Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
No tottakai gf oli siellä! Älkää pettäkö itseänne gfn kieltäjät! Hän on kyllä vahvasti Kn elämässä, vaikka kuinka yrittäisitte olla huomioimatta.
Tosiaan, mikään ei viittaa siihen, että ei olisi mukana jatkossakin. Aika tiiviiltä hommalta vaikuttaa heidän suhteensa. Tosin K n jonkinlainen hullaantuminen Bojanista vähän hämmentää. Mutta sattuuhan sitä.
 
vierailija
Hassuinta tossa lavalle nousussa oli se, että se naisjuontaja työnsi sen lipunheiluttelijan pois. Juoksi siis suoraan K:ta kohti ja oikeasti näytti aika pelottavalta, ja sitten tämä naisjuontaja tönii sen siitä pois tosi rohkeasti ja K kävelee tyynesti ohi siinä kohtaa ja antaa turvamiehen hoitaa tämän pois lavalta. Ihan kuin K ei olisi edes jotenkin tajunnut, mitä siinä tapahtui.
Todennäköisesti iskee myöhemmin, moni artisti on varmaan niin keskittynyt ja adrenaliinivyöryissä, että voi helpostikin mennä ohi.
 
vierailija
Joku pääsee suoraan järkkärien silmien alta juoksemaan lavalle, turvamies ottaa kantoon ja hoitaa tilanteen ennen, kun kukaan järkkäri ehtii edes reagoida. Ja piti olla tiukennetut turvatoimet.
 
vierailija
Musta tuntuu että juuri tuollaiset keikoilla sattuvat tapahtumat Kärppy ja Boitsu raportoivat toisilleen aika välittömästi, tuli vaan nyt mieleen tosta mielenosoituksesta, että on varmaan lähtenyt viestiä
 
vierailija
Todennäköisesti. K parka. Vuodessa julkisuuden kirot ja ihanuudet oikein kunnolla läpi.
Ehkä tuota jälkikäsittelyä helpottaa se, ettei ollutkaan kyse mistään ns. vakavasta eikä ollut kohdistettuna K:hon. Täytyy kuitenkin antaa pointsit sille naisjuontajalle. Oli ainoa, joka reagoi ja vieläpä niin, että reagoi K:n puolesta, kun tämä lippukaveri oli menossa suoraan K:ta kohti tämän naisen ohi.
 

Yhteistyössä