K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Eipäs ollut nykissä vaan nyt vasta matkusta briteistä tuonne ihme satuilua nyt taas
Sinä se olet epätoivoinen. Kuinka uskottavaa on että Dn paras ystävä ja B ovat Nykissä kun Dllä on juhlapäivä ja D nököttää Lontoossa, jos D on muutenkin muutaman päivän päästä menossa Jenkkeihin? Kaikki olleet siellä yhdessä. Mene kysymään siltä twiittaajalta kyllä se on Damonin varmasti tunnistanut.
 
vierailija
Eipäs ollut nykissä vaan nyt vasta matkusta briteistä tuonne ihme satuilua nyt taas
No ei tästä ole mitään tietoa kumpaankaan suuntaan. Ainoa pieni vinkki Nykissä olon puolesta on se kuva, missä jonkun mielestä D vois olla siinä taustalla, mutta yhtä hyvin voi olla olematta. Ja ei myöskään ole yhden yhtäkään todistetta, että D ei olis ollut Nykissä.
 
vierailija
No jotkut on jaksaneet katsoa samoja pätkiä ja hidastuksia jo vuoden ja tänään juhlivat sitä katsomalla miljoonatta kertaa niitä samoja pätkiä ja hidastuksia.
Harhaisia niinkuin täälläkin monet. Kyllä B on Rautalammesta tiennyt kun tänne tuli. Ja Klla oli siellä koko crew mukana. Ei varmaan voinut määrätä yksin milloin lähdetään. Myöhästyihän se Bn tulokin tänne kun niille tuli Briteissä lisä keikka.
 
vierailija
Voisiko joku täällä vastasta kun vauvalla tuli vain alapeukkuja🙄 Eli tietääkö joku kuka on damonin instassa Sonny Charlton? Hänestä kuvia Sadien kanssa läheisissä tunnelmissa. Entä kuka on Cole, josta puhutaan Damonin yhteydessä?
 

Yhteistyössä