K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ohjelmasta päätellen tuo näyttää olevan sellainen keskikoon festari jossa on kaksi suunnilleen saman kokoista lavaa joiden välissä vuorotellaan, eli molemmilla ei mene koskaan päällekkäin. Ja sit on pari tosi pientä sivulavaa/klubia jossa on pari pienempää esiintyjää ja DJ-musaa. Mutta et periaatteessa koko festarin oletetaan liikkuvan ees taas noiden kahden lavan välillä.
 
vierailija
Kattelin summer wellin instaa ja kyllä tuosta yleisöstä mukavan verran porukkaa saa Joksuillekin varsinkin kun kukaan ei ole heidän kanssaan päällekkäin. Eiköhän se päälava suht täysi ole riippuu, miten sunnuntaina on porukkaa
 
vierailija
No löysin nyt tän, 2019 ollut kävijöitä 42.000 (ilmeisesti koko kolmena päivänä?). Ja toi festarialue on 25ha.

Joo, varmasti toi on kävijät yhteensä. Yritän selata festarin instakuvia jäpi ja siellä on tosi huonosti kunnon valokuvia jossa näkisi yleisöä ja itse aluetta (yks kuvasetti hämäsi kun se oli jonkun artistin toiselta festarikeikalta), mutta niissä muutamassa kuvassa jossa olen nähnyt yleisöä paremmin niin näyttäisi olevan ehkä suunnilleen Suomipo-festareiden tyylisistä lavan-edustoista kyse. Eli juuri tuommoinen reilu 10t päivässä voisi sopia.
 
vierailija
Eli jos tuota samaa kävijämäärä olisi ollut joka vuosi ja koko festari menis katsomaan Joksuja kun ei ole muuta niin ehkä 10 tuhatta voisi olla sellanen odotettava määrä?
Ei koko festari kuitenkaan mene. Ihmiset hengailee, käy syömässä ja juomassa, jonottaa vessaan jne jos esiintyjä ei ole tuttu. Mutta varmaan siellä nyt kuitenkin useampikin saattaa kiinnostua katsomaan kun ei ole tosiaan montaa lavaa ja aikataulutkin on mukavasti lomittain. Ainakin ne joita ei se paulina kiinnosta saattavat hyvinkin marssia toiselle lavalle. Se on vissiin romanialainen eli paikalliset varmaan tietävät haluavatko nähdä sen vai eivät.
 

Yhteistyössä