K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Vauvalla sanottiin ettei hän ole oikea serkku vaan on trollannut aiheella tiktokissa aikaisemminkin, mutta täällä oltiin sitä mieltä että olisi oikea serkku. En nyt tiedä kumpaa uskoa
Kiitos asiallisesta vastauksesta. Vauvalla kyselin, kuka on kyseessä, mutta alapeukutettiin kaikki ja haukuttiin juoruilijaksi. Kiinnostaa vaan, kenestä on kyse.
 
vierailija
Eli Damon on siis tiktokin matkustanut Pulasta Slovenian kautta Pariisiin ja sieltä ilmeisesti lentänyt takaisin kotiin. Vaikea sanoa missä kuva Sadiesta on otettu, voi olla hyvin Kroatia tai Slovenia. Rekkarista tai kahvilan nimestä en saa ainakaan minä selvää.
Toi rekkari on muotoa Slovenian rekkarit. Mutta no clue onko Kroatiassa sama järjestys. Eli ”kaupunki 2-3:lla kirjaimella - (2) numero(a) - (3) satunnaista kirjainta”
 
vierailija
Kiitos selvennyksistä ja eilen täällä näköjään oli tästä keskustelua. Eipä tuo serkku mitään uutta tuonut. Tiedossahan se on ollut, että K on todennäköisesti hetero ja gf on ollut myös tiedossa. Ei siis mitään uutta Auringon alla paitsi ehkä todellisuuden kieltäville shippareille, joille nuo serkun jutut lähenteli jotain kunnianloukkausta tai vastaavaa.
 

Yhteistyössä