K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Muuten kyllä, mutta bongaaja ei ole vastannut kun kuvaa on näytetty. Sen sijaan joku muu väittää nyt bongaajan kertoneen hänelle, että koneessa oli B.
Vaikka ei ollut, kun B oli varmaankin menossa Jokereiden kanssa keikalle Sloveniasta.
Menivät Franfurtista Hampuriin Joksut tuolla samalla lennolla millä S nähtiin. Tuolla näkijällä ei ole mitään syytä valehdella, ei ole Joksu eikä edes S fani. Miten sattuukaan samaan koneeseen S ja Joksut?
 
vierailija
Ei kukaan ole nähnyt Sadieta tai Btä lennolla Usasta Hampuriin. Semmoisesta ei ole puhetta ollut. Tuo tyyppi on lentänyt Frankfurtin kautta Hampuriin ja nähnyt Sn Hampurin koneessa.
 
vierailija
Ei kukaan ole nähnyt Sadieta tai Btä lennolla Usasta Hampuriin. Semmoisesta ei ole puhetta ollut. Tuo tyyppi on lentänyt Frankfurtin kautta Hampuriin ja nähnyt Sn Hampurin koneessa.
Niin siis eihän sitä edelleenkään kait tiedä, mistä tämä tyyppi on lentänyt Hampuriin? Joksut olleet sen yhden stoorin perusteella ilmeisesti Frankfurtin kentällä
 
vierailija
Ai saakeli nauran tälle meiningille

Joku ihan random tyyppi (joka raukka ei ees taida olla JO tai Sadie fani) sanonut nähneensä Sadien jonkun miehen ja kaveriporukan kanssa lentokoneessa Hampuriin ja myöhemmin metrossa.

Tämä luo hysterian sekä kysymyksiä MITEN JA MILLOIN joksut on festarikeikalleen mennyt. Ja sotkua pahentaa niiden ilmoittamat 12h matkat sekä Janin random kitarapäivitys. Joksujen paikannus Frankfurtiin tapahtunut jonkun stoorin taustan lentokenttäkuulutuksesta, josta lentonumero tietty heti hakattu skyscanneriin salapoliisien elkein

Ja nyt on sit joku suomenkielinen twitter-tili siellä tän (edelleen täysin randomin ja mihinkään fandomeihin kuulumattoman) tyypin twiitissä kyselemässä, että MISTÄ SÄÄ OIKEIN LENSIT, koska onhan tää nyt helvetti selvitettävä

Niin ja epämääräisesti jollekin on vastattu johonkin poistettuun kysymykseen "yes", joka tietenkin kertoo kaikille selkeästi mitä on tapahtunut.

Kaiken päälle Bojanin epämääräinen patti, sen poisto tai poistamattomuus ja mahdollisen leikkausoperaation vaativuus mietityttää: onko Bojan voinut edes lentää, vai onkohan hän sittenkin lungaillut USAssa viime viikon ja laastari peittää fritsun.

Juu, siis eihän tällaista käsikirjoitusta oo parhaimmissakaan mysteerisarjoissa. Eipä mittää, kiitos kaikille tän illan ja yön viihdykkeistä, jään seuraamaan seuraavia juonenkäänteitä 🫡

PS. Toivon todella että kaikki ymmärtää, että mitään ihan oikeaa faktaa mistään suhteista ei ole Nää saagan kaikki osapuolet selkeesti pitää työn ulkopuolisen elämän yksityisenä. Kellään täällä palstalla saati twitterissä ei voi olla tietoa, mitä esim. Bojanin elämässä on meneillään. Se ei itse ole tuonut arkeaan juuri mitenkään esiin, lyhyet pätkät somessa ja mahdolliset bongaukset koostaa sen ehkä 0,1 % sen elämästä.
Ylennetääs tämä fiksu koonti vielä kerran kaikille.
 
vierailija
no, lähinnä tarkoitin sellaista reagointia jota on ennenkin harrastanut, jota ei välttämättä edes tajua reagoinniksi. Esim kun viime syksynä stalkattiin sen olemisia instasijainnin perusteella, niin ei mennyt kauaa kun blokkasi sen eli ei enää jakanut sitä. Joka kertoo siitä että oli tietoinen että tälläistä tehtiin. En todellakaan kuvitellut että alkaa jotain lehdistötiedotetta tai instapostausta asiasta laatia
Se on eri asia 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Kerrohan miten hän pystyisi näyttämään instassaan tuon nyt puheena olleen asian?
 
vierailija
Se on eri asia Kerrohan miten hän pystyisi näyttämään instassaan tuon nyt puheena olleen asian?
Mulla tulee mieleen useampikin tapa mutta mua ei kiinnosta keskustella ihmisen kanssa, joka vähättelee ja dissaa muiden kommentteja. Hyvää päivänjatkoa, täällä ainakin on kaunis ilma ja aattelin lähteä uimaan. Vois tehdä hyvää muillekin.
 
vierailija
Menivät Franfurtista Hampuriin Joksut tuolla samalla lennolla millä S nähtiin. Tuolla näkijällä ei ole mitään syytä valehdella, ei ole Joksu eikä edes S fani. Miten sattuukaan samaan koneeseen S ja Joksut?
No missään ei ole kyllä todistetta, että olisivat olleet samassa koneessa, nyt vähän iso pyörä heittää, twitteristi ei siis itse olen näin sanonut, ihan sama mitä joku väittää sanoneen
 
vierailija
Eli ei ole mitään mielessä, sijaintitietojen jakamattomuus kun on täysin eri asia.
Okei, vastaan vielä tähän viestiin vaikka ei pitänyt, koska tosiaan en yhtään tykkää tollaisesta vähättelevästä keskustelutyylistä. Mutta niin, seuraavan kerran kun asiasta kohistaan ja arvuutellaan olinpaikkoja, esim S:n ollessa jossain huudeilla jossa voisi B:kin olla, B voikin julkaista kuvan josta voi päätellä että eivät ole samassa paikassa. Juuri niinkuin teki Kärpän eurotourin aikaan, arvuuttelu jatkui aikansa ja sitten tuli kuvia perhelomalta Italiasta. So simple, ja B ei julkaise mitään sattumalta.
 

Yhteistyössä