K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
Toi on aivan naurettava argumentti, makeutan myös kahvini (hunajalla), kaikki jotka niin tekevät ei ole merkitystä millään kauramaidon indekseillä.
Kuinkahan v a tipää oli sekin tuktija, joka asian ”keksi”?
Ei ole turha tieto, kaikkien elimistölle se kaura ei sovi tossa muodossa, sehän kuluu eläinten ravintoon enemmin ja siitä vain tehty joku muotiasia.
 
Ei ole turha tieto, kaikkien elimistölle se kaura ei sovi tossa muodossa, sehän kuluu eläinten ravintoon enemmin ja siitä vain tehty joku muotiasia.
Nyt oli puhe glykeemisestä indeksistä, etkö tiedä edes mikä se on? Sillä ei ole mitään tekemistä kauran soveltumisesta ihmiselle, ja tietenkin se soveltuu, kauraa voi käyttää niin iholla kuin sisäisestikin.
 
Nyt oli puhe glykeemisestä indeksistä, etkö tiedä edes mikä se on? Sillä ei ole mitään tekemistä kauran soveltumisesta ihmiselle, ja tietenkin se soveltuu, kauraa voi käyttää niin iholla kuin sisäisestikin.
Tiedän kyllä, se on kaurajuoman korkea sokeripitoisuus ja kantapään kautta tullut opittua toi kaurajuoman sopimattomuus janojuomaksi, sairastin monta päivää kyseisen kokeilun takia. Kahvinlisukkeeksi pieni määrä varmaan ok joillekin.
 
Itse ainakin laittaisin sitä kahviin vaikka ois tuktijoiden parjaamaakin (ja niinhän se nyt olikin! ), aiemmin käytin tosiaan kuohukermaa, ei se ollut mitään trendikästä. Mutta menen maku edellä.
No minä taas en ole huomannut siinä maussakaan mitään erikoista vs. muut vaihtoehdot, itsellä käytössä rasvaton laktoositon maito, mutta mietin kyllä mikä olisi se oikeasti suositeltava vaihtoehto noin ravinto-opillisesti, pystyn kyllä hätätapauksessa juomaan kahvin myös mustana. Lähinnä oman kuntokuurin takia on vaihtunut kaikki tälläiset rasvattomiin ja on ollut apua tosi paljon.
 

Yhteistyössä