Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Hi all!
You have to love Slo media, they ask all the Nosy questions we want to know. Thailand Mystery finally revealed.
Boitsun Suomi brainrot jatkuu, Suomi mainittu kahdesti. 😀 Three kaksi ananas myös uusimmassa Joksujen päivityksessä, varmaan suomalaiset fanit lahjoittaneet heille ananaslonkerot keikalla.
 
vierailija
Vähän kyllä harmittaa miten foorumit ja AO3 hiljenevät joulun lähestyessä vielä lisää. Siis toki kiva, että perheelliset ihmiset pääsevät olemaan perheidensä kanssa yms mitä nyt jouluun kuuluu, mutta itsellä burnout-oireilu levinnyt taas täysin käsiin ja ainoa mikä tuntuu ei-kuormittavalta on shippaus. No, pitää kai sitten vain lukea vanhoja ficcejä uusintoina, jos kukaan muu ei ole linjoilla viikon päästä. :)

- Joymuffin
 
vierailija
Itselle joulu on stressaavaa ja ahdistavaa aikaa, joten yritän välillä paeta shippimaailmaan ja kurkistella täällä ja Lovelandissa.
Minulla ei liity jouluun, mutta normielämä aiheuttaa jatkuvaa burnoutia, joka aina välillä kärjistyy pahasti. Päätin, että pakko alkaa kirjoittaa seuraavaa ficciä, vaikka piti pitää vähän taukoa, mutta teen nyt kaiken mahdollisen hyvinvointini ehdoilla ja ficcien kirjoittaminen tarjoaa eskapismia, joka on juuri nyt vähän välttämätöntä. :)

- Joymuffin
 
vierailija
Eikö ainakin osa K:n crew:sta ollut myös sairaana jo loppuvaiheessa kiertuetta? Olisi ehkä ollut vähän riski B:n lähteä lentämään sinne ja saada mahdollinen uusi tauti heti perään. En tiedä sitten paljonko he oikeasti nuorina ihmisinä miettii tuollaista, mutta tuossa ammatissa ehkä voi joutua ajattelemaan sitäkin toisella tavalla kuin jossain muussa.
 
vierailija
Boitsu ihan innoissaan kun fani yrittänyt laulaa umazane misliä suomeksi 🥰
 
vierailija
Boitsu ihan innoissaan kun fani yrittänyt laulaa umazane misliä suomeksi
Boitsu ihan innoissaan kun fani yrittänyt laulaa umazane misliä suomeksi
❤
 
vierailija
Boitsu ihan innoissaan kun fani yrittänyt laulaa umazane misliä suomeksi
Harmittaa niin paljon, etten osaa laulaa, kun Skopjessa olisin päässyt vetämään tuon, olin eturivissä ja viereinen tyyppi pääsi laulamaan. Mutta siis kun en oikeasti pysy nuotissa ihan optimitilanteessakaan, niin halusin säästää kanssaihmiset ja Joksut moiselta. :p

- Joymuffin
 

Yhteistyössä