K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Hyppäsin tänne ketjun loppuun ja luen sen jälkeen vasta muut tänne tulleet viestit. Mistä täällä nyt kiikastaa? Poikien juhlimisestako? Ei mikään ihme jos on vähän tequilaa tullut otettua, kun ne kerrankin on yhdessä viihteellä ihan rauhassa ilman työkuvioita. Ihana että lähtivät yhdessä lomailemaan, oon iloinen niiden puolesta. Ehkä seuraavan kerran on (mahdolliset, kun B:stä ei varmuutta) kumppanitkin reissussa mukana, jos eivät nyt ole. Sellainenkin ois varmasti hauska yhteinen reissu niile jos molemmilla kumppanit olis.
En usko että tuossa on siitä kyse. Että niitä kaivattaisiin.
 
vierailija
Onko kellään arkistoissaan jotain vanhoja klippejä jossa K ja B vaan puhuvat keskenään ns "normaalisti" ilman ilveilyjä ja esittämistä? Saa olla siis muita ihmisiä seurassa, mutta että se keskustelu ois silleen... ei ylivedettyä. Yritän itse muistaa mutta muisti on vähän kankea.
Nordic tourin vlog Jokereiden you tubessa. Kun K&B harjoittelee Logomon(?) bäkkärillä. (huom ei lavalla)
 
vierailija
Ainakin yks nainen vaikuttaa olevan osa tuota norjalais/tanskalais-porukkaa, kun K filmaa sitä tossa viimesimmässä stoorissaan. Niin ei ole mikään sovittu vain-miehiä porukkaloma. Mutta ite uskon että K ja B on tuolla ilman seuralaisia.
Ai että jos videolle eksyy joku random about keski-ikäinen nainen, niin sen on pakko olla K&B:n porukkaa? 🤣🤣
 
vierailija
Alkoiko tuo norjalainen/tanskalainen seurata bojania vasta viime yönä ja kärtsää jo edellisenä? Eilen illalla nimittäin kattelin sen seurattuja enkä boitsua huomannut. Instan seurauslistat on kyl vähän sekaisin taas.
 
vierailija
Bojanistina en voi kun kiitellä kärtsää! Se on jo nyt tyyliin vuorokaudessa tykittänyt melkein yhtä paljon B matskua kuin niitten discord videoissa on näkynyt koko kesänä 😄 Toivottavasti jatkaa samaan malliin, kun B ei näytä varsinaisesti vastustelevan.
 
vierailija
Bojanistina en voi kun kiitellä kärtsää! Se on jo nyt tyyliin vuorokaudessa tykittänyt melkein yhtä paljon B matskua kuin niitten discord videoissa on näkynyt koko kesänä Toivottavasti jatkaa samaan malliin, kun B ei näytä varsinaisesti vastustelevan.
Onneksi niitä Discord-videoita on alkanut nyt viimeaikoina tulla aika tiheään tahtiin kuitenkin. Siellä on ollut ihania pätkiä. 🥰 Mutta samaa mieltä siitä, että kiitos Kärtsälle, toivottavasti jatkaa stoorien tykittämistä. 😍
 
vierailija
Olematta mikään valittu strategia K:n videopätkät on myös nerokas strategia. Some otetaan haltuun omilla valituilla materiaaleilla, eikä puskakuvaajien hämyisät kuvat kiinnosta ketään.
 
vierailija
Ei kai ne nyt olis valinneet kohteeksi jotain Agia Napaa, jos ei tarkoituksena olis vaan rennosti dokuttaa, mitä kumpikaan ei juuri kotimaissaan voi tehdä. Kyllä tolle Bojanille hapan maistuu ihan siinä missä Kärtsällekin, kunhan nyt yrittää hyveellisesti sitä somessa välillä muuksi naamioida, esim. alleviivaamalla jotain alkottomia mojitoja tai satuilemalla viikkokirjeisiin, että SYS-kiertue vedettiin tyyliin täysin vesilinjalla, vaikka samaan aikaan kuvista on nähtävissä, että kyllä sitä alkoakin maisteltu. 😆

Älkää nyt muorit jaksako taas..
 

Yhteistyössä