Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tän saman twiittaajan Damon pakotusta vaan jaat, kun ei ole muita. Jos et näe mitään eroa tässä katseessa ja Bn Klle antamissa niin umpityhmä ja sokea olet.
Ai sori joo kyllä, vain ja ainoastaan yksi twiittaaja reagoinut, kun ei ole muita. Eikun..?






Nää oikeesti jatkuu sivukaupalla, mutta ihan itse voi mennä selaamaan loput mikäli tarvetta. Aika paljon hommaa yhdelle tyypille.
 
vierailija
Täällä ainakin toinen. Lopullista analyysia en osaa tässä vaiheessa antaa, mutta sellaisen vaikutuksen antaa, että something more.
Ihan selkeästi näyttää, että on. B vielä vähän varoo, mutta näyttää kyllästyneen hengailemaan kaapissa. Ei se muuten tuollaista "vitsiä" heittäisi ja ihan selvästi (kuten joku sanoikin) on tietoinen että kuvataan.
 
vierailija
Ei niin. Muualla hyväksytään asia eikä viitsitä kitistä.
Mikä tässä pitäisi hyväksyä? Että D on poikien ystävä. Eilen postasi Krisin kanssa, huimenna voi olla Jure. D postaili paljon vihjaavampia juttuja Colen kanssa ja kaikki ymmärsivät ettei niissä ole mitään todellista takana. En ymmärrä miten putkiaivoista porukkaa täällä on. Ja se että ei kunnioiteta toisia keskustelijoita, vaikka teille on jo oma ketju. En minäkään usko että B ja K tulee yhteen päätymään, mutta ei myöskään B ja D.
 

Yhteistyössä