– Tämä ei ole se Sanna, jonka luulin tuntevani. Ilmasto- ja ihmisoikeusasioista huolestunut asiapoliitikko muuttui jetset-piireissä pyöriväksi pinnal-

vierailija
Alkuperäinen kirjoittaja vierailija: Näytä alkuperäinen viesti
Kuvittele hetkeksi vaikka Marin tuonne Hamasin kokouksiin Ville Tavion tilalle.

Siinä olisi Orpon ollut turha ruikuttaa, että kyllä sinun sanna nyt pitää pikkaisen antaa persettä venäjälle, kun se on meidän hallituksen valitsema linja. Ei olisi tullut tapahtumaan
Ei todella. Marin antisuomettumisen airut antoi täyden tukensa Ukrainalle ja näpäytti aina Puttea. Veihän Marin Suomen Natoon.
Nimenomaan.
 
vierailija
Ota asioista selvää. Marin puhui "yhteiskunnan syöpänä" vuonna 2014 kokoomuksen Laura Rädyn holding-yhtiön konsernijärjestelyistä, joista Finnwatch on lähiaikoina kertonut myös julkkisinfluensserien kohdalla. Ne ovat laillistettu veronkiertomuoto, johon liittyy usein myös verorikoksia kun yrityksen arvoa nostetaan keinotekoisesti alemman verokannan osinkojen maksimoimiseksi. Katso Ivan Puopolon YouTube-video asiasta, ellet muuten usko.
Marinin listaamattoman yrityksen verohuojennuksen piirissä olevat osingot taas ovat kuin verovähennykset esim. kotitalousvähennys, kukapa ei sitä ottaisi täysimääräisenä? Marin maksoi vielä itselleen kunnon palkkaa, josta maksaa reippaat ansiotuloverot, tämäkään ei olisi ollut pakollista.
Tarkasti ilmaistu.
 
vierailija
Marin näytti närhenvehkeet perinteisille suomalaisille poliitikoille. Ei nöyristellyt ja oli juuri oikeanlainen johtaja koronan ja hyökkäyssodan aikana. Tietty demareihin jäi vaje johtajuudesta kun Marin lähti, mutta miksi ei olisi lähtenyt? Valovoimaisin suomalaispoliitikko maailmalla. Selkeästi jotain ärsyttää menestys, varsinkin oikeistoa ja sen vasallia lehdistöä. Ja miksi Marinin olisi pitänyt maksaa enemmän veroja kuin muiden? Tämä katkeruus mahdollisuudesta tehdä "verosuunnittelua" osoittaa että järjestelmässä on vika.
Luultavasti Sannan morkkaajia eniten ärsyttää hänen pärjääminen yksinhuoltajana. Vain saman kokeneet ymmärtävät miten paljon halveksuntaa eronnut nainen saa osakseen. Mieluummin kärsitään onnettomassa liitossa kuin
uskalletaan tehdä ratkaisuja elämässään. Ei näistä asioista uskalleta kirjoittaa lehdissä vaan jokainen pitää mölyt mahassaan.
 
vierailija
vierailija
Tuossa artikkelissa anonyymi valittaa nimettömästi omaa kohtaloaan siitä, että ei ole päässyt elämässään eteenpäin ja on katkera niille, jotka menestyvät.

Jos jättää persukiiman pois, niin jutusta ei jää mitään jäljelle
Tuossa artikkelissa anonyymit kertoo tietysti nimettöminä millainen takinkääntäjä-petturi, jetsetti, juppi ja skumppasosialisti Sannasta muuntui.

NAAMIO ON RIISUTTU ja tilalle tuli 😈
 
vierailija
Naisista parhain
Tää on matkamme pää
Jo nälkäiset koksupersut Suomi-laivaamme piirittää
Sateenkaarenmaa jäi kauas taa
Kun ystävyys, toivo ja veljeys
Ahtojäihin paiskataan

Ooo-o-ooo
Via Dolorosa
Ooo-ooo
Kärsimysten tie
 
vierailija
Mitä jos Sanna olisikin mies? Nousisiko samanlainen äläkkä ”pinnallisuudesta” ja menestyksestä? Eiköhän selkään paiskijoita riittäisi jonoksi asti, että hyvä jätkä, jatka samaa rataa.
Kas kun miespoliitikot eivät alennu moiseen pikkujulkimopinnallisuuteen ja instapimuiluun.

Paitsi Bile-Ilmari, mutta eihän hän olekaan oikea mies!
 
vierailija
Luultavasti Sannan morkkaajia eniten ärsyttää hänen pärjääminen yksinhuoltajana. Vain saman kokeneet ymmärtävät miten paljon halveksuntaa eronnut nainen saa osakseen. Mieluummin kärsitään onnettomassa liitossa kuin
uskalletaan tehdä ratkaisuja elämässään. Ei näistä asioista uskalleta kirjoittaa lehdissä vaan jokainen pitää mölyt mahassaan.
😅
Assarin kanssa se matkustelee, lapsparka. Missä on äiti?
 
"Puolueen sisällä kaipaus on ollut vähäistä, sillä moni ymmärtää hänen ratkaisunsa. En ole kuullut kenenkään sanovan, että Sannaa olisi ikävä, yksi keskeisistä lähteistä puolestaan toteaa."
Tää on se juttu.

Nyt ei ole kyse jostain kaunaisesta persuporvarimediasta tai "persujen pelosta että Sanna tulee Suomen politiikkaan."

Vaan: demareissa on paljonkin heitä, jotka eivät halua Sannaa takaisin. Varmaan joku Nasima ja Mäkynen saattavat haluta, mutta en usko että edes puolet haluaa.
Mä veikkaisin että Sanna ei tule takaisin OrpoPurran jälkeenkään, ehkä joskus 8-10 v.päästä saattaa palata.

Enkä tiedä että kiinnostaisikokaan häntä kotimaan politiikka, vaan pikemminkin EU-virat/kansainvälinen työ. Silloin ei ole niin kovan syynin alla.

Eikä tämä mulla todellakaan ole pelkoa Sannan paluusta: hänet revittäisiin kotimaan medioissa uudestaan kappaleiksi, jos palaisi maan tai demarien johtoon.

Toki Sanna pitää ystävälliset välit kotimaahan päin ja jalan oven raossa, koska Suomi on se varavaihtoehto, jos ulkomailla työt harvenee.
 
vierailija
Sanna Marin oli Tamperelainen kunnallispolitikko, joka ajautui ansioillaan ensin valtionpolitiikan johtoon, teki siellä suomen lähihistorian merkittävimpiä päätöksiä, oli kaikkien aikojen paras pääministeri ja nousi ansioillaan seuraavaan liigaan kansainväliseen sarjaan.

Nyt kansallisen sarjan vaihtopenkki räksyttää. Niin sitä riittää kotimaisissa lätkäkatsomossakin entisiä pelaajialupauksia, jotka on kateellisia nhl tähdille
 

Yhteistyössä