Hakutulokset

  1. M

    Hoh, tuli kutsu papa-kokeeseen

    \ En muissa kun siinä kun ne poltettiin(?), joku laaseri juttu. Saanko vielä udella, että miten oireilit, vai oireilitko lainkaan? Kävikö muutos ilmi normaalissa papakokeessa?
  2. M

    Hoh, tuli kutsu papa-kokeeseen

    \ Minulla oli muutama vuosi sitten pahanlaatuisia solumuutoksia, siksi. =) Hui! Minusta on tullut vähän syöpäkammoinen... Toivottavasti kaikki on hyvin! Jouduitko käymään hoidoissa? :flower:
  3. M

    Hoh, tuli kutsu papa-kokeeseen

    \ Miksi? :o
  4. M

    Hoh, tuli kutsu papa-kokeeseen

    No kyllä siellä on ihan hyvä käydä. Minä käyn joka toinen vuosi. Harmittaa, kun ei ole kunnan järjestämää mammografiaa enkä yhtään tiedä olisiko edes hinnallisesti/ylipäätään järkevää käydä yksityisellä vaan tarkistuksella. *pelkää rintasyöpää*
  5. M

    Äijät

    No ei Hynynen ja Nikula oikein äijiä ole. Isot puheet pojilla, mutta siihen se jääkin. :xmas:
  6. M

    Kerron tyylisi

    \ Kiitos! =) :flower:
  7. M

    kummiksi pyytämisestä...

    Valitset sellaisia henkilöitä, joiden katsot pystyvän parhaiten toteuttaa kristillistä kasvatusta ja ystävyyttä. Kummius ei ole mikään "vastapalvelus" vaan valinta lapsen henkisen hyvinvoinnin puolesta.
  8. M

    Hanna Partanen - Olet mitä syöt

    Formaatti vaatii tiukkuutta ja rankkaa asennetta. Hannaahan arvosteltiin liian kiltiksi viime kauden perusteella. Ehkä nyt on siis tietoisesti nostettu kritiikin ja mäkätyksen tasoa.
  9. M

    Kerron tyylisi

    \ - maantien väriset --> viimeksi punertavat - niskapituiset, vähän jo roikkuvat - hiuslaatu on todella hieno ja ohut, paljon hiuksia - kasvot ovat pallo, niinkuin koko nainenkin ;D Terveisin Mahdoton Työsarka
  10. M

    keventäjät

    Onko kukaan Keventäjissä ja mitä tykkäätte? Onko paljon onnistuneita / epäonnistuneita yrityksiä? Mä liityin juuri ja näin kotiäitinä se vaikuttaa selkeämmältä, kuin Painonvartijat, koska teen paljon kotiruokaa ja ohjelma laskee puolestani ruoka-annosten kalorit. Paikkareissa tuli syötyä paljon...
  11. M

    Pakastettu jauheliha

    Jos teen pakastetusta jauhelihasta esim. makaronilaatikon, niin voiko sen vielä pakastaa?
  12. M

    Pehmeät joulupiparit

    Laita osa jauhoista perunajauhoina. Esim. jos ohjeessa on 13 dl jauhoja, käytä 10 dl vehnäjauhoina ja 3 dl perunajauhoina. Tulee ihania pipareita, eikä taikinakaan repeile niin pahasti!
  13. M

    TÄLLÄ VIIKOLLA SEKTIOTA HAKENEET

    Tällä viikolla sektiota hakeneet pino tähän.

Yhteistyössä