K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Järki käteen nyt. Kaikkien näiden juorujen jälkeen oikeestiko luulet, että ne vähään aikaan tapaa ollenkaan? Siitähän ne juorut vaan sais lisää vauhtia. Ei kuule tule tapahtumaan, Sadie ei tuohon Balkan dadiin vilkaisekaan enää ja Bojanillakin on silmät jo ihan toiseen suuntaan, tai ollu varmaan koko ajan.
Enpä usko tuota ollenkaan. Ei mitään järkeä, että noin tiiviisti toisiaan näkevät ihmiset lopettaisi näkemiset kuin seinään. Joskus niin voi käydä, jos esim. alkava suhde ei toimi, mutta en usko että siinä tapauksessa B tykkäilisi noin tiheästi S:n läheisten julkaisuista, ei tuo vaikuta siltä yhtään etteivätkö ois S:n kanssa lämpimissä väleissä.
 
vierailija
Mä en tiedä kenenkään väleistä mut noita tykkäämisiä ei kannata kytätä. Eikö joku vasta laittanut ettei B ole tykännyt edes Krisin postauksesta? No ei niiden läheisimpien postauksista tarvitse, kun niiden kanssa ollaan muuten yhteyksissä.
 
vierailija
Mut pitääkö siitä päätellä sitten jotain, ettei B ole tykännyt yhdestäkään K:n julkaisusta sitten Ruissin? Onko ne huonoja ystäviä? Ihan mielenkiinnosta
Ei tietenkään. Läheiset ihmiset voi pitää yhteyttä muutenkin. Mutta R on ystävä enemmänkin S:n kautta selvästi, tuskin B juuri hänen kanssaan pitää niin tiivistä yhteyttä muuten, silloin sitä kaveruutta voi osoittaa juuri noilla tykkäyksillä esim.
 
vierailija
Eihän korjannut, toi sai vaan ihmiset epäilemään enemmän, että on suhde tai something more. Mutta kiinnostavaa ois kyllä nähdä millainen B nyt loman jälkeen, jos tuosta vaikka jossain kysytään.
Tuo on aikamoista että toinen yrittää selittää miten asia on, niin se käännetään täysin nurinpäin, koska itse halutaan uskoa niin. 😔
 

Yhteistyössä