K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Mäkään en halua bojere-shippiä tänne, koska en itse enää shippaa tai halua osallistua siihen. Tää on ex-shippaajille, kun meille ei muuta paikkaa ole.
Vaikka SINÄ et shippaa niin et silti voi päättää mistä muut keskustelee. Ja jossain viestissa vilahtaa jotain shippiin viittavaa niin yli vaan. Ei kannata jäädä jumittamaan. Ja muita paikkoja on vaikka kuinka ja lisää voi tarvittaessa perustaa. Joten bye
 
vierailija
Ihan samalla tavalla monet K:n arvostelijat on olleet trolleja. Siksikö haukutte Bojania joka välissä, kun olette katkeria siitä, että jotkut on joskus haukkuneet K:ta palstoilla, koska siltä vähän vaikuttaa?
Voi kuule, kun ei sitä kukaan ole edes haukkunut. Kritisoitu, mutta kun ette kestä kuulla mitään negaa siitä.
Täytyypä joskus kokeilla minkälaisen paskamyrskyn saa aikaan, kun oikein oikeasti haukkuu.
 
vierailija
Osa taitaa olla ihan vain kateellisia sivustakatsojia. Redditissä ainakin joku Joksufani sai pahasti näpeilleen, kun yritti kysellä r/Slovenian mielipiteitä Joksuista. Vastaajina kun oli joitain ihan muita kuin bändiä kuuntelevia, niin mielipiteethän oli tasoa kaikki on homoja, Bojan on pyrkyri ja lipevä liero jne.
Ok, nämä ei olleet slovenialaisia. Mutta pointti oli vain että näkee noita ajatuksia muuallakin kuin täällä. Tietysti nyt vähemmän kun ei B ole enää samalla tavalla valokeilassa tai kiinnitä huomiota.
 
vierailija
Niin, ja sieltä on sujuvasti shippipalstan kautta päädytty tänne. Ei mitään syytä yrittää kohottaa itseään sellaisten yläpuolelle, jotka shippaavat edelleen, jos se shippipalsta on itsellekin kelvannut kodiksi miltei vuoden ajan.
Ehkei ollut kauheasti muita vaihtoehtoja. Itsekin perustin neljä eri ketjua Käärijän kuolausta varten, mutta kaikki poistettiin.,
 

Yhteistyössä