K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ehkä se tyttis ei ite oo hyväksynyt joksuja seuraajikseen. Se seuraa ite niitä ihan vaan ärsyyntyäkseen ja ne on kaikki lähettäneet sille seuraamispyynnöt jo viime toukokuussa, mutta ei vaan kelpaa.
 
vierailija
K ja B shippaajia ei kylläkään ole mitään kovin isoja määriä. Ei ainakaan niin isoa, että se vaikuttaisi fanien määrään Ja lisäksi suurinta osaa shippaajia ei edes kiinnosta. Kaikkialla muualla paitsi vauvalla näkyy todella lupsakka suhtautuminen K:n suhteeseen ja aika usein se tulee jollekin uutena tietona, joka kuitataan olankohautuksella.
On shippaajia aika paljon, ao3 tuli hiljattain 1000 K&B ficciä täyteen, ei Suomi ja vauva ole ainoat paikat
 
vierailija
vierailija
Nyt tulee pitkä sepustus uusista biiseistä kun ei tätä muualla saa pohtia. Ohittakaa jos ei kiinnosta. Olen pähkäillyt että kenestä ne B:n tekemät biisit kertoo. Niin lyhyt aika Lontoon tuttujen kanssa, että ei niitä ole ehtinyt kaipaamaan kun samassa cityssä olleet ja noissa on kaipausta ja suhteen mahdottomuudesta tai epätoivoisesta (?) rakastumisesta et jos suhteen olisi just esim. Sadien kanssa aloittanut, miksi ei olisi iloisempi sävy. Tai miksi haluaisi enää tollasia kirjoittaa jos uuden suhteen alkuhuumaa elää. Jostain kuitenkin ne on kun nyt haluaa tuollaisia teemoja useamman kirjoittaa. Vai onko SBJ bändikaverin kokemuksista ja on laskelmoidusti laittanut K viittauksia et saa enemmän huomiota (se 7 päivän välein yhteydessä oleminen yms)? En tajua. En usko et olisi K:sta kun ei niiden käytös tapaamisten ulkopuolella siihen viittaa mut biisissä halutaan viitata. Ja olen muutenkin fiilistellyt vain heidän ystävyyttä, koska realiteetit. Jotenkin tuntuu et noi biisit on niin laskelmoituja mut sit välillä et ehkä B:lla on joku rakastuminen ollut kun tunnekielellään on ne tehnyt. En vain tajua keneen ja missä välissä. Nytkin hengaa Sadien kanssa mut sit kirjoittaa samaan aikaan jostain kaipuusta. Etenkin kun B tuntuu tekevän biisit sen hetkisten fiilisten mukaan ja ihan viime tingassa. Erikoista. Sori oli pakko avautua kun ärsyttää toi vihjailu. 😁 Tai ehkä noi oli B:n fiilikset helmi-maaliskuussa ja on nopea rakastumaan ja nyt jo uusi rakkaus. Sori, olipa sekava.
 
vierailija
Nyt tulee pitkä sepustus uusista biiseistä kun ei tätä muualla saa pohtia. Ohittakaa jos ei kiinnosta. Olen pähkäillyt että kenestä ne B:n tekemät biisit kertoo. Niin lyhyt aika Lontoon tuttujen kanssa, että ei niitä ole ehtinyt kaipaamaan kun samassa cityssä olleet ja noissa on kaipausta ja suhteen mahdottomuudesta tai epätoivoisesta (?) rakastumisesta et jos suhteen olisi just esim. Sadien kanssa aloittanut, miksi ei olisi iloisempi sävy. Tai miksi haluaisi enää tollasia kirjoittaa jos uuden suhteen alkuhuumaa elää. Jostain kuitenkin ne on kun nyt haluaa tuollaisia teemoja useamman kirjoittaa. Vai onko SBJ bändikaverin kokemuksista ja on laskelmoidusti laittanut K viittauksia et saa enemmän huomiota (se 7 päivän välein yhteydessä oleminen yms)? En tajua. En usko et olisi K:sta kun ei niiden käytös tapaamisten ulkopuolella siihen viittaa mut biisissä halutaan viitata. Ja olen muutenkin fiilistellyt vain heidän ystävyyttä, koska realiteetit. Jotenkin tuntuu et noi biisit on niin laskelmoituja mut sit välillä et ehkä B:lla on joku rakastuminen ollut kun tunnekielellään on ne tehnyt. En vain tajua keneen ja missä välissä. Nytkin hengaa Sadien kanssa mut sit kirjoittaa samaan aikaan jostain kaipuusta. Etenkin kun B tuntuu tekevän biisit sen hetkisten fiilisten mukaan ja ihan viime tingassa. Erikoista. Sori oli pakko avautua kun ärsyttää toi vihjailu. Tai ehkä noi oli B:n fiilikset helmi-maaliskuussa ja on nopea rakastumaan ja nyt jo uusi rakkaus. Sori, olipa sekava.
Aika sepustus, mutta yksinkertaisin selitys on, että se on K
 

Yhteistyössä