Sateenkaarivähemmistöt häivytetty ja piilotettu mainoksista, syynä muslimien vihan ja raivon välttäminen

vierailija
Tuotteet joiden mainoksissa olisi sateenkaarihahmoja joutuisivat muslimien raivon, vihan ja terroriuhkan kohteeksi niinpä sateenkaariväki on vaihdettu mainoksissa muslimimiehiin. Jatkossa yhä vähemmän voidaan sallia sateenkaariväen näkymistä yhteiskunnassa heidän turvallisuutensa tähden ja ettei muslimeita raivostutettaisi. Tasa- arvo ottaa valtavasti takapakkia muslimien lisääntyessä, ennenpitkää myös valkoiset naiset menettävät etuoikeutensa.
 
vierailija
Persuissa ja monissa muslimeissa on paljon samaa. Molemmat ovat konservatiivisia. Kannattavat sellaisen kulttuuriympäristön säilyttämistä mihin ovat tottuneet. Sattuneet vaan syntymään tietynlaisiin olosuhteisiin.

Kieltämättä Rainbow-tahot ovat rakentaneet erikoisen systeemin. Toisaalta pitäisi olla kauheen suvaitsevainen jne. mut sitten pääosa porukasta mikä tänne roudattu on hyvin suvaitsematonta.

Mielestäni liikaa luodaan viholliskuvia ja siinä on paljon samaa kuin ihmiskunnan historian erilaisissa vainoissa. Nyt kohteena on vain muslimit. Kansasta iso osa suhtautuu heihin suorastaan aggressiivisen negatiivisesti.

Itse pidän kaikkea uskonnollisuuden leviämistä politiikkaan vaarallisena. Ihan kristinuskosta lähtien. Mutta harvassa maassa kristinusko enää isoa roolia näyttelee. Paitsi ehkä USA:ssa ja sielläkin karannut aika kauas alkulähteiltään.
 
vierailija
Kaikenlaisten erilaisuuksien nostaminen jalustalle on väärin. Pellossa voi kukkia kaikenlaiset sulassa sovussa, ilman että pitää erikseen mainita jonkun ryhmittymän olemassaolo. Eri asia, jos jokin olisi kuolemassa sukupuuttoon ja lajo haluttaisiin pelastaa :)
Samanlaisuuden periaate ei nosta ketään erityiseen asemaan. Ja jos peruskäsite on ihmisyys, niin silloin kaikki ovat inhimillisiä ihmisiä mistään muusta riippumatta; erottavia tekijöitä ei silloin ole.
Toki kuten eläinkunnassa, on olemassa eri lajeja ja niiden järjestys määräytyy syömisperiaatteen mukaisesti, suurempi syö pienemmän noin yleisesti ottaen. Ihmistenkin lajissa on joitakin eroavaisuuksia, jotka jokainen näkee ulkoisesti, mutta kaikki tunnistamme eroista huolimatta ihmisen ihmiseksi.
 

Yhteistyössä