K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
En usko, että B antais millekkään yhdelle sekopäälle tuollaista huomiota, korkeintaan vois laittaa omaan stoorinsa jotain nasevaa kuten teki sen twitterin homokommenttien yhteydessä tai jossain haastattelun yhteydessä vois mainita jotain kuten teki sillon viime kesänä kun oli niitä huhuja fanin bäkkärille kutsumisesta, jos siis oikeasti kokee ees tarvetta rueta mihinkään huhuihin vastaamaan
Sori oon ollut välillä poissa palstoilta, mikä on tää twitterin homokommentti-case?
 
vierailija
Kävin lukemassa ne ja minusta kuulostaa kyllä B:n vastauksilta. B on terveysasioissa just tuollainen vähän dramaattisen liioitteleva. Ja en nyt tarkoita että ei hänellä olisi vakava terveysasia vaan että puhuu terveysjutuista aina aika suureellisesti ja yksityiskohtaisesti.
Ja uskot, että tuolla kiusaajalla ei voi olla samaa tietämystä B:n tyylistä, jota voi väärennetyssä vastauksessaan yrittää matkia? Tosin kovin yksityiskohtaisena en pitäisi tuota "something on my neck" -ilmaisua. 😀

B ei myöskään tarvitse englantia kirjoittaessaan Googlen kääntäjää, jota noissa vastauksissa on selvästi käytetty.
 
vierailija
Ja uskot, että tuolla kiusaajalla ei voi olla samaa tietämystä B:n tyylistä, jota voi väärennetyssä vastauksessaan yrittää matkia? Tosin kovin yksityiskohtaisena en pitäisi tuota "something on my neck" -ilmaisua.

B ei myöskään tarvitse englantia kirjoittaessaan Googlen kääntäjää, jota noissa vastauksissa on selvästi käytetty.
Yes. Ai vaan "something on my neck" 🤣🤣🤣🤣 Todellakin ihminen, joka tietää, mitä siellä oli kirjoittais noin! 😂😂 Not!
 
vierailija
Siis ne Bojanin viestit tihkuu passiivisaggressiivista sarkasmia, ei tietysti tarkoituksella kirjoita kohteliaasti. Olihan se vähän kiukkuisesti vastannut twitterissäkin sille balkanilaiselle fanille joka valitti että he mainostavat uutta kiertuetta liikaa. Ja on monta kertaa sanonut että nettikommentit menee ihon alle.
Tämä. Juuri samaa tyyliä kuin B:lta aiemmin. Enkä ihmettele jos mennyt hermo kun tämä sama tyyppi on useaan otteeseen tykittänyt noita syytöksiä.
 
vierailija
Pidät Bojania aivan aasina.
Siinä mielessä kai että en pidä mahdottoman että vastailisi tuolle tilille. Sanoisin kuitenkin ennemmin että pidän ihan tavallisena ja joskus hänkään ei ajattele ihan niin pitkälle.

Ja jos noita vastauksia vertaa tilin muiden stoorejen kirjoituksiin niin onhan nuo B kirjoittamiksi väitetyt nyt paremmin kirjoitettuja ja pilkutkaan ei leijaile siellä täällä jne.
 

Yhteistyössä