SDP:n talouden kasvutoimet: lisää maahanmuuttajia elätettäväksi ja vanhukset töihin

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
40000 uutta työperäistä maahanmuuttajaa vuosittain ja varmaan tuohon myös perhettä mukaan.

Tuo sdp:n työvoimapoliittinenohjelma on yhtä kuin kansanvaihto-ohjelma.
 
vierailija
Sama ohjelma on Kokoomuksella, Kepulla, RKP:llä, EK:lla, Suomen Yrittäjillä, Perheyritysten Liitolla, MTK:lla, MaRalla ja Keskuskauppakamarilla.
Verkkouutiset: "Elinkeinoelämän keskusliitto esitti vaalien alla työperäisen maahanmuuton kaksinkertaistamista niin, että vaalikauden loppuun mennessä Suomeen tulisi vuosittain 40 000 maahanmuuttajaa. Elinkeinoelämän keskusliiton toimitusjohtaja Jyri Häkämies pitää tavoitetta viime aikojen lukujen perusteella varsin realistisena."
 
vierailija
Verkkouutiset: "Elinkeinoelämän keskusliitto esitti vaalien alla työperäisen maahanmuuton kaksinkertaistamista niin, että vaalikauden loppuun mennessä Suomeen tulisi vuosittain 40 000 maahanmuuttajaa. Elinkeinoelämän keskusliiton toimitusjohtaja Jyri Häkämies pitää tavoitetta viime aikojen lukujen perusteella varsin realistisena."
Oikeistolla taitaa olla sama matka.
 
vierailija
#10
Mitä kieltä puhutaan Ruandassa?
Ruandan kieli on yksi suurimmista Afrikan bantukielistä. Ruanda on virallinen kieli Ruandassa, jossa sitä käytetään kaikilla elämänaloilla hallinnosta ja koulutuksesta kaupankäyntiin. Se on lähes kaikkien ruandalaisten, sekä tutsien että hutujen äidinkieli.
 
vierailija
  • Tykkää
Reactions: Palstapesu
vierailija
"SDP:n kasvupaketti on toiveiden tynnyri – ”Demareiden lempiratkaisu kaikkeen ovat verot, ja heti kakkosena tulee velka""


Sdp:n tynnyrit kolisee tyhjyyttään.
Suomen Uutiset on puoluelehti ja sen jutut mainoksia.
 
vierailija
vierailija
Kokoomuksen Matias Marttinen tyrmäsi demarien vaihtoehdon "vastuuttomuuden huippuna".
Olen asiantuntijan kanssa samaa mieltä.

Ihmetyttääkö kun Matias Marttinen on kyselyssä todettu kokoomuksen oikeistolaisimmaksi poliitikoksi.
 
vierailija
Päähallituspuolueen edustajilta alkavat jo hermot mennä, eivät kestä enää edes opposition täysin aiheellista kritiikkiä. Ei tuolle Orpon hallitukselle voi enää kovinkaan pitkää ikää povata, se kaatuu kyllä ennenpitkää omaan osaamattomuuteensa. Pitäisi hallituksen muutakin osata kuin leikata tavallisilta keskivertopalkansaajilta ja jakaa hyväosaisille. "Joilla paljon on sille lisää annetaan ja joilla vän on niin siitäkin leikataan" pitäisi olla Orpon hallituksen iskulause. Nyt ei ole toivoa että edes presidentti puuttuisi peliin, onhan hänkin ainakin entinen kokoomuslainen joten ei hyvältä näytä siinäkään suhteessa tavallisen pieni-ja keskituloisen palkansaajan kannalta. Kyllä tulee Urho Kekkosta, Mauno Koivistoa, Tarja Halosta, Paavo Lipposta, Kalevi Sorsaa ja Sanna Marinia ikävä. Vähän tämä alkaa jo stubittamaan ja muutenkin on orpo olo.
 
vierailija
Marttinen pitää kiinni linjastaan, josta tiedämme tähänastisen, noin vuoden kokemuksen jälkeen ainakin sen, että se ei toimi, vaan vie kehitystä päinvastaiseen suuntaan, kuin mihin pyrittiin. Tämänhän hallitus on itsekin joutunut kehysriihessään toteamaan. Reaktio arvostelijoihinkin on totutun kaltainen, ensin syytetään vaihtoehtojen puutteesta ja kun sellaisia esitetään, ollaan tuohtuneita. Ilmeisesti Marttiselle tulee yllätyksenä, että samaan loppusummaan voi päätyä, vaikka säästö, leikkaus ja panostuksen kohteet eivät olisikaan ne samat "ainoat mahdolliset ja välttämättömät", joita kokoomus ja ps puolue pitävät "kiveenhakattuina. Ottamatta kantaa sdp:n esityksiin sinänsä, olisiko kuitenkin niin, että politiikassa on aina vaihtoehtoja ja kysymys on valinnoista, niiden välillä?
 
vierailija
Sehän nyt on selvä, että tekipä SDP millaisen ehdotuksen tai paketin tahansa, niin heti alkaisi tää kokoomuksen ja muun oikeistorintaman pilkka.

Nyt sitten alkaa nää oikeistomediat saman pilkan tuottamisen, kun oikeisto hallitusksineen yrittää kääntää keskustelun tähän asiaan, mikä ei kuitenkaan yhteenkään Suomen valtion pätökseen mitään vaikuta.

Tää Marttinenhan se varsinainen "aivot" näkyy siellä kokoomuksessa ja salin oikealla puolella olevan niiden muiden kukonpoikien tapaan.
 
vierailija
Demarit on konkretiaa hyvin usein näyttänyt, tämän maan hyvät, nyt tuhotut, asiat ja kehitys on rakennettu demarivetoisesti. Kokoomusvetoiset hallitukset ovat aina tuhonneet talouden ja saaneet laman aikaiseksi, kuten nytkin tapahtui. Persuista sen verran, että he saavat aikaan paljon mölyä, eikä lainkaan villoja. Tai noh, saavathan he edellisellä kerralla toutuo nuoria miehiä maailmalta kymmeniä tuhansia, sinänsä jännä, kun he isoäänisesti ovat aina vastustaneet vierastyövoiman tuloa, siinäkin vissiin kävi niin, että puheet ja teot erityivät.
 
vierailija
Demarien esityksessä on pohjalla valtiovarainministeriön ja työ- ja elinkeinoministeriön tekemät laskelmat ja suunnitelmat.
Onko nyt niin, että Marttinen ei itse luota näiden ministeriöiden tekemiin laskelmiin?
 
vierailija
Ei näytä kokoomukset keinot lisäävän työpaikkoja, Missä on Satusetä
Satosen 100000 työpaikkaa. Työttömyys on vaan lisääntynyt nykysen hallituksen aikana . Tätä samaa jargonia hallituksen puolelta ei teillä ole mitään vaihtoehtoja. Aika huonolta näyttää tulevaisuus nykyhallituksen aikana.
 

Yhteistyössä