Tiedättekö mikä on tsainapimun ja Suomi-neidon ero?

vierailija
Luen vain sieltä täältä horiskoja tekstejäsi.
Kuskaat salarakastasi jossain junttikylän Siwassa, ja kadulla autossa odotellessa aikasi käy pitkäksi.
Auton pito taikkujen takia on kallista puuhaa. Luin tai katsoin jostain ohjelmasta, että tuliterä sähköauto maksaa noin 60.000 €. Uusi laki 70 vuotta täyttäneille on tulossa. Ajokortti myönnetään jatkoajalle vain tiukan terveystarkastuksen läpäisseille.
Luin lähiaikoina ulkomaisesta lehdestä jutun, jossa eläkeläispappa oli rysäyttänyt autollaan vaatekaupan ikkunasta sisään. Juttu kiinnosti, sillä yövyin hiljattain saman kadun hotellissa.
Jos olisin salarakkaasi Annie, hommaisin ajokortin, ja kiittäisin kauniisti seurastasi ja iskisin vaikka autokoulun open, jos tuppukylässäsi ei löytyisi enemmän miesvalikoimaa.
Onnettoman ja ikikatkeran Alepan mielikuvitus on taas louskutamman huteralla laukalla 🤣

Kyllä jokaisella aikuisella miehellä on jo auto, ennenkuin ulkkisdaameja edes mietitään. Jopa klopeillakin on, vrt (|)-rallit 😏

Herrasmiehenä Setis on mukana kaupassa kärryä työntelemässä CM- tai Prisma luokan kaupoissa. Ne on pienikokoiselle daamille raskaita, kun hän ostaa Kössille puolen viikon kaljat ja vahvemmatkin juomat. Sporttis-Setiksellä ei ole mitään huolta saada uusittua ajokorttiaan, joten voit rauhoittua ja varoa alepan ikkunoita keppanaostoksillasi.

Toivottavasti en saa kauheita painajaisia sanoistasi ”Jos olisin salarakkaasi”, kammottava ajatus 😱😱 🤢.

Ja täysin mahdotonkin, tuollaiset ongelmatapaukset kierrän ja haistan jo hyvinkin kaukaa.. 😎

Setis
 
vierailija
Onnettoman ja ikikatkeran Alepan mielikuvitus on taas louskutamman huteralla laukalla

Kyllä jokaisella aikuisella miehellä on jo auto, ennenkuin ulkkisdaameja edes mietitään. Jopa klopeillakin on, vrt (|)-rallit

Herrasmiehenä Setis on mukana kaupassa kärryä työntelemässä CM- tai Prisma luokan kaupoissa. Ne on pienikokoiselle daamille raskaita, kun hän ostaa Kössille puolen viikon kaljat ja vahvemmatkin juomat. Sporttis-Setiksellä ei ole mitään huolta saada uusittua ajokorttiaan, joten voit rauhoittua ja varoa alepan ikkunoita keppanaostoksillasi.

Toivottavasti en saa kauheita painajaisia sanoistasi ”Jos olisin salarakkaasi”, kammottava ajatus .

Ja täysin mahdotonkin, tuollaiset ongelmatapaukset kierrän ja haistan jo hyvinkin kaukaa..

Setis
Niin, varo vaan Alepa ettei eksäsi rysäytä ikkunasta sisään kun olet taas kaljaostoksillasi. Joko siirryit 8%:n kaljoihin? Loputtomat sekotekstisi viittaavat vahvasti siihen...😏
 
vierailija
Niin, varo vaan Alepa ettei eksäsi rysäytä ikkunasta sisään kun olet taas kaljaostoksillasi. Joko siirryit 8%:n kaljoihin? Loputtomat sekotekstisi viittaavat vahvasti siihen...
Olet seurannut yhtä hatarasti kirjoituksiani kuin minä Super-Setiksen raportointia elämästään. Tiede ja salasuhde. Siinä kombo, joka pyörittää hänen elämää, jos olen oikein käsittänyt sekavista sepustuksistaan runsaine kuvakkeineen. Ehkä hän on hurahtanut sukututkimukseen, tai on mukana satunnaisotoksessa jossain huuhaatutkimuksessa.
 
Kyllä näilläkin silmät aukeaa ja haluavat elää maassa maan tavalla... Paitsi nämä meidän "herrasmiehet" ei halua, että ostovaimo oppisi kieltä ja kävisi oikeissa töissä
Perii silloin kun ei ole lapsia. Ja kummasti se mieli ja kulttuuri muuttuu kun nainen saa tasavertaiset mahdollisuudet.

Ei suomikaan ollut tällainen suomi vielä Minna Ganthin aikoihin.
Ap aloitti ketjun vertailemalla suomalaisen ja aasialaisen naisen seksuaalista vetovoimaa. Aasialainen nainen voi olla miehen silmissä houkutteleva, vaikka hänellä ei olisi pienintäkään aikomusta tuoda tätä Suomeen.
Niinpäinkin voi käydä, että länsimainen mies muuttaakin Aasiaan naisen perässä. Eikö Setiskin tuollaista pohtinut? Uskotko -roosaruusa-, että länsimainen mies muuttuu Aasiassa sikäläisen kulttuurin mukaiseksi, kun saa mahdollisuudet?

miksi suomalaisnaiset eivät ymmärrä minua?


 

Yhteistyössä