksen kun imetys loppui ja kaikki korvikkeet tulee ylös, jos jotai vinkkiä jollain? kiitollisena otan vastaan..

tyttö konttaa ja nousee seisomaan, omia juttuja puhelee :D kauan viihtyy lattialla omissa oloissa tai isosiskon (4) kans leikkii.

yöllä herää pari kertaa ja tutin annon jälkeen nukkuu uudestaan. 20.30-08 yleensä nukutaan.

kiva kuulla muidenkin samaikäisten touhuista!
 
Alkuperäinen kirjoittaja Epuli:
Täälläkin yks äiti, jolla 2.4. syntynyt poika, eli ensi viikolla jo 10kk. Meillä tällä hetkellä kovasti työnnellään taaperokärryä ja välillä konttaillaan kilpaa isosiskon kanssa ympäri taloa. Yöt täälläkin risaisia, toivon helpotusta unipussista jonka tilasin tällä viikolla :/ Nyt en ehdi kirjoitella enempää, mutta kiva kun on täällä avoimella puolellakin teitä, jotka olette samassa vaiheessa vauvojenne kanssa =) Kuuluin aiemmin huhtimasujen kerhoon, mutta nyt mieluummin näin..
:wave:
Täällä myö huhtikuinen poika, 08. päivä syntynyt.
Tuohon unipussiasiaan: Aivan kun meillä. Unipussi ollut nyt käytössä pari viikkoa ja tämä toinen viikko ollut jo HIEMAN rauhallisempaa. Viime yön nukkui 21-06!!!! Ja kun vauva nukkuu, äiti valvoo :kieh:


 
Mitäs teille kuuluu? Meillä tuo tirpana lähti kärryn kans pari viikkoa sitten kävelemään ja nousee keskellä lattiaa seisomaan :D Kyllä on lystiä ja pää välillä kolisee, mut ei menoa hiasta. siskon perään on kova kiirre!

Vieläkö muilla nukutaan kahdet päikkärit? meillä ei enää pitkään aikaan nukuttu ku 3-4 tuntia. mut nyt on alkanu nukkuun vaan aamupäivällä 1-2 tuntia, nii pakko ottaa iltapäivällä tunnit tirsat. Onneksi ei ole vaikuttanu öihin mitenkään. yöt nukuttu aina tosi hyvin!

Käykäähän kirjotteleen kuulumisia, yritän itsekin aktivoitua :D
 
:wave: monella jo ollut 1-vuotis synttärit! paljon onnea. oliko isot juhlat? Meilläkin synttärit lähestyy. typykkä jo kovasti juosta hiliputtelee :D pääsee ulos juokseen, ku lumet lähtee!
minkä kokoisia "vauvat" ollu 1-vee neuvolassa? me ollaan vasta loppu kuusta menossa.
 
Päiviä!

Juu paljon onnea täältäkin muille huhtikuisille! Meillä synttärit 22.4. Suku tulossa kyläileen ja kauhulla jo odotan sitä vilkkuvan, rapisevan ja soivan lelutavaran määrää... :LOL: (No ei vaan...)

Meillä tyttö nyt 80cm ja 10kg 900g! Oli kasvanut 7 viikossa melkein viisi senttiä ja painoa 1,5kg!! Hurja tahti! Ei ihme jos on öisin vähän heräillyt, kasvukipuja varmaan ollut. Siirryttiin tuossa syömään jo samaa ruokaakin muiden kanssa ja lehmänmaitoakin kokeiltiin eilen ekaa kertaa. Hyvin on maistunut. Mites muut ootte toimineet tai aiotte toimia tuon lehmänmaidon suhteen? Onko jo maisteltu?

Aurinkoista huhtikuuta kaikille!
 
Torey hienosti o n teillä typy kasvanu :) me on käyty viimeksi 9kk neuvolassa ja ei ole mitään hajua minkä kokoinen vois olla ehkä 9kg?

Meillä on maitotuotteet alotettu jo pari kk sitte ja luomumaito myös silloin. korvikkeita ei pysytnyt juomaan, kaikki tuli ulos oksennuksena, mut luomumaito on ollu hyvä! lopetti imetyksen kun tulin raskaaksi, muuten olis jatkettu pitempään.
pikkuhiljaa samaa ruokaa, suolatonta tietysti, mut oon jo muita mausteita vähä käyttänyt. hyvin maistuu :D

ja nyt on sellanen haju, et siivous puuhiin :x
 

Yhteistyössä