Lähetä terveisesi kaipaamallesi ihmiselle yöketju

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Ketkä? Laita vaikka alkukirjaimet
Minulle on myös jäänyt epäselväksi se, ketä Tosis kaipaa. Mihin suuntaan valtakuntaa hänen ikävänsä suuntautuu. Joskus tunnen syvää sympatiaa sinua kohtaan. Tuo on niin syvästi inhimillistä tuo sinun kaipauksesi. Voimia sinulle. Yritä kuitenkin jaksaa rakastaa itseäsi oikealla tavalla, vaikka kaivattusi ei sinua rakastaisikaan. Jos annat itsesi vaipua melankoliaan, passiivisuuteen ja välinpitämättömyyteen, se vain vähentää hyvinvointiasi ja tekee sinusta vähemmän vetovoimaisen. Mutta kun rakastat itseäsi ja huolehdit hyvinvoinnistasi, se huokuu uloskinpäin - ja sitten jonain päivänä.. kuka tietää, mitä voi tapahtua? Voimia!
 
vierailija
Annoin itselleni hetkisen lisäaikaa luopua. Turhaa oli kiirehtiä, vaikka tietysti kaipaaminen hajottaa. Vie huomiota heiltä, jotka ovat yhä läsnä.

En tiedä missä olet, en varmaan edes sitä, millainen olet. Toivon vain, että kaikki on hyvin. Täytyy luottaa siihen ajatukseen, että olet löytänyt onnea. Harhailuni on vihdoin saavuttanut tyhjän risteyksen, se polku päättyi.
 

Yhteistyössä