• Palvelimen ylläpitotöiden johdosta Kaksplussan keskustelut ovat pois käytöstä aamulla 8.10. n. klo 6.00-7.00. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

    Kaksplus-toimitus

Vanajan vankila,kokemuksia.

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Siellä on about 50 normaalia vankipaikkaa ja asutaan pääosin omissa selleissä, jos alue on täynnä ja sulla on todella huono tuuri, joudut jakamaan huoneen jonkun kanssa. Solut on kooltaan 2-6 hengen soluja ja yhteiset tilat oman solulaisen kanssa. PT-tilana on vanha talo mäen nyppylän päällä. Sinne on ankeaa työnnellä PT-ruokia ja tavaroita, pieniä tai välillä suurempia puutteita huomioimatta ihan OK jos jonkun aikaa joutuu siellä läheisiä tapaamaan. Reipas, urheilullinen mieli ja siivoustaidot tulevat tarpeeseen!

Tuulinen paikka, vankien keskuudessä huono ilmapiiri, mutta toisaalta niin on myös henkilökunnan. En sanoisi kenellekään tervetuloa, mutta jos on pakko jossain vankeutta suorittaa, tuskin tämä pahin paikka on, eli kivitaloissa on aina tilaa! En osaa kertoa eroja Kestilän ja Vanajan välillä, mutta Vanajalla on sääntöjä kyllä tiukennettu viime aikoina HUOMATTAVASTI. Älä katso Linna-sarjaa, saat alueesta sarjan tiimoilta täysin vääristyneen kuvan.
 

Yhteistyössä