Hakutulokset

  1. S

    sydänlasten vanhemmille onko muita?

    Siis vertaistukea kaipailisin tytöllämme avoin valtimotiehye ikää meillä 1v1kk , oisi kiva jutustella muiden vanhempien kanssa asiasta ja saada vertais ystäviä. :wave:
  2. S

    Olisiko muita joilla lapsella avoinvaltimotiehye sydämmessä

    Siis kaipailisin vertaistukea sellaisilta joiden lapsilla samanlainen juttu sydämmessä. Meillä neiti 1v ja hänellä on avoinvaltimotiehye nyt olemme saanee lähetteen sulkuu joka leinee syksyllä. Olisi kiva tutustua ja keskustella sellaisten kanssa joilla on samanlainenvika.
  3. S

    Voiko näin tehdä sosetta?

    Pakastettua tuotetta ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen/käsittelyn jälkeen. Että kannattaa käyttää tuoreita tuotteita ja tehdä niistä sosetta ja pakastaa sillai on kaikki vitamiinit muut ainankin tallella ja on kotimaista. Ja ei tarvitse käsitellä muuten kun keittää, paitsi tietty ottaa...
  4. S

    Varkauden äidit ja odottajat

    Kauan teil on aina ne tapaamiset sillai kestäny?
  5. S

    Varkauden äidit ja odottajat

    Laitoin viel viestii sulle sähköpostiin et jos käyt lukaseen.
  6. S

    Varkauden äidit ja odottajat

    pistin sulle sähköpostii et ollaan tulos jos nyt keretään. Leijona80 tulee varmaan kans.
  7. S

    Varkauden äidit ja odottajat

    Ollaan täällä vielä kiinnostuneita, matka on vähän pitkä ku ei oo autoo käytössä, mut ollaan juu tulos jos saatte järkättyy vähän lähemmäx. Sitä samaa sano leijona80.
  8. S

    Varkauden äidit ja odottajat

    Heips vaan täällä kans yx joka vois kans tulla mukaan sakkiin ku vaan keksittäs et mis tavattas. Ois kiva just saada uusii ystävii ja muksut kavereit lisää.. ehdotelkaahan jotain..

Yhteistyössä