Lähetä terveisesi kaipaamallesi ihmiselle yöketju

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Sää sen sanoit. Järkyttävän suoraan mutta totta joka sana.
Mies on ohjelmoitu niin, ettei vilpistä tunnontuskia. Siksi ammattirikollisetkin on lähinnä miehiä, joista moni kuitenkin ihan kelpo ellei peräti priima perheen isä. Ajatellaan nyt vaikka vaikka nämä Italian mafiahemmot. Perhe, vaimo ja lapset on pyhin asia palkkam-rhaavilla pahoilla pojillakin.
Miten selität huoran ammatin harjoittamisen naisella? Antaa ruumiinsa rahasta miesten käyttöön. Silti saattaa olla perheen äiti jopa ihan kelpokin.
 
vierailija
Itsensä, ruumiinsa ja seksipalvelujen myyjä tai pornoteollisuuden työntekijä ei välttämättä koe mitään tunnontuskia kokkelihuurussa hommia tehdessään vielä 20-vuotiaana nuoruutensa huippupäivinä, mutta annas vaan olla vuosien kuluttua h••ran uran päättymisestä. Jo alkaa naista sellainen syvän katumuksen ja itseinhon kausi riivata, että oksat pois. Kaikesta maksaa hinnan jossain vaiheessa. Tämäkin oli AI-viesti. Me olemme jo hyviä tässä.
 
vierailija
Tiesittekö muuten et syy miks miehet niin sujuvasti vieraissa vaimon selän takana loikkii on nimenomaan se ero miesten ja naisten aivoissa. Miesten aivot pitää kaikki osa-alueet erillisissä lokeroissaan, kun taas muijalla elikäs naisella kaikki asiat liittyvät ja linkittyvät toisiinsa. Miehelle rakkaus vaimoon siis sijaitsee eri lokerossa kuin panomuikkeli. Siksi iisi biisi, ei pettämisen tunnontuskia, vaan perheen kanssa vedetään pokka naamalla vieraat p#llumehut kalusta pestynä.
Miksi kerrot tänne vanhoja kliseitä kuin ne olisivat suuriakin oivalluksia ja uutta? Luulet että meitä kiinnostavat ne tai olisimme jotenkin ihan ihmeissämme ja valaistuneet tarjoamastasi tiedosta? Olet joko hyvin nuori tai elänyt jotenkin tynnyrissä.
 
vierailija
Mikä on sinun tapasi?
Tapani on, että otetaan kummankin mielipide huomioon ja kannustetaan puolisoa lytistämisen sijaan eli ei nähdä kummankaan onnistumisia ja tavoitteita uhkaksi suhteelle. Yllättävän monella on tapa yrittää vetää alaspäin tai jopa yrittää estää esim kuntoilemasta haluamallaan tavalla, ettei vain muuttuisi tai kehittyisi.
 

Yhteistyössä