Juhana Vartiainen A-Studiossa: "Minä ja Satonen lähdemme tammikuussa Aasiaan hakemaan työntekijöitä Suomeen"

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Valtamedia nyt täynnä halpatyövoiman autuutta ja kolmansien maiden halpatyövoiman saatavuusharkintakin murenee Vartiaisen mukaan, kun maahantullut voi hakea täällä minkä tahansa alan töitä. Näin koksut ja persut vesittää tarveharkinnankin. Yllättikö?
 
vierailija
Persuille tämä ei käy. Persut haluavat hakea vain mustia homomiehiä
Persuille tämä nimenomaan kävi:

Yle: Näistä neljästä maasta hallitus haluaa maahanmuuttajia – seurasimme, kun joukko tavoiteltuja työntekijöitä saapui Suomeen
 
Nyt käsi sydämelle palstan hoiturit. Kuinka moni teistä oli aiemmin sitä mieltä, että lähi-idän sotilaskarkurit ja Afrikan paperinsa kadottaneet moniosaajat on ehdottomasti päästettävä Suomeen sosiaaliturvan varaan, he kun olivat hädänalaisia miehiä. Jotkut palstalaiset saattoivat olla vapaaehtoisina auttamassakin.
Nyt tulossa olisi paperinsa säilyttäneitä naisia Aasiasta työhön ja se on jotenkin pahempi asia. MIKSI?

 
vierailija
Hoitajia irtisanotaan koko ajan, ja turvallisuuden vuoksi hoitajilla ja lääkäreillä tulisi olla äidinkielen tasoinen kielitaito, olisi parempi avata oppisopimuspaikkoja alalle, mikäli tarvetta oikeasti on. Nyt suomalaiset joutuu vahtimaan ja auttamaan näitä kielitaidottomia jotka ei selviä kirjauksista ym. Siinä mielessä on yhtä paha, ei pahempi muttei parempiakaan. Myöskään ravintola-alalla ei saisi olla liian kielitaidoton, asiakkaan allergiat pitää ymmärtää. Plus halpatyövoiman käyttö polkee kaikkien palkkoja sekä työoloja.
 
vierailija
Työttömyys kortistot suomessa pullollaan tekijöitä, mutta ne onnettomat työttömät tietävät lait minipalkoista ja ovat liittojen jäseniä.
Nyt haetaan kilttejä alipalkattavia ihmisiä uuteen kulttuuriin, jotka ovat kykenemättömiä pitämään puoliansa työmarkkina viidakossa.

Eli, täysin ehtaa oikeistopolitiikkaa ja oikeiston suunnitelmia.
 
vierailija
Toivottavasti joku kansainvälinen ihmisoikeusjärjestö ja kansainvälinen työjärjestö puuttuu tähän. On sitten suomiriistofirmojen turha itkeä kun ovat boikotissa eikä ulkomaankauppa käy ja vienti vedä. Ihmisten riistäjiä ei maailmalla hyvällä katsella!
Thaimaan marjanpoimijoitakin koittivat taas tänäkin kesänä vedättää Arto Satonen mukana. Tarjosivat satokaudesta niin huonoa palkkaa että marjanpoiminnan urakan takuutuntipalkka olisi jäänyt muutamaan euroon. Ei ihme että Thaimaan viranomaiset alkavat olla tarkkana.
 
vierailija
Nyt kun kokoomus ja persut sopivat aasialaisten halpatyöläisten massamaahanmuuton alkoivat kaikkl mediat rummuttaa massamaahanmuuton välttämättömyydestä ja väestön kasvusta 6,5 miljoonaan. Haisee masinoitu propaganda.
Näin se koneisto toimii. Minä muuten synnyin Suomeen, jossa oli selvästi alle 5 miljoonaa asukasta. Sitten jossain vaiheessa totuttiin sanomaan, että tämä on viiden miljoonan asukkaan maa. Nyt se on 5,6 miljoonaa ja suunta on ylöspäin. Koska on ihan pakko. Viidellä miljoonalla ei pärjää. Niin se maailma muuttuu, Eskoseni.
 
vierailija
Valtamedia nyt täynnä halpatyövoiman autuutta ja kolmansien maiden halpatyövoiman saatavuusharkintakin murenee Vartiaisen mukaan, kun maahantullut voi hakea täällä minkä tahansa alan töitä. Näin koksut ja persut vesittää tarveharkinnankin. Yllättikö?
Kyllä yllätti koska sinisilmäisesti uskoin persujen valheisiin. Seuraavalla kerralla ei enää yllätä, mutta se on jo myöhäistä. Kyllä tekee pahaa kun on antanut kusettaa itseään näin.
 
vierailija
Eurooppalaisilla yrityksillä on parempi moraali ja selkäranka toisin kuin suomalaisilla riistofirmoilla. Kannattaisi miettiä miksei Suomessa ole ollut oikeaa talouskasvua 20 vuoteen ja miksei suomalaiset tuotteet käy kaupaksi ulkomailla. Syy ei ole työntekijöissä, työttömissä vaan yritysjohtajissa.
 

Yhteistyössä