Sitra on mallintanut, miten ihmisten elämäntapojen pitäisi muuttua

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kiinalaiset ja Intialaiset ainakin ovat päättäneet että lisäävät

Ainakin kiina ja Intia kolmen miljardin väestöllään ovat ilmoittaneet että he lisäävät päästöjään aina vuoteen 2030 asti ja mahdollisesti sen jälkeen alkavat hitaasti vähentämään päästöjään. Afrikan väkimäärä tuplaantuu muutamassa vuosikymmenessä (1,2mrd —> 2,4mrd) Aikovatko puolittaa kulutuksensa samaan aikaan ettei maanosan kokonaispäästöt kasva. Epäilen suuresti asiaa.
Hmmm
 
vierailija
Mä en aio osallistua tuohon huiputukseen yhtään. Ihan riittää se, että typerät päättäjät järjestävät kaikkea hankalaa kansalaisten kiusaksi.
Vihreydestä ei ole vielä ollut mitään hyötyä. Muovipussit on heikkoja ja haisee, pillejä ja korvatopseja ei pysty käyttämään, lampuissa on huono valoteho ja ne hajoaa nopeasti, sähköä kuluu kaikkeen ihan ylettömät määrät, pesukoneet pesee huonosti ja pitää laittaa lisähuuhteluita jne.
 
vierailija
eteläitaliassa on kuulemma vesi lopussa ja se johtuu ilmastonmuutoksesta

mitähän italian poika on tehnyt ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi
Italia tarjoaa ihmisille ilmaisia energiaremontteja. Remontointibuumi piristää taloutta mukavasti, kiinteistöjen arvot nousevat ja asukkaiden asumiskulut pienenevät. Kaikki tämä EU:n rahoilla. Maksajina ovat myös suomalaiset veronmaksajat.
 

Yhteistyössä